Perunoita

Peruna · perunat · perunoita

Hakuehdolla perunoita löytyi yhteensä 66 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Tuoretukku Oy - Mäntylän vihannes TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihannesten tukkumyyntiä, tukku

Suomen Tuoretukku Oy /Mäntylän Vihannes on tuoretavaraan (hedelmät, juurekset, vihannekset, pakasteet, säilykkeet) erikoistunut tamperelainen tukkuliike. Keskeinen sijaintimme mahdollistavat nopeat toimitukset Tampereelle sekä ympäryskuntiin joka arkipäivä.

Tuote:kuoritut perunat, esikypsät leikatut perunat
 

Lopin peruna TYRNÄVÄ

Perunanviljelijä, perunatuotteiden myyjä

Nyt ovat uudet perunat parhaimmillaan. Käsin nostetut ja makoisat. Perheviljelmällä tuotettua perunaa Tyrnävältä jo vuodesta 1983. Toimitamme perunaa niin kauppiaille kuin yksityisillekkin. Erityistä huomiota kiinnitämme perunan laatuun ja hyvään makuun. Käytämme mahdollisimman vähän lannoitteita ja panostamme luonnolliseen vuoroviljelyyn. Tässä sitä oikeaa LÄHIRUOKAA. Kotiinkuljetus sopimuksesta. Tule hakemaan tilalta tai tilaa kotiisi. PARASTA PERUNAA! Matti Loppi

Palvelu:perunaa kotiinkuljetettuna
Tuote:peruna, Tyrnävän peruna, lähialueella tuotettu peruna, uutta perunaa, ruokaperuna
 
 

Kuljetus Jokiset Oy KAASMARKKU

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Jokiset Oy on luotettava kuljetusalan perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan Satakunnan alueella uskollisesti jo yli 50 vuoden ajan. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille elintarvike-, maansiirto-, murske-, asfaltti- ja maatalouskuljetukset ammattitaidolla. Monipuolinen kuljetuskalustomme yhdessä joustavan ja ystävällisen asiakaspalvelun kanssa takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:asfalttikuljetukset perunan kuljetus
 
 

Kajaanin Laatuperuna Oy PALTANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarviketeollisuutta, vihanneskuorimo

Toimitamme laadukkaita ja tuoreita tuotteita Kajaanin ja lähikuntien ravintoloihin, suurtalouskeittiöihin ja laitoksiin. Tarjoamme kuoripäälliset pestyt: perunat, porkkanat ja lantut. Kuoritut: perunat, porkkanat, lantut, kaalit ja sipulit. Tuoteet saatava myös vakuumiin pakattuna, jolloin tuotteella pidempi käyttöaika. Toimitamme tuotteita kuutena päivänä viikossa. Näin pystymme takaamaan tuotteen tuoreuden. Tuotteemme on aina valmistettu vuorokauden sisällä tuotteen saapumisesta asiakkaalle.

Tuote:perunaa Kajaani, ruokaperunaa Kajaani
 
 

Tmi Minna Vallius TAMPERE

Marjoja, vihannesten myyntiä, hedelmien myyntiä

Meiltä löydät marjat, hedelmät ja vihannekset lähiviljelijöiltä. Lisäksi laaja valikoima tuoreita yrttejä. Useita makuja maustekurkkuja. Suolasieniä ja puolukkasurvosta saatavana myös ympäri vuoden. Kaikki kauden herkut myös lähituottajien luomuna!

Tuote:perunat
 
 

Grilli Hot Spot - Voikkaantien Grilli VOIKKAA

Grillikioski

Grilli Hot Spot palvelee asiakkaitaan Voikkaantiellä. Erikoisuutenamme herkulliset höyrypiirakat, jotka valmistamme vanhan ajan grilliperinteitä kunnioittaen. Samalla paikalla on toiminut grilli jo yli 50-vuoden ajan. Olemme avoinna: • Ma-To 10.30-22.00 • Pe 10.30-03.00 • La 13.00-03.00 • Su 13.00-22.00. Tervetuloa!

Palvelu:ranskalaiset perunat
 
 

Lappfjärds Potatis Ab - Lapväärtin Peruna Oy DAGSMARK

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihannesten tukkumyyntiä, perunajalosteita

Yhteystiedot: Lapväärtin Peruna Oy
+358 400 340 701
+358 42 034 0170 (fax)

 

Muuta hakua

Perunoita:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.