Piipun pellitys

Piipun pellitys

Hakuehdolla piipun pellitys löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä

Katman - kattorakentamisen asiantuntija. Kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Palvelu:piipun pellitys
 

GL-Tec Oy PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, peltikattotöitä, sadevesijärjestelmiä

Olemme peltisepänliike ja Orima-jälleenmyyjä Pieksämäellä. Suomalaisena laatutyönä rakennuspellitykset, kattoremontit, kattopeltityöt ja konesaumapeltikattojen saneeraus. Kauttamme kotimaiset Orima Oy:n valmistamat sertifioidut talovarusteet: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, räystäskourut, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, lumistopparit ja sadevesijärjestelmät. Peltikattojen ja kattoturvan asennus vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakennuspellitys, piipun pellitykset
Tuote:piipun hatut
 

Peltipaja Kovalainen Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä

Peltipaja Kovalainen - rakennuspeltityöt ja pellitykset luotettavasti ja mittatarkasti pieniin ja suuriin kohteisiin. Valmistamme kaikenlaiset rakennuspellit asiakkaan toimittamien mittojen mukaan, pellitykset tarvittaessa myös asennettuna. Valmistamme mm. PIIPUNPELLIT, PIIPUNHATUT, REUNAPELLIT, PÄÄTYRÄYSTÄSPELLIT, HARJAPELLIT, JIIRIPELLIT, IKKUNAPELLIT, OVIPELLIT, TAKAN PELLIT, HUOPAKATON REUNALISTAT, KATKAISULISTA JA SEINÄLLENOSTOPELTI. Valmistus ja asennus yksityisille ja rakennusliikkeille.

Hakusana:piipun hattu, piipun pellitys, pellitykset
 

Peltityöt Kuula Oy NUMMELA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, ilmanvaihtoa, rakennuspeltitöitä

Peltityöt Kuula Oy - Kaikkea Pellistä. Päätoimialaamme ovat ilmastointiurakointi, konesaumakatot, pönttöuunit ja rakennuspeltityöt. Olemme erikoistuneet teollisuuden, liiketilojen, päiväkotien, koulujen ja tuotantokohteiden ilmastointiin. Asenamme konesaumakatot, rakennuspellit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Valmistamme asiakkaillemme tilauspeltitöitä, mm. perinteiset PÖNTTÖUUNIN kuoret käsityönä. VARASTOMYYNTIÄ: Peltiä, kattopeltiä, ilmastoinnin osia, rautaa ja tilaustuotteita.

Palvelu:piipun pellitys, rakennuspellitykset
Aihepiiri:piipun hattu
 

Peltika Oy UUSIMAA JÄRVENPÄÄ

Erikoisalarakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat piipunpellitykset, vesipellitykset, julkisivupellitykset, kattopellitykset ja rakennuspellitykset. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Toimimme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) alueella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:piipun pellitys, pellitykset
 

Edustusliike Markku Sorjonen Oy UIMAHARJU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Edustusliike Markku Sorjonen Oy - ORIMA jälleenmyyjä Pohjois-Karjalassa Joensuussa. Palveluihimme kuuluvat rakennuspellitykset ja piipunpellitykset. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakennuspellitys, ikkunapellitys
Tuote:piipun pellit
 
 

Laaksosen Pelti ja Ilmastointi Oy SALO

LVI-töitä

Laaksosen Pelti ja Ilmastointi Oy tarjoaa ilmastointi- ja peltisepäntöitä vuosien kokemuksella Salossa ja sen lähiympäristössä. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset sekä julkinen sektori. Työt suoritamme aina aikatauluja ja asiakkaan toiveita tarkoin noudattaen, mikä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Vankalla ammattitaidolla ilmastointityöt ja niihin liittyvät huoltotyöt, aina mittauksista säätöihin uuteen ja vanhempaankin rakennukseen. Myös erilaiset rakennuspeltityöt.

Palvelu:piipun pellitykset
 
 

Peltisepänliike Seppo Koskinen Oy HARTOLA

Peltitöitä, erikoisalarakennusta

Peltisepänliike on erikoistunut konesaumakattoihin. Lisäksi teemme kaikki rakennuspeltityöt ja myymme ja asennamme kattoturvatuotteet ja saumattomat räystäskourut. Konesaumakatot kattavat myös lisäksi kourut, syöksytorvet, piipun pellitykset, lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat: yrityksestä saa aina avaimet käteen palvelun asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Päätoimialueenamme on Päijät-Häme! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Hakusana:piipun pellitykset, katon pellityksiä, katon pellitys
 
 

KeikkaVerstas VANTAA

Katon rakennusta

Peltisepän KeikkaVerstas on helpoin tapa suojata piippu. Peltiseppä tekee pellityksen kerralla valmiiksi!

Palvelu:piipun pellitys
 
 

Peltisepänliike T Nissinen Oy KALAJOKI

Katon rakennusta, kattotöitä, kattojen saneerausta

Peltisepänliike T.Nissinen Oy on erikoistunut ilmanvaihto ja pelti-alan urakointipalveluihin. Ilmanvaihtourakoinnin lisäksi tarjoamme mm. rakennuspellitys- ja konesaumakattoasennuksia. Toimitilat sijaitsevat Kalajoen Holmalla. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus. Tarvittaessa kattotyöt avaimet käteen periaatteella. Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Pohjanmaalla, palvelemme koko Suomen alueella.

Palvelu:liesikupujen pellitykset, piipun pellitykset, pönttöuunien pellitykset, rakennuspellitykset
 
 

Hämeen Rakennuspelti Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltiseppä, peltitöitä, katon rakennusta

Asennamme konesaumakatot ja peltikatot Pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Lisäksi valmistamme ja asennamme erilaisia teräspelti-, kupari-, messinki- ja lyijylevytuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. kynnyslistat, koristelistat, ikkunalistat, piipunpellit, takaneduspellit, päätylistat, kattoturvallisuustuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:piipun pellitys
 
 

Keuruun Pelti ja Ilmastointi, Veljekset Lehtonen AY KEURUU

Ilmastointitöitä, peltitöitä

Teemme peltityöt yrityksille ja yksityisille Keuruulla ja ympäristökunnissa. Rakennuspeltityöt, mm. piipun pellit ja ikkunapellit. Myös ilmastointityöt.

Palvelu:pellitys
Valmistaa:piipun pellit
 
 

Peltityöt Alpo Viitaniemi Oy KILVAKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltitöitä, rakennuspeltitöitä, kattojen saneerausta

Alpo Viitaniemi Oy tekee ammattitaidolla kaikki rakennuspeltityöt yli 25 v. kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm. kattoturvallisuustuotteet, kattourakoinnit, tulisijat, pellitykset, konesaumakatot, sadevesijärjestelmät, rakennuspellitys, rännikorjaukset, peltilistat sekä piipun pellitykset. Toimimme Ikaalisista käsin ja toimialueeseemme kuuluu sen lähikunnat (n. tunnin ajomatkan päähän Ikaalisista, esim Tampere). Soita ja kysy lisää tai ota yhteyttä sähköpostitse!

Palvelu:piipun suojapellitys, pellitys
 
 

Peltityö Laine Joni PIRKKALA

Erikoisalarakennusta

Tampereen Peltipojat, peltikattojen ammattilainen vuodesta 1986. Toimialueemme on Pirkanmaa.

Palvelu:piipun pellitykset
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.