Myllyt

Mylly · myllyt · myllyjä

Hakuehdolla myllyt löytyi yhteensä 162 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Oulu OULU

Urheilulääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita, silmälääkäripalveluita, lääkärikeskus

Mehiläinen Oy on Suomen johtava yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja. Tällä hetkellä Mehiläisen palveluverkostoon kuuluu yhteensä 20 lääkärikeskusta, työterveyden palvelupisteet sekä 8 sairaalaa. Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun lääkäritalossa. Sinua palvelee n. 140 yksityislääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Lääkärikeskus sijaitsee lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa, Kauppurienkadun ja Koulukadun risteyksessä.

Yhteystiedot: Lastenlääkäri, Mylly Auli


 

Raahen Seudun Yrittäjät ry RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdistys

Raahen Seudun Yrittäjät on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys. Ei niin isoa haastetta olekaan, ettei yrittäjä sitä selättäisi. Yrittäjän työ vaatii sisua, uskoa tulevaisuuteen - ja joskus myös tukea. Meidän tehtävänämme on pitää huolta siitä, että täällä on hyvä yrittää jatkossakin.

Yhteystiedot: Jaakko Mylly
050 352 6022

 

Myllyn Apteekki - Kauppakeskus Mylly RAISIO

S-ryhmän jäsen

Apteekki

Tervetuloa Myllyn Apteekkiin, Raision keskustaan. Palvelemme arkisin 9–21, La 9–18 ja Su 12–18 Kauppakeskus Myllyn 1. kerroksessa. Invapaikat sisäänkäyntien läheisyydessä, esteetön kulku Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on valoisa palveluapteekki, meiltä saat lääkeneuvontaa ja runsas valikoima apteekkikosmetiikkaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua, terveytesi hyväksi. Kanta-asiakkaana saat parhaan hyödyn palveluistamme. WWW-sivuilta näet kanta-asiakastarjoukset.

Etukortti:myllyn apteekki kanta-asiakas
 

Alko - Kauppakeskus Mylly RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

SIGNWELL (Stell Oy) TAMMISAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Erikoistukkumyyntiä, turvallisuusjärjestelmiä, opasteita

Yrityksemme valmistaa turvallisuustuotteet: Prosessikilvet ja turvallisuuskilvet sekä opastekilvet ja mainoskilvet teollisuutta, merenkulkua, yksityistä ja julkista sektoria varten. Meillä on vankka kokemus suunnitella, valmistaa, asentaa kilpiä asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten pohjalta. Lisäksi toimimme teollisuuden prosessikoneiden ja merisektorin turvalaitteiden maahantuojana. Tuotekehittely ja innovaatio ovat tärkeä osa ajattelutapaamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tuote:Myllyt
 
 

Sokos - Kauppakeskus Mylly RAISIO

MaRa ry:n jäsenS-ryhmän jäsen

Tavaratalo

Sokos on monipuolinen ja palveleva tavaratalo. Sokoksen valikoimista löydät kotimaisten ja kansainvälisten merkkituotteiden lisäksi Sokoksen omia merkkejä.

 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

 
 

Kajaanin Rakennusvisio Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Energiatodistuksia, kuntotutkimuksia, kiinteistöarviointia

Oletko ostamassa/myymässä kiinteistöä tai muuten vain kiinnostunut talosi kunnosta? Kajaanin Rakennusvisio on erikoistunut kiinteistöjen kuntotutkimuksiin, asuntokaupan kuntokartoituksiin, sekä vesivahinkojen tutkimuksiin. Teemme rakenteiden vauriokartoitukset, kiinteistöjen kuntokartoitukset, kosteusmittaukset, sekä kiinteistöjen kuivaukset ja korjaukset, kuten kylpyhuone ym. remontit. Palvelemme Kajaani, Sotkamo, Iisalmi, Vaala, Nurmes, Kuhmo, Vuolijoki-alueella. KUIVIA TOSIASIOITA KOSTEUDESTA

Yhteystiedot: Rakennusinsinööri, Henri Mylly
044 704 7718

 
 

Vihiluodon Torppa KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, baari

Vihiluodon torppa on merenrannassa lähellä Oulunsaloa. A-oikeuksin varustettu ravintolamme tarjoaa viihtyisät puitteet live-musiikin, karaoken ja tietovisan siivittämänä. Katso tarkemmat ohjelmatiedot kotisivuiltamme www.vihiluodontorppa.fi. Olemme avoinna talvi-aikaan ke-to: 16 - 23,pe: 16 - 03,la: 14 - 03 ja su: 14 - 22. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia! kysy lisää [email protected] tai 0443200210. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Prisma - Kauppakeskus Mylly RAISIO

S-ryhmän jäsen

Hypermarketti, tavaratalo

Prisma on perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso. Prisma on enemmän kuin ruokakauppa. Kauppa sisältää monipuolisen valikoiman, jossa on myös vaatteet sekä kodin- ja vapaa-ajan tuotteet.

 
 

Myllyn Koneistus YLÄMYLLY

Suomen Yrittäjien jäsen

Koneistuksia

Myllyn Koneistus on Ylämyllyllä Joensuun lähellä toimiva konepaja, jonka erityisosaamista on oman tuotteen, ampumahiihtotauluvarusteiden valmistus. Tämän lisäksi yritys tekee muita koneistustöitä keskisuurina sarjoina. Yrityksen tuore investonti on Traubin tekniikkaa edustava, samanaikaisesti ja itsenäisesti jopa neljällä työkalulla koneistava pitkäsorvausautomaatti.

 
 
 
 

Haukiputaan kunta - Päivähoito HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Päivähoitoa

Yhteystiedot: Päivähoitosihteeri, Pirjo Mylly
088874615

 

Muuta hakua

Myllyt:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.