Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet

Hakuehdolla parvekekaihtimet löytyi yhteensä 6 yritystä.

Kaihdin-Jukka PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Kaihdin-Jukka on Pirkanmaalla toimiva kaihdinalan erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja lähikunnissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita jo suunnitteluvaiheessa tarjoamalla erilaisia kaihtimia ja muita aurinkosuojatuotteita. Meiltä saatte asiantuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet edullisesti ja nopeasti paikalleen asennettuna. Asennustyön osuus oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen.

Tuote:parvekekaihtimet
 

Kaihdin Pukkila Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, kaihtimia, markiiseja

Kaihdin- ja markiisiasiantuntija Kaihdin Pukkila. Olemme erikoistunut sisä- ja ulkopuoliseen auringon suojaamiseen. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pyrimme pitämään 200 neliön myymälässämme esillä alan johtavien valmistajien tuotteet. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme alan monipuolisimpaan myymälään ja sopimaan kokonaisvaltaisesta suunitelmasta kanssamme!

Tuote:parvekekaihtimet
 

Karjalan Kaihdin Oy JOENSUU

Kaihtimia, markiiseja

Tervetuloa täyden palvelun kaihdin ja verhotaloon. Perinteinen sälekaihdin ikkunan väliin asennettuna on pitkäikäinen ja vaivaton käyttää. Saman katon alta hoituu huolellinen mittaus ja suunnittelupalvelu unohtamatta asennus ja korjauspalveluita. Ompelemme kaikenlaiset verhot, pöytäliinat, tyynynpäälliset, päiväpeitot ym myös asiakkaan omista kankaista. Paljon lisätietoa löytyy yrityksemme näyttäviltä kotisivuilta www.karjalankaihdin.fi

Palvelu:parvekekaihtimet
 
 

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy LAPPEENRANTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihdinliike, kaihdinasennusta

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy on täyden palvelun kaihdinliike, joka palvelee ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Toiminta-alueemme on Lappeenranta lähiympäristöineen. Kaikkien laadukkaiden tuotteidemme lisäksi saatte myös suunnittelupalvelun, mittauspalvelun, asennuspalvelun ja huoltopalvelun. Nyt saat meiltä myös laadukkaat Saksalaiset Markilux kasettimarkiisit.

Tuote:parvekekaihtimet
 
 

Kaihdin Katariina Oy HONKILAHTI KK

Markiiseja, kaihtimia

Kaihdin Katariina on v.1997 perustettu auringonsuojatuotteita valmistava ja edustava perheyritys Euran Honkilahdella. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, laatua, edullisesti ja joustavasti. Sälekaihtimet osana sisustusta, tyyliä ja näyttävyyttä ja taiteovi on enemmän kuin ovi, rullakaihtimet valmistamme mittatilaus-takuutyönä. Pystylamellikaihtimet antavat uuden ilmeen ikkunoille ja sopivat myös hyvin tilanjakajaksi sekä MARKIISIT tuovat uutta, ilmettä rakennusten julkisivuun. TERVETULOA!

Tuote:parvekekaihtimet
 
 

Osiokaihtimet Oy RAISIO

Kaihtimia

Laadukkaat kaihtimet, markiisit sekä auringonsuojat kaikkiin kohteisiin: kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Kaikki saatavilla myös mittatilaustyönä asennuspalvelun kera. Tervetuloa asioimaan palvelevaan liikkeeseen.

Tuote:parvekekaihtimet
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.