Ompelutarvikkeita

Ompelutarvike · ompelutarvikkeet · ompelutarvikkeita

Hakuehdolla ompelutarvikkeita löytyi yhteensä 41 yritystä. Tulokset 1—20:

Böök Kippovalimo Käsityömyymälä Kahvila SIMONIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Käsitöitä, keramiikka, verkkokauppa, kahvila

Kippovalimo Böök ja sen yhteydessä sijaitseva Lankakuppila ovat nähtävyys ja tutustumiskohde nelostien varressa Simossa, Iin ja Kemin välimaastossa.Kahvilassa nautit vanhan ajan hengestä, pohjoisen pirtin tunnelmasta, kotoisten leivonnaisten kera nautittu kahvi uskomattoman lankamaailman keskellä, käsitöitä, matkamuistoja, lahjatavaroita ja tuliaisia paikallisista tuotteista.Keramiikkapajamme tuotteita, uniikkeja astioita kotiisi tai lahjaksi. Järjestämme myös tilauksesta keramiikkakursseja.

Tuote:Ompelutarvikkeet
 

Ompelukonemyynti V. Isokääntä RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelutarvikeliike, ompelukoneliike

Myymme ja huollamme ompelukoneita ja teollisuusompelukoneita. Valikoimaamme kuuluvat kaikki ompelukonemerkit, joihin on käyttökoulutus. Lisäksi laaja valikoima varaosia ja ompelutarvikkeita: neuloja, lankoja. Omepelikonevalikoimaan kuuluu: kirjovat ompelukoneet, saumurit ja tilkkuompelukoneet. Meiltä löytyy seraavien tuotemerkkien edustus: Pfaff, Husqvarna ja Singer. Teollisuuskoneista edustettuna Atler, Brother & Juki.

Hakusana:ompelutarvikkeiden myynti
 
 

Kangaskauppa Löytö-Pala OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kangaskauppa, kankaita

Kangaskauppa Löytö-Pala - Toimintaamme kuuluu kankaiden maahantuonti ja vähittäiskauppa. Olemme halunneet säilyttää myymälämme perinteisinä kangaskauppoina, joista runsaan verhokangas ja sisustuskangasvalikoiman lisäksi löytyy myös edulliset tehtaanerät, palakankaat, vaatetuskankaat, verhokankaat,ompelutarvikkeet, langat, villalangat ja neulelangat edulliseen hintaan. Meiltä voit tilata myös verhojen ompelun tai peitteen toiveidesi mukaan. Tervetuloa!

Tuote:ompelutarvikkeet Oulu
 
 

Kauppahuone Jakri Oy TEERIJÄRVI

Päivittäistavarakauppa

Liikkestämme löydät suurimman osan päivittäisessä elämässä tarvittavista tuotteista pilkkahintaan. Valikoimassamme mm. vaatteita, kankaita, ompelutarvikkeita ja työkaluja.Palveluumme kuuluu myös ompelupalvelu ( sisustus ja korjaus). Tule ja tee uskomattomia löytöjä!Jos kiinteä numero ei vastaa niin kokeile numeroon 050-550 6453. Avoinna: arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-13

Tuote:ompelutarvike
 
 

Metri-Pala LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kangaskauppa

Metri-pala on monipuolinen kangas- ja ompelutarvikeliike Lohjan keskustassa. Metri-palasta saat laadukkaiden ja edullisten kangaiden sekä ompelutarvikkeiden lisäksi asiantuntevaa palvelua ja opastusta ompeluasioissa. Metri-palassa voit lisäksi teettää itsellesi mieluisat verhot ja muita sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä ja tyynyjä. Avoinna: ma-pe 9-17 ja la 10-14. Tervetuloa!

Hakusana:ompelutarvikeliike
 
 

Kangasliike Artex JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kangaskauppa, ompelutarvikkeita

Liikkeessämme laaja, sesongeittain vaihtuva valikoima kankaita ja tarvikkeita sisustukseen ja vaatetukseen. Verhojen suunnittelu ja ompelupalvelu käsittää tarvittaessa myös verhojen paikalleenasennusta Joensuun talousalueella. Ompelupalvelu, korjausompelu ja mittatilausompelu. Myynnissä myös valmiita töitä esim. tyynyt, pöytäliinat, sängynpeitot. Pagunetten tilausmyynti sekä Ottobren yksinmyynti Joensuussa. Löydät meidät myös facebookista nimellä Joensuun Artexia ky / Kangasliike Artex.

Tuote:ompelutarvikkeet
 
 

Kangaskauppa Hanheli HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, kangaskauppa

Kangaskauppa Hanheli - Tule tutustumaan myymäläämme Kirkkotie 2, Haukiputaalle! Meillä paljon ihania lastenvaatekankaita, kankaita, nauhoja, vetoketjuja sekä silityskuvia. Voit tilata tuotteita myös verkkokaupasta! • Myymälä avoinna: ma-pe: 12.00-17.30 la: 10.00-14.00

Palvelu:ompelutarvikkeet
 
 

Nappi Kikka OULU

Käsityömyymälä, ompelimo

Nappi Kikka on Oulun vanhin ja monipuolisin ompelutarvike- ja käsityöliike. Vuonna 1957 perustetusta yrityksestä löytävät niin käsityön harrastajat kuin ammattilaisetkin sopivat tarvikkeet ja välineet erilaisten ompelutöiden valmistamiseen. Nappi Kikasta löydät myös ihanat neulelangat. Palveluihimme kuuluvat myös ompelupalvelut.

Hakusana:ompelutarvikeliike, ompelutarvikkeet
 
 

Nappi-Aitta Knapp-Boden - Porvoon Nappi ja Lanka Oy PORVOO

Käsityömyymälä

Nappikauppaa jo vuodesta 1965! Nappi-aitta on toiminut Porvoossa jo pian 50 vuotta. Meiltä löydät hurjan monipuolisen ja laajan valikoiman ompelutarvikkeita ja käsityötarvikkeita. Tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen napeista lankoihin, vetoketjuista nauhoihin ja nyöreihin, soljista ristipistotöihin ja kudinpuikkoihin. Ompelu- ja käsityötarvikkeiden erikoismyymälästämme löydät kaiken tarvittavan. Lisäksi meillä myös korjausompelupalvelut. Hinnasto löytyy kotisivultamme. Tervetuloa!

Hakusana:ompelutarvikeliike, ompelutarvike, ompelutarvikkeita, ompelutarvikkeet
 
 

AicoTex Kangaskauppa OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kangaskauppa, kangastukku

Aico Tex kangaskauppa, SIVUVERHOJEN ja VERHOJEN OMPELU palvelu. Laaja valikoima kankaita myös tilauskankaat -mallikirjat liikkeessä. Kaikki kankaat edullisesti Takalaanilassa. Valikoimaamme kuuluvat sisustustekstiilit, huonekalukankaat, verhokankaat, verhoilukankaat, päiväpeitekankaat (myös lev. 280), lastenkankaat, asustekankaat, markiisit ja paloturvalliset kankaat sekä yleiskankaat. Meiltä löydät mm. superlonit, vanut, villakankaat, neulokset sekä takkikankaat ja keinonahkaa.

Palvelu:ompelutarvikkeet
 
 

Kuopion Nappi ja Nauha Oy KUOPIO

Käsityömyymälä, käsityötarvikkeita

Nappi ja Nauha palvelee teitä Kuopion Vuorikadulla aivan torin läheisyydessä. Olemme ompelu- ja käsityötarvikkeiden erikoiskauppa. Meiltä löydät laajan valikoiman ompelu- ja käsityötarvikkeita: tuotteitamme ovat mm. erilaiset nauhat, matonkutimet, vetoketjut, napit, langat ja puikot sekä kankaat. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä vuosien kokemuksella. Tervetuloa! Avoinna ma-pe 10-17 la 10-14

Tuote:ompelutarvikkeet
 
 

Linnan-Kangas RAISIO

Sisustusta, kangaskauppa

Tervetuloa palvelevaan kangaskauppaan ! Olemme pieni ja joustava, laajojen valikoimien kangaskauppa. Pyrimme palvelemaan monipuolisesti yksittäisiä kuluttajia, urheiluseuroja, koululaitoksia, julkista sektoria, seka muita liikelaitoksia. Laatu on meille tärkeä asia, niin tuotteissa kuin palveluissa. Meille kannattaa tulla kauempaakin.

Palvelu:ompelutarvikkeet
 
 

Tilkku-Puoti ESPOO

Kangaskauppa

Tilkku-Puodista löydät erittäin laajan valikoiman yksilöllisiä kankaita ja ompelutarvikkeita joka lähtöön: - sisustuskankaat - verhokankaat - vaatetuskankaat - verhoilukankaat - lastenkankaat - ristipistotyöt - langat Kauttamme myös ompelukone- ja saumurihuollon välitys. Olet lämpimästi tervetullut!Kangaskauppoja, Käsityöliikkeitä, Ompelimoja, Ompelutarvikkeita, Verhoilutarvikkeita, verhoilumateriaaleja, Verhoja ja verhopalveluja

Palvelu:ompelutarvikkeita
 
 

Käsityöliike Käspaikka SUOMUSSALMI

Käsityömyymälä, ompelutarvikkeita

Käsityöliike Käspaikka on 13 vuotta jo palvellut käsityön harrastajia ja ammattilaisia. Liikkeemme sijaitsee Suomussalmen keskustassa ja olemme avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-14. Meiltä löydät kangas,neulonta sekä ompelutarvikkeet pieniin että isoihin käsitöihin. Meiltä löytyy myös ompelupalvelu. Tervetuloa asioimaan liikkeeseemme!

 
 

Kangasputiikki Tuula SUOMUSSALMI

Kangaskauppa

Tuula Kemppainen on toiminut yrittäjänä ja pitänyt, KANGAS PUTIIKKI TUULA, Suomussalmen keskustassa jo 10 vuotta. Meiltä löydät verhokankaat, sisustuskankaat, asustekankaat sekä ompelutarvikkeet. Palveluitamme on verhojenompelu ja sisustusompelut. Liike on avoinna MA-PE 9-17. Tervetuloa!

Hakusana:ompelutarvikkeet
 
 
 

Muuta hakua

Ompelutarvikkeita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.