Palvelupiste

Palvelupiste · palvelupisteet · palvelupisteitä

Hakuehdolla palvelupiste löytyi yhteensä 86 yritystä. Tulokset 1—20:

Kajaanin kaupunki KAJAANI

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Kajaani - luovuuden, osaamisen ja vaivattoman arjen kaupunki. Kreivi Pietari Brahe perusti Kajaanin v. 1651 Kajaaninjoen varteen. Joki ja historiallisen Kajaanin linnan rauniot ovat näkyvillä aivan kaupungin keskustassa. Tänään Kajaani on Kainuun maakuntakeskus. Puunjalostusteollisuus on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Lisäksi Kajaanissa on kansainvälistä huippuosaamista edustavia yrityksiä; mittaustekniikka on kansainvälistä tasoa oleva erikoisosaamisala.

Yhteystiedot: 1. krs, Palvelupiste Neuvokki
(08) 6155 2345

 

Kuusamon Keskusapteekki KUUSAMO

Apteekki

Kuusamon Keskusapteekki -Kuusamon keskusta, Kitkantie 7. Apteekkipalvelut ma-pe 8-20 ja la 9-17, parillisten viikkojen su 12-17. Palvelemme kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat tietoa eri lääkkeiden yhteisvaikutuksesta. Apteekistamme reseptilääkkeet, lääkkeiden jako, kosmetiikkatuotteet, eläinlääkkeet, vitamiinivalmisteet, ihonhoitotuotteet. Piilolasien käyttäjille piilolinssien hoitotuotteet. Lemmikkien reseptilääkkeet, vitamiinit, matolääkkeet ja punkkipannat. Tervetuloa!

Yhteystiedot: Ruka Palvelupiste Kauppakeskus Kumpare Ruka-Info, Kuusamon Keskusapteekki
088600250

 

Peltityöt Kuula Oy NUMMELA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, ilmanvaihtoa, rakennuspeltitöitä

Peltityöt Kuula Oy - Kaikkea Pellistä. Päätoimialaamme ovat ilmastointiurakointi, konesaumakatot, pönttöuunit ja rakennuspeltityöt. Olemme erikoistuneet teollisuuden, liiketilojen, päiväkotien, koulujen ja tuotantokohteiden ilmastointiin. Asenamme konesaumakatot, rakennuspellit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Valmistamme asiakkaillemme tilauspeltitöitä, mm. perinteiset PÖNTTÖUUNIN kuoret käsityönä. VARASTOMYYNTIÄ: Peltiä, kattopeltiä, ilmastoinnin osia, rautaa ja tilaustuotteita.

Yhteystiedot: AGA:n hitsaus- ja nestekaasujen palvelupiste
09-225 2000

 

Kuntokeidas Vesipekka - Uimahalli - Urheiluhalli Raahe RAAHE

Kylpylä, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Palloilun harrastajille tarjoamme 4 sulkapallokenttää, 2 tenniskenttää, salibandykentän, seutukunnan ainoan squashkentän sekä nykyaikaisen keilahallin, jossa uudet keilakoneet ja laminaattiradat hohtokeilaus mahdollisuudella. Kuntosali takaa turvallisen ja helpon kuntoilun sekä kuntosaliohjausta ja ravinto-ohjausta. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Yhteystiedot: Palvelupiste & Kahvila Vedenneito, Maiju Lehtelä
08 - 221 474

 
 

Oulun kaupunki - Oulun tiedekeskus Tietomaa OULU

Matkailupalveluja, kulttuuri

Yhteystiedot: Palvelupisteen hoitaja, Milja Verronen
0855841340

 
 

Oulun Pysäköinti Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Pysäköintipalveluita

Aina helppoa ja vaivatonta pysäköintiä pysäköintitaloissa Autosaari (Kauppurienkatu 24), Autoheikki (Heikinkatu 5) ja Sairaalaparkki (Kiviharjuntie 5). Oulun Pysäköinti Oy on täysin oululainen yritys. Oulun Pysäköinti Oy hoitaa kolmea pysäköintitaloa Oulussa ja tarjoaa kaikkiin pitkä- ja lyhytaikaista pysäköintiä. Kaikki pysäköintiin ja sopimuksiin liittyvät asiat hoidetaan Asiakaspalvelupisteessämme, paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot: Oulun Pysäköinti Palvelupiste, AUTOSAARI ma-pe 6.00-19.00


 
 

S-Pankki -palvelupiste - Prisma Zeppelin KEMPELE

S-ryhmän jäsen

Tavaratalo, hypermarketti

Prisma on perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso. Prisma on enemmän kuin ruokakauppa. Kauppa sisältää monipuolisen valikoiman, jossa on myös vaatteet sekä kodin- ja vapaa-ajan tuotteet.

 
 

Palvelupiste Frenckell TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

Palvelupiste Frenckell palvelee kuntalaisia yhdyskuntapalvelujen toimialaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Muuta hakua

Palvelupiste:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.