Piipun hattu

Piipun hattu

Hakuehdolla piipun hattu löytyi yhteensä 6 yritystä.

GL-Tec Oy PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, peltikattotöitä, sadevesijärjestelmiä

Olemme peltisepänliike ja Orima-jälleenmyyjä Pieksämäellä. Suomalaisena laatutyönä rakennuspellitykset, kattoremontit, kattopeltityöt ja konesaumapeltikattojen saneeraus. Kauttamme kotimaiset Orima Oy:n valmistamat sertifioidut talovarusteet: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, räystäskourut, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, lumistopparit ja sadevesijärjestelmät. Peltikattojen ja kattoturvan asennus vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:piipun pellitykset
Tuote:piipun hatut
 

Peltipaja Kovalainen Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä

Peltipaja Kovalainen - rakennuspeltityöt ja pellitykset luotettavasti ja mittatarkasti pieniin ja suuriin kohteisiin. Valmistamme kaikenlaiset rakennuspellit asiakkaan toimittamien mittojen mukaan, pellitykset tarvittaessa myös asennettuna. Valmistamme mm. PIIPUNPELLIT, PIIPUNHATUT, REUNAPELLIT, PÄÄTYRÄYSTÄSPELLIT, HARJAPELLIT, JIIRIPELLIT, IKKUNAPELLIT, OVIPELLIT, TAKAN PELLIT, HUOPAKATON REUNALISTAT, KATKAISULISTA JA SEINÄLLENOSTOPELTI. Valmistus ja asennus yksityisille ja rakennusliikkeille.

Hakusana:piipun hattu, piipun pellitys
 

Peltityöt Kuula Oy NUMMELA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, ilmanvaihtoa, rakennuspeltitöitä

Peltityöt Kuula Oy - Kaikkea Pellistä. Päätoimialaamme ovat ilmastointiurakointi, konesaumakatot, pönttöuunit ja rakennuspeltityöt. Olemme erikoistuneet teollisuuden, liiketilojen, päiväkotien, koulujen ja tuotantokohteiden ilmastointiin. Asenamme konesaumakatot, rakennuspellit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Valmistamme asiakkaillemme tilauspeltitöitä, mm. perinteiset PÖNTTÖUUNIN kuoret käsityönä. VARASTOMYYNTIÄ: Peltiä, kattopeltiä, ilmastoinnin osia, rautaa ja tilaustuotteita.

Palvelu:piipun pellitys
Aihepiiri:piipun hattu
 
 

Tmi Karlis Tull HANKO

Peltitöitä, rakennesuunnittelua, piipunhattuja

Karlis Tull Tmi tekee luotettavasti ja ammattitaidolla kaikki kattoremontit, peltityöt, piipun hatut ja ulkolaudoitukset. Talvisin palveluihin kuuluu myös lumityöt. Yrityksen toiminta-aluetta on Hanko + 100 km. Palvelemme niin yksityisiä omakotitalojen omistajia kuin erilaisia yrityksiä. Työt tehdään avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä!

Hakusana:Piipun hatut
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.