Peililiukuovet

Peililiukuovet

Hakuehdolla peililiukuovet löytyi yhteensä 12 yritystä.

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Lasiliike, lasitusliike, ikkunaliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Palvelu:peililiukuovet Oulu
 

Mikkelin Lasiasennus Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lasitusliike, lasitusta, lasiliike

Mikkelin Lasiasennus Ky on lasialan erikoisliike. Vuonna 1979 perustetun yrityksen päätoimialana on rakennuslasitukset, autojen ja työkoneiden lasitukset sekä kiinteistöjen lasikorjaukset. Toimimme yhteistyössä maahantuojien sekä kotimaisten valmistajien kanssa ja valmistamme eristyslaseja myös itse. Käytössämme on nykyaikaiset ja uudet koneet. Olemme Suomen Tasolasiyhdistyksen jäsenliike. Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Seloy, Nikai, Timgrei & Koillismaan Lasi. Ota yhteyttä!

Palvelu:peililiukuovet
 

Bella-Kaihdin PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Bella-Kaihdin on valmistanut vuodesta -91 sälekaihtimia ja liukuovia mittatilaustyönä asiakkaan omien toiveiden mukaan.Laajasta valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon, etsitpä sitten peruskaihdinta tai erikoiskaihdinta vaativampaan käyttöön. Valmistamme mittatilaustyönä tyylikkäät ja laadukkaat liukuovet, vaikka paikalleen asennettuna. Laajasta mallistosta löydät sinäkin mieleisesi. Toiminta-alueena Pirkanmaa ja ympäristökunnat. TUOTTEET SUORAAN VALMISTAJALTA!

Tuote:peililiukuovet
 

TL-Keittiöt - Keittiökalusteet Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteliike, keittiökalusteita

TL-keittiöt - Palveleva ja ammattitaitoinen kodin kiintokalusteita valmistava yritys. Yritys palvelee pääosin Oulun seudulla. Sopimuksen mukaan kauempanakin. TL-keittiöt valmistaa keittiökalusteiden sekä muiden kalusteiden rungot itse. Omalla tuotannolla varmistamme kalusteiden korkean laadun sekä kalusteiden sopivuuden. Valmistamme: keittiökalusteet, eteiskalusteet, kaapistot, komerot, kodinhoitohuoneen kalusteet, kylpyhuoneen kalusteet, wc-kalusteet, liukuovet, peililiukuovet ja lasiliukuovet.

Valmistaa:peililiukuovet Oulu
 

Kaihdin Pukkila Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, kaihtimia, markiiseja

Kaihdin- ja markiisiasiantuntija Kaihdin Pukkila. Olemme erikoistunut sisä- ja ulkopuoliseen auringon suojaamiseen. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pyrimme pitämään 200 neliön myymälässämme esillä alan johtavien valmistajien tuotteet. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme alan monipuolisimpaan myymälään ja sopimaan kokonaisvaltaisesta suunitelmasta kanssamme!

Tuote:peililiukuovet
 
 

Lasi Manu Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lasitusta

Tarjoamme monipuoliset lasitusalan palvelut Kokkolassa sekä lähikunnissa niin yksityistalouksille kuin myös yrityksille, rakennuttajille ja taloyhtiöille. Meiltä saat kaikki lasialan palvelut vahvalla ammattitaidolla.

Palvelu:peililiukuovet
 
 

Gastrokeittiöt - Pirkkalan Kalustepalvelu Oy PIRKKALA

Keittiökalusteita, kodinkoneita, keittiökalustevalmistaja

Anna kodillesi sydän! Teemme yhdessä asiakkaan kanssa keittiösuunnittelun ja tarjoamme laadukkaat keittiökaapistot asennettuna tai noutomyyntinä. Tilaustyönä myös asiakastiskit ja palvelupöydät yrityksille. Meiltä myös laadukkaat Gorenjen kodinkoneet, Stalan tiskialtaat, Grohen hanat ja Savon tuulettimet. Soita ja kysy lisää tai tule käymään! Pirkkalan myymäläämme on helppo tulla Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Kangasalta ja Sastamalasta.

Tuote:peililiukuovi
 
 

Ykköskaluste Oy MÄNTTÄ

Keittiökalusteita, kalusteasennusta

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Meiltä apu kaikkiin kodin kohteisiin. Myös mittatilaustyönä! Keittiöt, komerot, kylpyhuoneet ja peililiukuovet. Suunnittelu – mittaus – asennus. Teemme keittiö-, wc-/kylpyhuone-, kodinhoitohuone-, eteis- ym. tilojen kalustuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tuote:peililiukuovet
 
 

Kotkan City-Kaihdin Ky KOTKA

Sisustusliike

Liikkeemme sijaitsee Citymarketin yhteydessä. Asennuspalvelumme toimii Kotkan talousalueella, tarvittaessa kauempanakin. Asennuspalvelumme hoitaa sälekaihtimet, rullakaihtimet, puukaihtimet, markiisit ym. alan tuotteet. Voit tulla tutustumaan liikkeeseemme, tai voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Myymme myös varaosat tuotteisiimme ja meillä on myös palveleva huolto sekä suunnittelupalvelu.

Palvelu: peililiukuovet
 
 

Osiokaihtimet Oy RAISIO

Kaihtimia

Laadukkaat kaihtimet, markiisit sekä auringonsuojat kaikkiin kohteisiin: kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Kaikki saatavilla myös mittatilaustyönä asennuspalvelun kera. Tervetuloa asioimaan palvelevaan liikkeeseen.

Tuote:peililiukuovet
 
 

HUKSEN Ky HELSINKI

Markiiseja, kaihtimia

Huksen Ky myy, asentaa ja huoltaa markiisit, sekä aurinkosuojatuotteet Helsingissä ja koko uudenmaan alueella. Tarvittaessa kauempanakin! Palvelemme niin yksityis-, kuin yritysasiakkaita kaikissa markiisi ja aurinkosuojatarpeissa. Kauttamme saat erittäin laajan valikoiman erivalmistajien laadukkaita markiiseja ja aurinkosuojatuotteita, juuri Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisina kokonaisuuksina! Lisätietoja löydät kotisivuiltamme!

Palvelu:Peililiukuovet
 
 

Keittiökauppa Järvinen/Netto-keittiöt LOHJA

Keittiökalusteliike, keittiökalusteita

Netto-keittiöt tarjoaa sinulle tarkkaan suunnitellun valikoiman laatukalusteita, joiden avulla voit hyödyntää omaa osaamistasi ja säästää selvää rahaa. Keittiöiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kodinkoneet, altaat, peililiukuovet sekä käytännölliset ja monipuoliset lisätarvikkeet.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.