Peltikorjauksia

Peltikorjaus · peltikorjausta · peltikorjaukset · peltikorjauksia

Hakuehdolla peltikorjauksia löytyi yhteensä 78 yritystä. Tulokset 1—20:

Wetteri Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, vaihtoautoja

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Palvelu:peltikorjaamo
 

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Palvelu:Peltikorjaamo Turku
 

Narvi-Auto RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, hinauspalveluita, autopeltikorjausta, tuulilasikorjausta, kolarikorjaamo

Olemme palvelleet raumalaisia 30vuoden ajan. Narvi Auto on vakuutusyhtiöiden suosittelema hinausliike ja kolarikorjaamo. Palveluumme kuuluu myös kolariarviointi ja vauriokuvaukset. Siirrämme arvion ja kuvat kuvansiirtoyhteydellä kyseessä olevaan vakuutusyhtiöön. Ammattitaitoiset korikorjaajamme suoristavat pellin kuin pellin. Laadukkaan lopputuloksen takaavat ajanmukaiset korinoikaisupenkit ja hitsauslaitteet. Meillä on myös automaalaamo, jonka maalausuuniin mahtuu myös pakettiautot.

Palvelu:peltikorjaukset
 

Auto Avirol Oy VANTAA

Autokorjaamo, peltikorjaamo

AutoViarol on moderni autokorjaamo Vantaan Tammistossa. Meiltä määräaikaishuollot, korjaukset, diagnostiikka, tuulilasiasennukset, peltikorjaukset, autoilmastointityöt ja voimansiitokorjaukset kaikkiin automerkkeihin.Olemme avoinna ark. 7.00 - 17.00.

Palvelu:peltikorjaus
 

Keräsen automaalaamo MUHOS

Autohuolto, rengasliike, automaalaamo, kolarikorjaamo

Täyden palvelun autokorjaamo: automaalaus, kolarikorjaukset, autohuolto, autotuning palvelut sekä renkaiden myynti ja asennus. Autojen ruostekorjaus, varusteasennus ja erikoismaalaus. Valmistamme Pakoputkistot, ahtopaineputket ja imuilmaputket ruostumattomasta teräksestä. Vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöille. Autojen varaosia: 4x4 varaosat ja asennukset laadukkaasti. Hankook, Maxxis, Insa Turbo ja BF Goodrich offroad renkaat. Rundo, Alessio, Kosei, Stilauto, RS, BSW ja Devino alumiinivanteet.

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Joensuun Kolarikulma - Automaalaamo - Kolarikorjaamo JOENSUU

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Kolarikulma on erikoistunut autopeltitöihin ja automaalauksiin. Vuodesta 1984 toiminut yritys on hankkinut vankan osaamisen alallaan. Laajasta palveluvalikoimasta saat yhdellä käynnillä kaikki auton korjauksiin ja maalauksiin liittyvät palvelut: kolarivauriokorjaukset, ruostevauriokorjaukset, muovikorjaukset, peltivaurioiden korjaus, paikkamaalaus, runko-oikaisut, pohjustustyöt. Olemme hyvän palvelun autokorjaamo, jossa korjaustyöt tehdään huolellisesti. Nyt myös Delta Auton sopimuskorjaamo.

Palvelu:peltikorjaus Joensuu, peltikorjaamo Joensuu
 
 

Autopeltikorjaamo Autoprofil HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, automaalausta, kolarikorjaamo

Autoprofil, luotettava ammattilainen Helsingin Pitäjänmäellä, kartta ohessa.Yli 20 vuoden kokemuksella ja nykyaikaisilla laitteistoilla hoidamme henkilö-ja pakettiautojen kolarikorjaukset, maalaukset, katsastuskorjaukset, ruostevauriot ja puskurikorjaukset pääkaupunkiseudulla. Meillä myös sijaisautopalvelu. Klikkaa itsesi kotisivuillemme!

Palvelu:peltikorjaamo
 
 

Automaalaamo Jyrkäs Ky KEMI

Automaalaamo

Automaalaamo Jyrkäs Ky on luotettava täyden palvelun automaalaamo. Kemi on kotipaikkamme, josta palvelemme asiakkaita läheltä ja kaukaa. Aukioloajat: Ma-pe 08.00-17.00 La-su suljettu

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Automaalaamo Esa Virtanen Oy TUUSULA

Autokorjaamo, automaalaamo

Ammattitaitoista ja luotettavaa autojen peltitöitä ja - maalausta jo v.1988. Teemme henkilöautoihin ja pakettiautoihin vahinkotarkastukset, kolarikorjaukset, rungon oikaisut, korimuutokset ja pohjatyöt. Meiltä myös hinaus- ja kuljetuspalvelu.

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Runos maalaus Oy TURKU

Automaalaamo, autojen korjausta, automaalausta

Teemme autojen pelti- ja muovikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Asiakkaitamme ovat autoliikkeet ja yritykset. Tarvittaessa haemme autot korjattaviksi. Auton merkillä ei ole merkitystä. Hinta-laatusuhteemme on hyvä ja ympäristöluvat kunnossa. Autojen maalaustyöt Korjausmaalaukset Muoviosien maalaukset Autopeltityöt

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy KUOPIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Olemme Kuopiossa, Likolahden alueelle toimiva täyden palvelun Kolarivauriokorjaamo. Teemme autojen kolarikorjaukset, maalaukset, muoviosakorjaukset ja tuulilasien vaihdot huolellisesti ja ammattitaidolla merkistä riippumatta. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia PPG:n ympäristöystävällisiä automaaleja, sekä -lakkoja. Palvelemme pääasiallisesti eri vakuutusyhtiöitä, paikallisia merkkikorjaamoita, kolarikorjaamoita ja yksityisiä asiakkaita.

Palvelu:peltikorjaamo
 
 

Lohjan Autopeltisepät Ky LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Lohjan Autopeltisepät Ky - Vakuutusyhtiöiden suosittelema autopeltikorjaamo ja kolarikorjaamo Lohjalla. Kolarikorjaukset yli 40 vuoden kokemuksella kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin merkistä riippumatta. Korjaamo on avoinna arkisin 7.30-16. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:peltikorjaamo, pakettiautojen ja henkilöautojen peltikorjaus
 
 

NK-Huolto KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltoa

NK-huolto on Kangasalan Lentolan teollisuusalueella autojen huollon ja korjauksen ammattilainen. Teemme henkilö- ja pakettiautoihin huollot, korjaukset, öljynvaihdot meiltä myös varaosat, tarvikkeet ja työkalumyynti. Palvelemme arkisin klo 8.30-17.00

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Kanervan Autoliike J. Kanerva Ky UUSIKAUPUNKI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Olemme AD-autokorjaamo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta, nopeaa ja edullista korjaus- ja huoltopalveluita ammattitaidolla. mm. pakettiautoihin, henkilöautoihin ja maastureihin! Teollisuusmyynnistä saat hydrauliikka, pneumatiikka, letkut, laakerit, hihnat ja nostotarvikkeet. Soita ja varaa aika, palvelemme Uudessakaupungissa!!!

Palvelu:peltikorjaus
 
 

Automaalaamo JP-Paint Ky KAJAANI

Peltikorjaamo, automaalaamo

Automaalaamo JP-paint sijaitsee kaupunginvarikon vieressä. Maalaamme henkilöautot ja pakettiautot ammattitaidolla. Teemme myös peltivauriokorjaukset ja kolarikorjaukset sekä muovipuskureiden korjaukset ja ruostevauriokorjaukset. Palvelemme klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

 
 

Alaraumon Maalaamo A Friman Ky TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Alaraumon Maalaamo A Friman Ky - Torniolainen autopeltitöihin ja automaalauksiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös runkovauriot ja muut kolarivauriokorjaukset. Kysy lisää! Tervetuloa!

Hakusana:peltikorjaamo
 
 

Automaalaamo H & L Oy PORI

Automaalaamo

Automaalaamo H & L Oy on automaalauksen ja kolarikorjauksen ammattilainen. Teemme autojen maalaukset ja korjaukset vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja autoliikkeet. Olemme apunasi myös vakuutusvahingoissa. Tee vahinkoilmoitus internetissä, puhelimella tai yhtiössä, niin me hoidamme loput. Tervetuloa!

Hakusana:peltikorjaamo
 

Muuta hakua

Peltikorjauksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.