Pimeäajon kursseja

Pimeäajon kurssi · pimeäajon kurssit · pimeäajon kursseja

Hakuehdolla pimeäajon kursseja löytyi yhteensä 9 yritystä.

Säkylän Autokoulu Ky SÄKYLÄ

Ajo-opetusta

Starttaa meiltä! Tiesitkö että autokoulun voi aloittaa jo 6 kuukautta ennen ajokorttiluokan ikävaatimuksen täyttymistä. Ajokortti antaa vapauden ja mahdollisuuksia koko elämän varrelle. Autokouluopettajamme opettaa sinut ajamaan kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina - tyylillä. Turvallisesti, mutta ajamisesta nauttien - ilman niuhotusta. Tutustu autoihimme ja ajokalustoomme joulukuun alusta alkaen facebookissa ja tykkää meistä!

Palvelu:2-vaiheen kurssi, pimeänajon opetus
 
 

Autokoulu Liekki HELSINKI

Autokoulu

Autokoulu Liekki tarjoaa nykyaikaista ja turvallista ajo-opetusta lähes 20 vuoden kokemuksella. Meille on helppo tulla - autokoulumme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemen metroaseman tuntumassa. Autokoulu Liekissä voit ajaa henkilöauton ajokortin, moottoripyöräkortin ja kuorma-autokortin sekä näiden yhdistelmiä. Tarjoamme myös ajoharjoittelua kaikenikäisille. Joustavat, henkilökohtaiset opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuden aloittaa opiskelun heti kun haluat.

Palvelu:Pimeänajon opetus, 2-vaiheen kurssi
 
 

Autokoulu AJOTAITO HESSU OY OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, liikennekoulu, ajo-opetusta

Ajotaito Hessu tarjoaa ajo-opetusta säästä ja sesongista riippumatta Oulussa ja Haukiputaalla. Yhdistämme ajamisen ilon ja riittävän vaatimustason! Oppimisessa on ratkaisevaa hyvä ilmapiiri! Autokoulussamme voit suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilöauto- ja kuorma-autokortin mutta myös kakkosvaiheen kurssit. Olet lämpimästi tervetullut autokoulu Ajotaito Hessuun!

Hakusana:pimeänajot. pimeänajoja, II-vaiheen kurssit
 

Muuta hakua

Pimeäajon kursseja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.