Neuvontaa

Neuvonta · neuvontaa

Hakuehdolla neuvontaa löytyi yhteensä 437 yritystä. Tulokset 1—20:

Osuuskauppa Suur-Savo - Prisma Mikkeli Graani MIKKELI

S-ryhmän jäsen

Hypermarketti

Prisma on koko perheen monipuolinen hypermarket, jonka valikoimiin kuuluvat päivittäistavarat, pukeutumisen ja asumisen sekä vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteet. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista merkkituotteista sekä Prisman omista edullisista tuotemerkeistä. Prismasta löydät kaiken tarvitsemasi pysyvästi edulliseen hintaan ja saat bonukset kaupan päälle.

Yhteystiedot: Neuvonta
(015) 206 2154

 

K-Rauta Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Yhteystiedot: KESKUS/NEUVONTA
010 5377 111

 

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry - Turism- och Restaurangförbund rf HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

MaRa on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja elämyspalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan edunvalvoja. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 5 500 toimipaikkaa. Itsenäisenä työmarkkinajärjestönä ja Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenenä MaRa vastaa sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittisesta edunvalvonnasta ja palveluista. Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvonta- ja tiedotuspalvelujen lisäksi laajat jäsenedut!

Palvelu:neuvonta
 

Fiscales Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yrityskauppaa, veroneuvontaa

Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Olemme mukana suunnittelemassa yrityksen ja sen omistajien optimaalista verotusta liittyen jokapäiväiseen liiketoimintaan sekä myös liiketoiminnan käännekohdissa. Verotuksen lisäksi tärkeänä näkökulmana ovat yhtiöoikeudelliset seikat.

Palvelu:taloudellinen neuvonta
 

Hyrynsalmen kunta HYRYNSALMI

Kunta

Hyrynsalmen kunta sijaitsee keskellä Kainuun maakuntaa. Hyrynsalmen kirkonkylä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ääressä aivan 5-tien varressa. Hyrynsalmen elinkeinorakenne muodostuu maa- ja metsätaloudesta ja pienyritystoiminnasta. Kainuun luonto tarjoaa hyvät puitteet metsästykselle ja kalastukselle, vapaa-ajan asumiseen ja tarjolla on myös esimerkiksi laskettelukeskuksen, saunamaailman palvelut ja tasokasta majoitustilaa.

Yhteystiedot: Kunnan keskus ja neuvonta, Vaihde
08 615 5481
08-615 54840 (fax)

 

Seinäjoen seudun elinkeinokeskus - SEEK SEINÄJOKI

Elinkeinopalveluita

Seinäjoen seudun elinkeinokeskus kehittää uuden Seinäjoen yli 58.000 asukkaan alueen elinkeinoelämää kokonaisvaltaisesti. Olemme valinneet seuraavat kuusi visiopäämäärää elinkeinostrategiaamme 2009-2015: laadukkaat elinkeinopalvelut, tyytyväinen asiakas, toimiva kaupunki ja logistiikka, työvoiman saatavuus, elintarvikeklusterin kilpailukyky ja vetovoimainen kaupunkikeskus. Seinäjoen seudun elinkeinokeskus tukee myös elinkeinoelämän ja yritysten kansainvälistymistä ja vienninedistämistä.

Palvelu:neuvonta
 

Oulun Energia Oy OULU

Sähkölaitos, energiayhtiö, energia-ala, sähköntuotantoa

Oulun Energia tarjoaa edulliset ja varmat energiapalvelut alueensa ihmisille ja yrityksille. Oulun Energia hankkii, myy ja jakaa sähköä, kaukolämpöä ja höyryä sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaidensa käyttöön. Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön ja lämmön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähköverkosta vastaa Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy ja alan erilaiset urakointipalvelut tuottaa Oulun Energia Urakointi Oy.

Yhteystiedot: TEKNINEN NEUVONTA, Sähköliittymät, rakentajapalvelut
010 287 7800

KAUKOLÄMPÖ, Kaukolämpösopimukset ja liittymät, tekninen neuvonta
010 287 7800

 

Certex Finland Oy ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Nostolaitteita

CERTEX tarjoaa Suomen laajimman teräsköysien, nostotarvikkeiden ja kuormansidontavälineiden valikoiman. Valikoimaamme kuuluu: teräsköydet, terästarvikkeet, kettinkiraksit ja komponentit, päällysteraksit ja nostovyöt, taljat, tarraimet, sakkelit ja vanttiruuvit, kuormansidontatarvikkeet, putoamissuojaimet, nostopuomit sekä haponkestävät tuotteet. Teräsköysirakseissa, nostovöissä ja sidontavöissä pystymme oman valmistuksemme ansiosta toimittamaan nopeasti myös asiakaskohtaisia erikois

Hakusana:tekninen neuvonta
 

Algol - Konserni ESPOO

Monialayhtiö, teknisen alan tukkukauppa, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita

Algol on tekniseen kauppaan ja terveydenhuoltoalaan erikoistunut itsenäinen konserni, jolla on perinteitä teollisuuden ja julkisen sektorin suurhankkijana jo vuodesta 1894. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat tukku- ja jakelukauppa, tuonti ja toimitukset vientiprojekteihin, omat tehdastoiminnot, huolto ja kunnossapito sekä laaja oheispalvelujen tarjonta logistiikan, teknologian ja farmasian sektoreilla. Palvelutoiminnan osuus kokonaisuudessa on voimakkaasti kasvava.

Palvelu:tekninen neuvonta
 

Tili - Seno Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, taloushallintoa

Yrittäjä, olemme tukenasi luotettavasti ja joustavasti, olipa yrityksesi pieni tai suuri - haluamme tarjota Sinulle turvallista, osaavaa ja monipuolista tilitoimistopalvelua. Hoidamme niin palkanlaskennan kuin kirjanpidonkin tai jopa laskujesi maksamisen. Voimme myös räätälöidä Sinulle sopivan sähköisen palvelupaketin, tutustu osoitteessa www.heeros.com. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja toimivat esim seuraavilla paikkakunnilla: Kaarina, Lieto, Piikkiö, Raisio, Rusko, Vahto, Masku.

Palvelu:aloittavan yrittäjän neuvonta
 

Porin Seudun Matkailu Oy maisa PORI

Kokouspalveluita, ohjelmapalveluja, kulttuuritoimintaa

Onnistunut tapahtuma syntyy toimivista järjestelyistä ja hyvästä palvelusta. Porin Seudun Matkailu Oy MAISA on asiantunteva yhteistyökumppanisi, joka palvelee sinua kaikissa kokoukseen liittyvissä asioissa majoitus- ja tilavarauksista ruokailuihin ja oheisohjelmaan avaimet käteen -periaatteella.

Palvelu:neuvonta lupa-asioissa
 

Algol Technics Oy ESPOO

Koneiden tukkumyyntiä, laitteiden tukkumyyntiä

Algol Technics on monipuolisesti erikoistunut teollisuuden tuoteratkaisuihin, nostojen, siirtojen ja varastoinnin järjestelmätoimituksiin sekä käyttövarmuuspalveluihin. Tavoitteemme on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien toimivuuden tehostaminen. Toimintaamme tukevat vahva insinööritaito, korkeatasoinen teknologia ja kansainvälisesti arvostettujen valmistajatehtaiden verkosto.

Palvelu:tekninen neuvonta
 

Fysikaalinen hoitolaitos Teho-Hoito Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Fysikaalinen hoitolaitos, fysioterapiapalveluja

Fysikaalinen Hoitolaitos Teho-Hoito Oy - Tampereen Lielahdessa vuodesta 1979. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon. Yrityksen tarjoamia palveluita ovat mm. yksilöfysioterapia, OMT terapia, selkärangan manipulatiiviset hoidot, lymfaterapia, akupunktio, osteopatia, tekonivelpotilaan fysioterapia, työfysioterapia sekä hieronta. Annamme myös laserhoitoja, Cryo+ -kylmähoitoja, vauvahierontaa sekä toimimme Lympha Touch klinikkana.

Hakusana:fysioterapeuttinen neuvonta ja ohjeet
 

Toimistopalvelut Isojärvi Ky KEMIJÄRVI

Toimistotarvikkeita, toimistokonehuoltoa, atk-huoltoa

Toimistopalvelut Isojärvi Ky - Kemijärvellä toimiva toimistopalveluiden tuottaja. Tuotamme palveluita yrityksille, yhdistyksille ja kotitalouksille. Valikoimaamme kuuluu mm: tietotekniikan myynti, asennus, huolto ja konsultointi, tulostimien myynti, huolto ja asennus, verkkoasennukset, tulostimien ja kopiokoneiden rummut, väriaineet ja varaosat, kassakoneiden myynti, huolto ja ohjelmointi, kopiopaperit, kassarullat, pankkikorttikoneiden lämpörullat sekä toshiba monitoimilaitteet.

Palvelu:neuvonta Kemijärvi
 

Kalajoen Osuuspankki - Pääkonttori KALAJOKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pankkitoimintoja

Kalajoen Osuuspankki on Kalajoen kaupungin alueella johtava paikallinen rahoituslaitos, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun.

Hakusana:lainopillinen neuvonta
 

TSJ - Turun Seudun Jätehuolto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Jätehuoltoa, julkisia palveluita

Turun Seudun Jätehuolto Oy - TSJ hoitaa toimialueensa kuntien jätehuoltotehtäviä. Neuvomme ja palvelemme toimialueemme asukkaita ja julkisia toimijoita jätteiden hyötykäyttöön ja käsittelyyn liittyvissä asioissa. Palvelupisteitämme ovat Topinojan jätekeskus ja Orikedon vastaanottoasema Turussa, Isosuon jätekeskus Raisiossa, Rauhalan jätekeskus Paraisilla sekä lajitteluasemat Tarvasjoella ja Paraisten saaristossa. Tarkemmat tiedot ja aukioloajat verkkosivuiltamme www.tsj.fi/vastaanotto.

Yhteystiedot: TSJ Jätteenkuljetus ja neuvonta, TSJ Asiakaspalvelu
0200 47470, 020 728 2100
020 728 2109 (fax)

 

Asema-Aukion Parturi & Kampaamo Oulu OULU

Parturi-kampaamo

Hiustenleikkaus aina ilman ajanvarausta. Oulun Asema-aukion Parturiliike on vuonna 1963 perustettu parturi-kampaamoalan ammattilainen. Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä parran muotoilut. Myynnissä myös hajusteettomia allergiatestattuja hiustenhoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökunta päivittää hiustyylisi toiveidesi mukaan.

 

Himangan Osuuspankki HIMANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vakuutusyhtiö, pankkitoimintoja

Himangan Osuuspankki on jäsentensä omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Meiltä löydät saman katon alta niin asiantuntevaa sijoitusneuvontaa, kuin Pohjolan vakuutuspalvelutkin. Yhdessä sinun kanssasi suunnittelemme elämääsi sopivat lainat ja säästöpalvelut, jotta voisit toteuttaa unelmasi vaivattomasti ja nopeasti. Tervetuloa asioimaan, olitpa sitten osuuspankki-perheemme jäsen tai vain kiinnostunut miten pystymme sinua palvelemaan!

Hakusana:lainopillinen neuvonta
 

Tornion Energia Oy - Torneå Energi Ab TORNIO

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos, sähkön jakeluja, sähköenergia

Tornion Energia Oy on Tornion kaupungin omistama energiayhtiö, joka on osa Pohjoista voimaa-yhtiöitä. Yritys vastaa sähkönsiirrosta, sähkö- ja kaukolämpöverkon rakentamisesta ja ylläpidosta sekä kaukolämmön tuotannosta Tornion kaupungin alueella. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme sähkönsiirtopalveluita, vaivattomia ja edullisia sähkösopimuksia(VarmaVirta, AinaVirta, TuuliVirta ja ePartneruus). Tule asiakkaaksemme - tee sähkösopimus jo tänään! Tutustu tarkemmin nettisivuillamme!

Yhteystiedot: Liittymissopimukset - Mittaroinnit - Neuvonta, Jalo Kari - Asiakaspalveluteknikko
0400 723 009

 

Osuuskauppa Suur-Savo - Sokos Savonlinna SAVONLINNA

MaRa ry:n jäsenS-ryhmän jäsen

Tavaratalo

Sokos on mieltä ilahduttava pukeutumisen, kauneuden ja kodin tavaratalo. Sokos panostaa erityisesti palveluun. Hyvä palvelu tarkoittaa viihtyisää ja elämyksellistä ostoympäristöä, laadukkaita perustuotteita ja muodikkaita sesonkituotteita, ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä korkeatasoisia täydentäviä palveluja.

Yhteystiedot: Neuvonta
(015) 206 2804
(015) 206 2805 (fax)

 

Muuta hakua

Neuvontaa:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.