Paneleja

Paneli · panelia · panelit · paneleja

Hakuehdolla paneleja löytyi yhteensä 158 yritystä. Tulokset 1—20:

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkoneliike, maatalouskoneliike, LVI-asennusta

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.

Tuote:Panelit
 

E.T. Listat Oy YLIVIESKA

Kauppakamarin jäsen

Puutavara, sisustuspaneeleiden valmistaja, rakennuslistojen valmistaja

E.T.Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen ja -profiileiden sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta. Valmistamme kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä (EM) tai vähäoksaisesta (VM) männystä. Myös MDF:nä, valmiiksi pintakäsiteltynä tai pinnoitettuna.

Valmistaa:paneelit, MDF paneelit
 

Naficon Liitin Oy NAUVO

Kaapeleiden valmistaja, johtimien valmistaja, kuituoptiikka

Valoa nopeampaa tiedonsiirtoa. Naficon on vuonna 1994 perustettu kuituoptisiin tuotteisiin erikoistunut yritys, joka valmistaa kuituoptisia häntä- ja kytkentäkuituja sekä valmismoduuleja suoraan asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteisiin kuuluvat myös valokaapeliverkon passiiviset komponentit. Valmistuksen lisäksi Naficon myy adaptereita, paneeleita, haaroittimia, vaimentimia, WDM:iä ja CWDM:iä. Kaikki yllämainitut kuuluvat varastotuotteisiin. Myös kuituliittimien puhdistusvälineet suoraan varastosta.

Hakusana:esikalustetut paneelit
 

Cent-Listat Oy KALAJOKI

Puutavara, sisustuspaneeleiden valmistaja, rakennuslistojen valmistaja

Cent-Listat on sekä tuotemerkki että Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas, joka valmistaa sisustuslistat ja paneelit puuvalmiina sekä pintakäsiteltyinä. Tuotteisiin käytetään ainoastaan parhaita raaka-aineita. Tehokas ja tarkoituksenmukainen konekanta takaa laadun ja laajan tuotevalikoiman. Yrityksen tuotteet löytyvät hyvin varustetuista rakennustarvikeliikkeistä kautta maan.

Hakusana:MDF paneelit, sisäkaton paneelit, Cent Paneelit, Raita paneelit, Raita puupaneelit, puupaneelit, maalattu paneeli
 
 

Maler Oy YLIVIESKA

Listoja, paneleja

Maler Oy on vakavarainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1989. Toimitilat sijaisevat Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Päätoimialamme on valmistaa sisustustuotteita mdf:stä, joka pinnoitetaan melamiini-, laminaatti- tai puuviilukalvolla. Tuotteitamme ovat mm. sisustuslistat ja -paneelit. Jatkojalostamme myös perinteistä mäntyä sekä kuusta listoiksi ja paneeleiksi. Valikoimamme käsittää myös aitojalopuisia sisustustuotteita, kuten kynnyksiä ja listoja.

 

Ab Holmängs Trävaruhandel Oy FORSBY

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, talopaketteja, hirsirakennusta

Hirsitalot, kesämökit, huvimajat, pientalot, saunat, autotallit ja varastot Suomeen ja koko EU-Eurooppaan. Kotimaassa toimitamme rakennuspuutavaraa; sekä höylättyä, kuivattua että painekyllästettyä puuta. Rakennuslevyt ja kipsilevyt. Yritys kuuluu AAA luottoluokitukseen.

Tuote:paneelit
 

Puukeidas Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, puutavara, puutavaraliike

Puukeidas on valtakunnallinen puutavaran erikoisliike, joka palvelee sekä kuluttaja-asiakkaita että rakentamisen ammattilaisia. Toimimme 5 paikkakunnalla; Kemissä, Oulussa, Joensuussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin tarpeisiin ja kilpailukykyiseen hintaan. Olipa projektisi iso tai pieni, meiltä saat kaiken tarvitsemasi. Tervetuloa Puukeitaaseen!

Hakusana:paneelit
 

Rautia Tornio TORNIO

Sisustusliike, rautakauppa

Rautia Tornio on selkeä ja nykyaikainen rautakauppa, joka palvelee Kemi-Tornio seudun sekä lähialueen rakentajia. Asiointi liikkeessä on helppoa ja sujuvaa. Kattava valikoima ammattilaisille, rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Vaativakin asiakas löytää laajasta valikoimastamme tuotteet ja ratkaisut kaikkiin rakentamisen palveluihin. Tarvittaessa saat myös kuljetuspalvelun rakennuskohteeseesi. Olemme mukana talosi rakentamisessa montusta piharakentamiseen. Tervetuloa Rautiaan.

Hakusana:paneelit
 

Salosen Saha Ky JÄRVELÄ

Höyläämö, puutavara

Saat meiltä erikoismittaisen saha- ja höylätavaran nopealla toimituksella. Valmistamme esimerkiksi ylileveät paneelit ja lattialaudat, erikoisprofiilit ja vinosahaukset. Pystymme jalostamaan puuta mm. kuorimakoneella, kenttäsirkkelillä, vaakavannesahalla, halkaisuvannesahalla, paneelihöylällä ja pohjamaalauskoneella. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja laadukkaasta puutavarasta. Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden vaikeatkin toiveet. Kun muut eivät pysty tarjoamaan, kannattaa kysyä meiltä!

Tuote:paneelit
 
 

Heinijoen Saha YLÄNE

Puutavara, puuntyöstöä

Heinijoen Sahalta puutavarat. Sahattua ja höylättyä puutavaraa mm. sisustuspaneelit, kestopuutavarat, sisäverhouspanelit, ulkoverhouspanelit ja lämpökäsiteltyä puuta sekä saunan puutavarat. Sahalta ja höyläämöstä mahdollista tilata tuotteita omilla mitoilla ja profileilla. HUOM. vanhanmalliset erikoislistat. Tule tutustumaan valikoimaamme tai soita ja tiedustele lisää. Meiltä myös kuljetuspalvelu !

Valmistaa:puupaneeli, panelit
 
 

Turun Elementtiasennus Oy KAARINA

Elementtiasennusta

Turun Elementtiasennus Oy tekee teräs- ja betonielementtiasennukset valtakunnallisesti. Materiaaleina käytämme betonia, liimapuuta, terästä, siporexia, peltiä ja panelia.

Hakusana:paneli
 
 

Kalajoen Puutuote Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutavara

Kalajoen Puutuote Oy on kalajokinen höyläämö ja puutavaraliike, joka sijaitsee Kalajoella Meinalan teollisuusalueella aivan valtatie 8:n vieressä. Valmistamme päätypontattua lattialautaa sekä sauna- ja sisustuspaneeleja jälleenmyyjille ja rakennuskohteisiin. Erikoisosaamistamme ovat päätypontatut lattialaudat, vähäoksaiset #kuusipaneelit sekä laudelaudat. Panostamme toimitusvarmuuteen sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Tuotteitamme ovat mm:

Hakusana:päätypontattu paneeli, paneli, paneeli, panelit
 
 

Puutavaraliike Olavi Rantanen Oy LAMMI

Puutavara, puuntyöstöä

PUUOSAAMISTA ASIAKKAAN PARHAAKSI - Meiltä löydät normaalin sahatavaran lisäksi lattiapontit, paneelit, listat yms. Lisäksi rakennamme hirsihuvilat ja -mökit höylähirrestä asiakkaan toivomusten mukaisesti lähinnä Kanta-Hämeen alueella.

Tuote:paneelit
 
 

Panelian Metallirakenne Oy PANELIA

Metallituotteiden valmistaja, teräsrakenteita

Panelian Metallirakenne Oy on vuonna 1981 perustettu suurteollisuuden koneita ja laitteita alihankintana valmistava yritys. Valmistamme ammattitaidolla muun muassa rullaradat, hihnakuljettimet ja kuljetinjärjestelmät, siirtoruuvit sekä erilaiset teräsrakenteet.

 
 

Kollanpojat KOLLA

Rakennustarvikeliike

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Puutavaravalikoimaamme kuuluvat sahattu ja höylätty puutavara sekä kestopuut. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat rakennuslevyt, eristeet, kiinnitystarvikkeet, työkalut ja muut rakennustarvikkeet. Tarjoamamme palvelut helpottavat jokaisen rakentajan elämää. Kuljetuspalvelun ja rakennuslevyjen sahauspalvelun lisäksi ammattilaisemme neuvovat ja opastavat. Me olemme rakentamisen ammattilaisia - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:paneelit
 
 

Kyyjärven Saha Oy KYYJÄRVI

Lattianpäällysteitä

Kyyjärven Saha Oy on vuonna 1907 perustettu perheyritys, joka valmistaa vankalla ammattitaidolla kotimaisia erikoiskuivia lattiatuotteita. Palvelemme: ma-pe 7.30-16

Palvelu:paneelit
 
 

Sundby Cirkelsåg Kb SUNDBY

Pakkausten valmistaja

Monipuolista puuteollisuutta ja pakkausteollisuutta. Räätälöidyt puu- ja vaneripakkaukset, puiset kuormalavat, kuljetuslavat, vanerituotteet, vanerilaatikot ja laatikot. Saha, höyläämö, sahatavaran myyntiä. Puutavaraa, hirsiä, hirret, listat, listoja, paneelit, paneeleja, massiivipuulattiat, massiivipuu. Lavat, kuormalavat, massiivilattiat, puutuotteet. Eri kokoiset kuljetuskehdot tai lavetin kehdot puusta tai vanerista. Tuotteet toimitetaan Uusikaarlepyy-, Pietarsaari-, Kokkola-alueilla.

Valmistaa:puupaneelit
 
 

Virtain Puunjalostus VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Puuntyöstöä

Virtain puunjalostus on vuonna 1952 perustettu yksityinen puu- ja rakennustarvikeliike. Toimipisteemme sijaitsee Virtain Siekkisessä joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylästä, Seinäjoesta, Porista sekä Tampereesta. Meiltä löydät kodin rakentamisessa ja remontoimisessa tarvittavat välineet ja kalusteet sekä myös laiturit.

Hakusana:paneeli
 
 

Värisilmä - Kalajoen Väri Ky KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, sisustusliike

Värisilmä - Kalajoen Väri Ky - Sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut liike Kalajoen keskustassa. Laajasta valikoima löydät maalit, tapetit, lattiapäällysteet, parketit, laminaatit, keraamiset laatat, kaakelit, listat ja paneelit kauniin kodin ja mökin sisustukseen. Osaava henkilökuntamme antaa hyvät vinkit oikean tuotteen ja menetelmän valitsemiseen, jotta remonttisi onnistuisi mutkattomasti. Tervetuloa tutustumaan - Tehdään yhdessä viihtyisä koti!

Tuote:paneelit
 
 

Ylivieskan Tapetti ja Väri Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, sisustusliike

Ylivieskan Tapetti ja Väri on täyden palvelun sisustusliike. Palvelemme asiakkaitamme eteläisen Oulun läänin alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennusyritykset, julkinen sektori ja yksityisasiakkaat. Tarjoamme kattavan valikoiman sisustustuotteita koko kotisi sisustamiseen: maalit, tapetit, lattianpäällysteet, parketit, laminaatit, matot, listat, kattopaneelit yms. Rakenna kotiisi uusi ilme. Soita ja kysy lisää!

Tuote:paneelit
 

Muuta hakua

Paneleja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.