Pakokaasumittaus

Pakokaasumittaus

Hakuehdolla pakokaasumittaus löytyi yhteensä 6 yritystä.

Auto-Mäenpää Ky | JYVÄSKYLÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Auto-Mäenpää Ky on perustettu vuonna 1987. Kuulumme Ad-korjaamoiden kansainväliseen ketjuun sekä olemme Autoalan ja Korjaamoiden liiton jäsen. Korjaamme kaikki automerkit. Ammattitaitoiset asentajamme ovat suorittaneen Audi, Seat, Skoda, Volswagen ja Renaultin järjestelmäkurssit. Auto-Mäenpää tarjoaa täydet korjaamopalvelut!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Ivalon Autopalvelu Oy | IVALO

Autopesula, autohuoltoja

Ivalon Autopalvelu Oy:stä huollot, korjaukset ja pesupalvelut henkilö- ja pakettiautoihin sekä pienkoneisiin. Meiltä mm. automaalaukset, renkaan vaihdot, aurauskulmien säädöt, peltikorjaukset, pakokaasumittaukset, jarrumittaukset, Autorobot korinoikaisut ja autoilmastointihuolllot. Myymme myös uudet talvirenkaat ja kesärenkaat, autotarvikkeet, moottorikelkat, veneet, mönkijät, perävaunut ja vesijetit.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Autokorjaamo Moilanen Ky | LOHJA

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autokorjaamo Moilanen Ky tarjoaa autokorjaamopalveluita Lohjalla ja koko Uudenmaan alueella. Huollot ja koneremontit henkilö- ja pakettiautoille jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme pakokaasumittaukset ja vuosikatsastushuollot. Kaipaako autosi huoltoa? Tee ajanvaraus numerossa 019-331 768!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Tampereen Autosähkö Oy / Bosch Car service | TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta, autokorjaamo

Henkilöautojen ja pakettiautojen huollot ja korjaukset sekä autosähköalan erikoistyöt merkistä riippumatta! BOSCH ja WEBASTO edustukset. Olemme avoinna arkisin 8-17. Toimialueena Pirkanmaa.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Ylivieskan Autokorjaamo Ky | YLIVIESKA

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta

Korjaamme ja huollamme kaiken merkkisiä autoja ja ajoneuvoja. Erikoisosaamista meillä on VW, Audi ja Seat merkkeihin, mutta mikään polttomoottori ei ole meille vieras! Olemme toimineet tällä paikalla vuodesta 2003, ja sijaitsemme kätevästi katsastusaseman naapurissa. Bensa-autoihin myös pakokaasumittaukset. Ota yhteyttä ja sovi aika. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

AH-Auto Oy | ESPOO

Autohuoltoja, autokorjaamo, autojen korjausta

AH-Auto Oy on Espoossa toimiva täyden palvelun korjaamo. Kuulumme Autofit-ketjuun, joten tarjoamme kaikki huollot ja korjaukset henkilö- ja pakettiautoihin ajanmukaisilla laitteilla ja tiedoilla. Olemme erikoistuneet seuraaviin merkkeihin: Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda, mutta korjaamme ja huollamme myös kaikki muut merkit. Jos haluat autollesi huolellisen ja ammattitaitoisen huollon, niin tule käymään tai soita ja varaa aika!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.