Painonhallinta

Painonhallinta

Hakuehdolla painonhallinta löytyi yhteensä 11 yritystä.

Nautilus Wellness Club TURKU

Kuntokeskus

Oletko jo tutustunut Nautilukseen? Meille on helppo tulla. Palvelemme asiakkaitamme aivan ydinkeskustassa, Kauppiaskadulla. Nautilus Kuntokeskus on toiminut Turussa jo yli 28 vuotta. Avarat toimitilamme sijaitsevat Alvar Aallon suunnittelemassa Turun Sanomien talossa, entisessä lehden painosalissa. Liikunnalliseen käyttäjäkuntaan kuuluvat erilaiset asiakasryhmät vapaa-ajan harrastajista työpaikkaliikkujiin. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Aihepiiri:painonhallinta
 

Kuntosali SYKE Plus KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali, liikuntasali

Aikaisennin Kunnon Paikkana tunnettu kuntosali on nykyisin Kuntosali Syke Plus. Salimme on Hierontapisteen kanssa samassa kiinteitössä Kainuuntiellä Kuhmon keskustassa.Kuntosalissamme on monipuolinen laitevalikoima vasta alkajille sekä aktiiviharrastajille. Myymme myös keinupohjallisia masaijalkineeen kaltaisia aktiivikenkiä, urheiluravinteita ja painonhallintaan suuniteltuja Easy Diet - tuotteita.

Aihepiiri:Painonhallinta
 

Body Feeling - Vyöhyketerapia-Hieronta-Vartalohoitoja Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa, vyöhyketerapeutti, luontaishoitoja

Kokonaisvaltainen vyöhyketerapia ja vartalonmuokkaushoidot Oulussa. Tervetuloa! Body Feeling tarjoaa ihmisille vaihtoehtoisia hoitomuotoja laihdutukseen tukimuodoksi, vartalonmuokkaukseen, lihashuoltoon, kipuoiresiin, alakulo- ja masennusoireisiin, itsetutkiskeluun, elämänhallintaan tai pelkkään rentoutumiseen ja hengähtämiseen. Ei ole väliä mihin ongelmaan hoitoa hakee, ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Guam kosmetiikka. Alkuvauhtia kuntosalille, painonhallintaan, elämään?

Aihepiiri:painonhallinta
 

Hyvän Olon Kolo YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hyvinvointipalveluja

Etsitkö hyvinvointia ? Kaipaatko urheiluun lisäpotkua? Uima-asut odottavat ? Tule käymään niin voit tutustua : Kehonkoostumusmittaus,urheiluravinteet,painonhallinta, jokapäiväiset hyvinvointi-,ja ihonhoitotuotteet. Herbalife on pörssiyhtiö, toiminut 30 vuotta, Suomessa 16v, tyytyväisiä asiakkaita on 79 maassa. Olen itse löytänyt hyvinvoinnin näiden tuotteiden avulla ja haluan jakaa sitä muillekin. Toteutan myös työpaikka- ja kotiesittelyjä - odotustenne mukaan. Tilaa maistiaisia! Tosi Helppoa!

Palvelu:painonhallinta
 

Kuntoklubi Hymyhuuli Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali, liikuntapalveluja

KUNTOILE HYMY HUULILLA juuri silloin, kun sinulle sopii! Maksat vain siitä mitä käytät. Ei sitoutumista, ei jäsenmaksuja. Kuntosalilla on käytössä kulkukortti, jolla pääset harjoittelemaan joka päivä klo 05-23. Kulkukortin saat käyttöösi 10 euron panttia vastaan. Palveluihimme kuuluu mm.: personal trainer, painonhallinta, valmennus, kuntosali, zumba, jumpat, solarium, saunat ja hierontapalvelut. Meillä on myynnissä Herbalife hyvinvointi- ja painonhallintatuotteet. Tervetuloa!

Palvelu:painonhallinta- ja liikuntaryhmä
 

Joutsen Apteekki - Oulun 6. Joutsen Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Joutsen apteekki palvelee Teitä uusissa tiloissaan Raksilan S-marketissa ja Kaukovainion sivuapteekki Kaukovainion ostoskeskuksessa. Meille on esteetön kulku ja helppo tulla. Ilmaisia parkkipaikkoja on runsaasti. Lääkeneuvonta: opastamme mielellämme Teitä resepti- ja itsehoitolääkkeiden turvalliseen ja tarkoituksenmukaiseen käyttöön. Kerromme Kela-korvauksista ja opastamme lääkityksenne kannalta taloudelliseen lääkkeiden hankintaan. Avulias apteekkihenkilökunta palvelee Sinua!

Palvelu:painonhallinta
 
 

Valkealan Apteekki VALKEALA

Apteekki

Valkealan Apteekki palvelee sinua iloisesti ja ammattitaidolla. Apteekissa on perinteisten apteekkituotteiden lisäksi laaja valikoima luontaistuotteita ja rohdosvalmisteita. Valkealan Apteekista löydät myös monia kosmetiikkasarjoja, hygieniatuotteita ja intiimituotteita. Apteekkimme tiloissa toimii myös Luontaistuote Fruktusa, joten tuotevalikoimamme ei rajoitu pelkästään tavallisen apteekin tarjontaan. Henkilökuntamme on hyvin koulutettua ja osaavaa. Auttamme teitä mielellämme!

Tuote:painonhallintatuotteet
 
 

Live! JYVÄSKYLÄ

Hyvinvointipalveluja

Live! on hyvien kulkuyhteyksien päässä, Jyväskylän Väinönkeskuksen 5:ssä kerroksessa toimiva hyvinvointipalveluja tarjoava yritys, jonka monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat niin ohjatut pilates tunnit, kuin erilaiset hieronnat, Henkilökunnallamme on vuosien tuoma vahva kokemus alalta, ja jotta voisimme tarjota Sinulle parasta mahdollista palvelua, ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvalla kouluttautumisella! Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten ja virkeiden asiakkaidemme joukkoon jo tänään

Hakusana:painonhallinta
 
 

BODY STOP - Training & Welfare TAMPERE

Urheiluhieroja, personal trainer, hierontaa

BODY STOP - Training & Welfare tarjoaa personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Asiakassuhde perustuu jatkuvaan yhteydenpitoon asiakkaan ja valmentajan välillä. Urheiluhieronta ja urheiluteippaukset kuuluvat myös olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:painonhallinta
 
 

Iin Kemikalio - Tekstiili ja Luontaistuote II

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuoteliike

Kosmetiikka, luontaistuotteet, lahjatavarat ja naisten pukeutuminen. Meiltä kasvo- ja kauneudenhoitotuotteet, mm. Art Deco meikit sekä luonnonkosmetiikkaa. Kuulumme Luontaistuntijat ketjuun, myymme luontaistuotteet, ravintolisät, vitamiinit ja painonhallintatuotteet. Tekstiili valikoimassa naisten vaatteet, asusteet, korut, alusvaatteet ja uimapuvut. Valikoima lahjatavaroita. Tervetuloa palvelevaan erikoisliikkeeseen.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.