Peltitöitä

Peltityö · peltityöt · peltitöitä

Hakuehdolla peltitöitä löytyi yhteensä 221 yritystä. Tulokset 1—20:

Vesivek - Nesco Oy ORIMATTILA

Sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

Vesivek on valtakunnallinen kattoturvallisuustuotteita ja sadevesijärjestelmiä asentava organisaatio. Olemme alamme markkinajohtaja ja toimimme 18 paikkakunnalla yli 200 henkilön voimin. Paikallisten Vesivek-liikkeiden yhteystiedot löydät kotisivuiltamme.

Palvelu:peltityö
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, sadevesijärjestelmiä, katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä, kattoja

Kattotyöt ja laaja kattovalikoima. Saat tyylikkäät, korkealuokkaiset katteet, jotka kestävät pohjoisen ankaria sääoloja vuodesta toiseen. Profiilikeskuksen kattopellit ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Meiltä myös vesikatot, peltiä ja peltitöitä. Profiilikeskuksen tuotevalikoimaan kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset profiilit, joita valmistamme kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Runsaasti värivaihtohtoja. Edullinen kokonaisratkaisu kattoremonttiin, kaikki kattotarvikkeet kerralla.

 

Pelti- ja Rautatyö Oy HELSINKI

Peltitöitä

Tarjoamme asiantuntemuksella pelti- ja rauta-alan töitä; teemme mm. peltikattoja, listoituksia, katoksia, aitoja sekä teräsovia. Loman Pelti tekee ilmastointiasennukset, ilmastoinnin saneeraukset, kanavien- ja osien valmistukset, ilmastoinnin mittaukset ja säädöt sekä muut alan työt. Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tutustu tarjontaamme tarkemmin kotisivuillamme.

Yhteystiedot: työnjohtaja/PELTITYÖT, Jarmo Kinnunen
020 757 9270, 040 843 1600
020 757 9271 (fax)

 

Sara-Steel Oy VANTAA

Sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

SARA-STEEL Oy:n palveluihin kuuluvat täydelliset asennus-, suunnittelu- ja mittauspalvelut. Tuotteitamme ovat kattosillat, kattoturvatuotteet, räystäskourut ja rännit, tikkaat (seinätikkaat, lapetikkaat), kattosillat ja kattosiltakiinnikkeet, lumiesteet jne.. Yrityksemme ammattilaisen suorittamalle sadevesijärjestelmien asennukselle annamme KOLMEN VUODEN TAKUUN. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella. KYSY LISÄÄ!

Palvelu:peltityö
 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, erikoisalarakennusta, kattojen saneerausta

Paanurakenne on korjausrakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat. Teemme sisätilojen peruskorjaukset kokonaisurakkana sisältäen purkutyöt, perusteellisen uudelleenrakentamisen ja huolitellut pintarakenteet. Pitkän kokemuksen avulla toteutamme julkisivukohteet luotettavasti ja laadukkaasti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Erikoisosaamistamme on restaurointirakentaminen, ullakkorakentaminen ja paanukattojen peruskorjaukset.

Palvelu:peltisepäntyöt
 

Pelti - Ässät Oy TUUSULA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, katon rakennusta

Pelti-Ässät Oy on vuonna 2002 perustettu kattotöihin ja julkisivutöihin erikoistunut peltisepänliike. Työmme painottuvat Helsingin seudulla ja Uudellamaalla sijaitsevien suurempien uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen. Oma tuotantomme valmistaa konesaumakattoja, julkisivupeltejä, rakennuspeltejä sekä edustamistamme tuotemerkeistä löytyvät alamme huipputuotteet kuten Vesivek ja Ruukki.

Palvelu:peltisepäntyöt, peltityöt
 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Katman on kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Yhdessä laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Palvelu:peltityöt
 

Ylivieskan Vaskisepät Oy YLIVIESKA

Peltiseppä, peltikattotöitä, katon rakennusta

Olemme Orima-jälleenmyyjä Pohjois-Pohjanmaalla. Teemme kaikki kattotyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin. Olemme Vaskiseppiä ja teemme työtä, jossa tarvitaan paljon käsikätevyyttä ja suurta sydäntä. Käsissämme hoituvat kaikki peltisepäntyöt sisällä ja ulkona, koristepellityksistä vesikouruihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:kattopeltisepän kattopeltityöt, peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Hämeen Rakennuspelti Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltiseppä, peltitöitä, katon rakennusta

Asennamme konesaumakatot ja peltikatot Pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Lisäksi valmistamme ja asennamme erillaisia teräspelti-, kupari-, messinki- ja lyijylevytuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. kynnyslistat, koristelistat, ikkunalistat, piipunpellit, takaneduspellit, päätylistat, kattoturvallisuustuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Hattulan Rakennus ja Kattotyö HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä ja kattoihin erikoistunut rakennusliike Hämeenlinnasta. Kattourakoinnissa alaamme on huopa-, pelti- ja paanukattojen ja kuparikattojen asennukset. Toimimme Weckman Steel ja Icopal Oy:n valtuuttamana kattojen asennusliikkeenä. Peltikaton maalaus ja pinnoitus ovat osaamisaluetta. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Ota yhteyttä!

Palvelu:peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

PS-Maalaus Oy RAISIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Autosi parhaaksi - asiantunteva, luotettava, paikallinen automaalaamo, josta saat myös kolarikorjaamon palvelut saman katon alta! Vuosien kokemus takaa joustavan palvelun vahingon sattuessa tai vian ilmetessä. Olipa sitten kyseessä autosi, veneesi tai kuorma-autosi. Suoritamme muovikorjauksia, korikorjauksia, verhoilutöitä ja raskaan kaluston maalauksia ammattitaidolla. Teemme vakuutusyhtiöiden edellyttämät vauriotarkastukset - tarvitset vain vahinkonumeron. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:ajoneuvojen peltityöt
 

Etelän Rakentaja Oy NUKARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltikattotöitä, katon rakennusta, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä Nukarissa. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla niin yksityisille kuin yrityksille. Kattourakoinnissa alaamme on tiili-, profiilipelti- ja mineriittikattojen saneeraukset. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet mittatilaustyönä. Toiminta-aluettamme on Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

Palvelu:peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Suomen KattoCenter - Suomen Koti & Mökkikeskus Oy LAHTI

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattojen saneerausta

Olemme Orima-jälleenmyyjä Lahdessa. Teemme kaikki kattotyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin. Kattourakoinnissa alaamme on tiili-, huopa- ja peltikattojen asennukset. Teemme kattoremontin sovitussa aikataulussa vanhan purusta loppusiivoukseen asti. Lisäksi palveluihimme kuuluvat peltikattojen pinnoitukset sekä ulkoverhousremontit eristyksistä maalauksiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:kattopeltityöt, peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Talopinta Oy TAMPERE

Talonrakennusta

Korkealaatuista korjausrakentamista vuodesta 1989. Talopinta on kokenut rakennussaneeraaja, jolta löytyy pätevä ja luotettava henkilökunta sekä asianmukaiset varusteet vaativiinkin työkohteisiin. Korjaustyöt suoritamme omien ammattimiesten sekä luotettavien pitkäaikaisten aliurakoitsijoiden kanssa yhteistyössä. Ammattitaitoiseen työntekijäkuntaamme kuuluuvat timpurit, rapparit, maalarit, tasoitemiehet, elementtisaumari, peltiseppä, muurari ja rakennusapumiehet.

Palvelu:peltityöt
 

Varkauden Kourukeskus Ky VARKAUS

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä Varkaudessa. Palveluihimme kuuluvat rakennuspellitykset ja kattopeltityöt. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, räystäskourut, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit, lumistopparit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

 

Kotka-Pellix Oy KOTKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä Kotkassa. Teemme katto- ja rakennuspeltitöitä uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla. Kattourakoinnissa alaamme on konesaumapeltikattojen saneeraukset. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet ammattitaidolla mittatilaustyönä.

Palvelu:kattopeltisepän kattopeltityöt
 

Edustusliike Markku Sorjonen Oy UIMAHARJU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä Pohjois-Karjalassa Joensuussa. Palveluihimme kuuluvat rakennuspellitykset ja piipunpellitykset. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:peltityöt
 

Mansen Tukkupelti - Mansen Timpurit Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, peltikattotöitä

Olemme Orima -jälleenmyyjä Tampereella. Teemme monipuoliset rakennuspeltityöt vankalla ammattitaidolla. Kattourakoinnissa alaamme on pelti- ja huopakattojen saneeraukset. Peltitukun omaa tuotantoamme ovat ohutlevytuotteet, kuten: lukkosaumakatot, konesaumakatot ja profiilipeltikatot. Kattomallien lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat: kattoturvatuotteet, talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat, sadevesikourut ja sadevesijärjestelmät. OTA YHTEYTTÄ!

Palvelu:kattopeltisepän kattopeltityöt
 

RM-TEKNIIKKA OY - Rakennuspeltityöt Pirkanmaalla NOKIA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, peltikattoja

Olemme Orima-jälleenmyyjä Tampereen talousalueella. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin vankalla ammattitaidolla. Alaamme ovat konesaumapeltikattojen saneeraukset, piipun pellitykset, sadevesijärjestelmät, ikkunapellitykset sekä kattoturvatuotteet. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva-, sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Toiminta-aluettamme on Pirkanmaa.

Palvelu:kattopeltityöt, peltisepänliikkeen peltityöt
 

Tuusulan Kourupalvelu Oy VANTAA

Sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

Tuusulan Kourupalvelu on sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myyntiin ja asennuksiin erikoistunut yritys Uudellamaalla. Yli 20 vuoden kokemus takaa työn laadukkaan jäljen. Toimitamme määrämittaiset kaksoispinnatut sadevesikourut, palotikkaat, kavelytasot, kattosillat, lumiesteet, pyykkinarutelineet ja pihakalusteet suoraan rakennuspaikalle. Aluettamme on: Vantaa, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava & Tuusula. Meiltä saat myös ilmaisen arviointipalvelun. Ota yhteyttä ja kysy palveluista lisää!

Palvelu:kattopeltisepän peltisepäntyöt
 

Muuta hakua

Peltitöitä:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.