Ovia

Ovi · ovet · ovia

Hakuehdolla ovia löytyi yhteensä 203 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

 

K-rauta Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

Tuote:ikkunat ja ovet
 

Heikki Takamäki Oy - Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennustarvikeliike, sisustuskauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Tuote:ikkunat ja ovet
 

Humaliston Sähkö - Turun Sähkötukku Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sähkötöitä, valaisinliike

Valot, lamput, kaapelit ja sähkötarvikkeet Manhattanin myymälästämme. Seudun laajin valikoima valaisimia, aurinkopaneeleita, kytkimiä ja sähkötarvikkeita. Tuotteiden lisäksi kunnia-asiamme on palvelu. Asiointi meillä on helppoa: pysäköit autosi ilmaiseksi suoraan myymälämme oven eteen. Myymälässämme sinua palvelevat osaavat myyjät, joiden neuvojen avulla vältyt vääriltä ostoksilta, ja saat kerralla kaiken tarpeellisen mukaasi. Myös sähköasennukset Turun ja Helsingin alueilla.

 

Kaihdin-Jukka PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, kaihtimia, markiiseja

Kaihdin-Jukka on Pirkanmaalla toimiva kaihdinalan erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja lähikunnissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita jo suunnitteluvaiheessa tarjoamalla erilaisia kaihtimia ja muita aurinkosuojatuotteita. Meiltä saatte asiantuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet edullisesti ja nopeasti paikalleen asennettuna. Asennustyön osuus oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen. Katso kotisivuilta kuukauden tarjous. SOITA JA SOVI ILMAINEN MITTAUS- JA ESITTELYKÄYNTI!

 

Aallon Kaluste Ky II

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja, kylpyhuonekalusteita, kiintokalusteita, mittatilauskalusteita

Aallon Kaluste on perinteikäs pohjois-pohjanmaalainen puusepänliike, jonka päätuotteita ovat keittiöiden, makuu-, wc-, kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä eteistilojen kalusteet. Joustava tuotantotapamme mahdollistaa vakiokalusteiden ohella myös erikoismitoitettujen kalusteiden valmistuksen. Aallon kaluste Ky on toiminut kalustealalla jo vuodesta 1980. Palvelemme Oulu, Ii, Oulunsalo, Kempele, Pudasjärvi, Tyrnävä, Liminka, Muhos. Toimitukset onnistuvat myös kauemmaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tuotemerkki:Kirena liukuovet
Tuote:Hahle Oy ovet ja mekanismit
 

Falck Karjaa - Östermans Alltrans Ab Oy KARJAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta, hinauspalveluita, hinausta

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma- ja linja-autot, henkilö- ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, lukittujen auton ovien avaukset, käynnistykset, välivarastointi. Toimimme ennen kaikkea Etelä-Suomessa (Raasepori, Karjaa, Inkoo, Tammisaari, Hanko, Pohjankuru), mutta ajot hoituvat myös muualle.

 

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita, hinausta, kolarikorjaamo, autopesula, rengasmyymälä, tuulilasikorjausta, tuulilasiasennusta

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa. Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien hinauspalvelut. Toimialueemme koko Turunseutu sekä Parainen.

Palvelu:oven avaukset
 

Falck - Rauma - Eura - Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J.Mattila RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita, hinausta

Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen kolarivauriokorjaus, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella mm. Eura, Kullaa, Luvia, Eurajoki, Yläne, Pyhäranta, Laitila, Pori, Rauma, Säkylä, Köyliö, Kokemäki, Harjavalta sekä Nakkila.

Palvelu:ovien avaukset
 

Falck Hyvinkää - Hyvinkään Hinausapu Oy / Huhtico Oy HYVINKÄÄ

Hinauspalveluita

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Hyvinkäällä. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään – Falck auttaa. Huhtico Oy on Hyvinkäällä vuodesta 1994 toiminut kolarikorjaamo ja tuulilasien erikoisliike.

 

Autohinauspalvelu Oy, Hinauspalvelu T. Virtanen Oy, Falck Oy LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, hinauspalveluita, nostopalveluja

Autohinauspalvelu Oy sekä Hinauspalvelu T. Virtanen Oy ovat lahtelainen hinauspalvelu. Kuulumme myös valtakunnalliseen Falck ketjuun hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Lahdessa. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h numerosta 0100-2400, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään Falck au

Palvelu: oven avaukset
 

Hermetel Oy ORIMATTILA

Kylmähuoneita, kylmälaitteiden valmistaja

Hermetel Oy on perustettu vuonna 1987. Yritys toimii omissa tehdaskiinteistössään joiden yhteispinta-ala on noin 6500 m². Tehdasrakennuksia on meillä kolme. Ne pystyvät tuottamaan asiakkaille toiminnallisesti ja laadullisesti erinomaisia kylmäalan tuotteita, sekä erilaisia puhdastiloja asiakkaiden tarpeisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös metallin alihankintaa, kuten ohutlevy- ja putkirakenteet, erikoistuotteet, kalanjalostuskoneet ja niihin liittyvät laitteet.

Valmistaa:kylmätilojen ovet, erikoisovet
 

Falck - Pori - Autohinaus Järvenpää & Virtanen PORI

Hinausta, hinauspalveluita, hinausauto

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Satakunnassa. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa. Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien hinauspalvelut 24h/vrk.

Palvelu:ovien avaukset
 

Hinaus ja Tuuppaus Seinäjoki, Falck Oy SEINÄJOKI

Työturvallisuusvälineitä, nostopalveluja, hinausta, hinauspalveluita, kuljetusliike

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Seinäjoella. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa.Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien sekä raskaan kaluston hinauspalvelut 24h/vrk.

Palvelu:auton oven avaus
 

Anvia Securi Oy - Securi Pietarsaari PIETARSAARI

Oviautomatiikka, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

Omaisuuden ja oman turvallisuuden kannalta on tärkeää, että lukitus toimii moitteettomasti, suojaa riittävästi asukasta, yritystä ja näiden omaisuutta sekä antaa riittävän yksityisyyden suojan. Lukituksen on täytettävä myös nykyiset turvallisuusvaatimukset sekä oltava fyysisesti luja ja kestävä murto-tai ilkivaltayrityksiä vastaan. Testatut ja Suomen Finanssialan Keskusliiton hyväksymät ABLOY® -lukitustuotteet varmistavat ovien ja muiden lukituskohteiden fyysisen lujuuden sekä turvallisuuden

 

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkoneliike, maatalouskoneliike

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Pienkonehuoltomme korjaa ruohonleikkurit moottoottoripyörät, mopot ja moottorisahat. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.

Tuote:Ovet
 

Topi-Keittiöt - Topi-Kalustaja Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja, kiintokalusteita, keittiökalusteiden valmistusta, keittiökalusteliike

Topi-Keittiöt luo kotiisi kokonaisen tunnelman. Topilta saat tyylikkään ja toimivan keittiön lisäksi kiintokalusteet myös kylpyhuoneeseen, kodinhoitotilaan ja eteiseen sekä kaikkialle, missä tarvitaan säilytysratkaisuja. Laajasta ovimallistosta löytyy valinnanvaraa moneen makuun ja tarpeeseen. Kun teet remonttia tai rakennat uutta, kannattaa kysyä Topilta. Uutuusmallit ovat esillä myymälöissämme kautta maan. Tervetuloa!

Tuote:liukuovet ja kaapistot
 

Falck Tampere - Hinausautot K. Sulinko Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, hinauspalveluita, hinausta

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Pirkanmaalla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään – Falck auttaa. Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien sekä raskaan kaluston hinauspalvelut 24h/vrk.

Palvelu:oven avaukset
 

Stageco Trucks Ab TAMMISAARI

Hinausauto, hinauspalveluita, tieliikenteen tavarankuljetusta

Stageco on toiminut vuodesta 1992 Läntisellä Uudellamaalla hinausyrittäjänä sekä kuljetusliikkeenä. Olen alan ammattilainen kun on kyse henkilöauton, raskaan kaluston, moottoripyörän tai asuntovaunun hinauksesta, renkaan vaihdosta, apuvirran annosta, oven aukaisusta tms. tiepalvelusta. Stageco toimii mm. alueella Inkoo, Karjalohja, Mustio, Perniö, Hanko, Tammisaari (Raasepori). Kuljetan kaikkea mahdollista pienistä paketeista 55 tonnin kuormiin kotimaassa ja ulkomailla.

Palvelu:ovien avaus
 

Pori Jazz - Lipunmyynti PORI

Lipunmyyntipiste, Pori Jazz -tuotteita

Festivaalin aikana 4.7.2011 alkaen lipunmyyntitoimisto sijaitsee Satakunnan Museon (Hallituskatu 11, Pori) tiloissa. Lippuja myydään myös kaikkien konserttipaikkojen ovella ohjelmaan merkittynä aukioloaikana. Huom! Ostamalla lippusi ennakkooon varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

 

Muuta hakua

Ovia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.