Pintaremontti

Pintaremontti

Hakuehdolla pintaremontti löytyi yhteensä 87 yritystä. Tulokset 1—20:

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Palvelu:pintaremontti
 
 

Raision seudun Laatoitusurakointi Oy RUSKO

Rakennusala, laatoitustöitä

Olemme laatoitukseen erikoistunut yritys ja toimimme Varsinais-Suomen alueelle. Teemme mm. laatoitustyöt, kaakeloinnit ja pintaremontit pääsääntöisesti aliurakointina rakennusliikkeille. Jos rakennusurakkasi on vailla ammattitaitoista laatoittajaa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:pintaremontit
 

JES Saneeraus Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä, kylpyhuoneremontteja

JES Saneeraus Ky:n erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit sekä pesuhuoneremontit. Voit tilata meiltä maksuttoman remonttikartoituksen; teemme asiakaskäynnit sinulle sopivaan aikaan. Remontti / saneeraus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja voidaan toteuttaa myös ulkopuolisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa kauttamme myös saneerauksen rahoitus / remonttirahoitus. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Palvelu:pintaremontit
 
 

Remontti ja sisustus Tuulia Oy OULU

Remontteja, saneerausta

Remontti & sisustus Tuulia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia kodinuudistuspalveluita. Olipa kyseessä pieni pintaremontti, keittiön tai kylpyhuoneen muutostyöt tai vaikka koko kodin sisustaminen yrityksemme työntekijät toteuttavat toiveittesi kodin ammattitaidolla. Keittiö: Suunnittelu ja keittiökalusteiden asennus, kaakelointi, lattiat. WC, kylpyhuone ja sauna: Kaakelointi, vesikalusteet. Muut huoneet: Maalaus, tapetointi, lattiaremontit, sisustussuunnittelu.

Palvelu:pintaremontti
 

T. Lampinen SEINÄJOKI

Muuttokuljetusta, kuljetuspalveluja

Meiltä saat ammattitaitoiset muuttopalvelut aina nopeasti ja luotettavasti. Toimintaamme kuuluvat kaikki muutot pianonkuljetuksista laajoihin yritysmuuttoihin. Pyrimme huomioimaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman pitkälle, ja toimimaan joustavasti asiakkaan ehdoilla. Meiltä saat myös Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää, on ilo olla avuksi.

Palvelu:pintaremontit
 
 

Kaluste ARK Oy KLAUKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpyhuoneremontteja, saneeraustöitä, kalusteasennusta, kattotöitä

Kaluste ARK on vuonna 1997 perustettu, kiintokalusteasennukseen sekä uudis- ja saneerausrakentamiseen erikoistunut yritys. Teemme ammattitaidolla kiintokalusteiden asennukset sekä kokonaisvaltaista korjausrakentamista Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki - Vantaa - Espoo). Palveluihimme kuuluvat myös liiketilasaneeraukset ja toimistosaneeraus. Kerava Soita ja kysy lisää! Yhteydenotot: Ari Remahl, 050 505 9454

Palvelu:pintaremontti
 
 

Jyri Oy HELSINKI

Korjausrakennusta, huoneistoremontteja, saneeraustöitä

Huolella huoneistoremontit ja saneeraukset lähes kahdenkymmenen vuoden rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella. Saneerauskohteet omakotitalot, kerrostalot ja yritystilat. Toiminta-alueena Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Kauniainen, Kirkkonummi. Ps. Muista kotitalousvähennys!

Palvelu:pintaremontti
 
 

Laatusisustus Jaer / Pohjanmaan Laatusisustus Oy LAIHIA

Remontteja, talonrakennusta, korjausrakennusta, sisustusta

Kaikki vesivahinkotyöt. Pesu- ja keittiökalusteiden myynti/asennus Vaasan ja Seinäjoen alueella, sekä kaikki muut alaan liittyvät työt AMMATTITAIDOLLA. Soita ja tiedustele palveluistamme! HUOM. Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Palvelu:pintaremontti
 
 

T:mi Martti Mäenpää HYVINKÄÄ

Talonrakennusta

Mäenpää Martti Tmi on rakennusalan moniosaaja, joka hallitsee kaikenlaiset kodin remontointiin liittyvät työt. Luotettavat rakennussaneeraukset kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaita Hyvinkäällä ja lähiseudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:pintaremontti
 
 

SW Bygg-Rakennus KARJAA

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Monipuolista laadukasta rakentamista! Niin uudiskohteet kuin vanhojen saneeraukset. Kohteina omakotitalot, huvilat, rivitalot, asunto-osakkeet, kesämökit, saunat. Asennamme myös kaikki ikkunat. Uudisrakentaminen, rakennustyöt, tapetointi, maalaustyöt, kattotyöt, kaakelointi, klinkkerityöt, remonttityöt, entisöinti, korjausrakentaminen. 100 km säteellä Karjaalta, Uusimaa, Tammisaari, Hanko, Helsinki, Suur Helsingin alue Vantaa, Espoo, Kauniainen, Pohja, Lohja, Salo, 02, 09 ja 019 alueet.

Työtapa:pintaremontti
 
 

Rakennusliike T. Lipponen Ky LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä

toimenkuvaamme kuuluu rakennusalan uudisrakentamisesta saneeraukseen. Keittiöremontit ,Kalusteasennukset, Kylpyhuone,wc j-a saunaremontit, sekä huoneiden pintaremontit.LIsäksi alihankintana putki - ja sähkötyöt. Meillä on myös VVT:n hyväksymä märkätilasertifikaatti joka takaa työ laadun. Päätoiminta-alueemme on Länsi-Uusimaa

Palvelu:huoneiden pintaremontit
 
 

Jematek Oy PEKOLA

Talonrakennusta

Jematek Oy on rakennusliike, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset remontointi- ja sisustuspalvelut Kanta-Hämeen seudulla. Palveluihimme sisältyvät niin uudisrakentaminen kuin saneeraustyötkin sekä pihasuunnittelu. Tarjoamme myös upeat ja tyylikkäät sisustusratkaisut. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä sekä julkista sektoria. Olemme nykyaikainen ja ammattitaitoinen täyden palvelun rakennusliike, meiltä saat huippuluokkaisen rakentamisen lisäksi myös korkeatasoista sisustussuunnittelua. Lue lisää

Hakusana:pintaremontti
 
 

JK Rakennus & Saneeraus Oy ESPOO

Talonrakennusta

Olemme laadukas ja monipuolinen rakennusalan yritys. Toimialaamme kuuluu niin uuden talon rakennus kuin vanhan talon tai asunnon remontointi. Toteutamme kohteemme tinkimättömällä ammattitaidolla alusta aina viimeiseen listaan asti valmiiksi. Voit huoletta jättää koko remontin tai uudisrakennuksen meidän huoleksemme.Tarvittaessa teemme asuntonne remontin tai rakennamme talonne avaimet käteen-periaatteella valmiiksi. Hoidamme tarvikehankinnat, työn ja lopuksi vielä siivouksenkin niin halutessanne.

Palvelu:pintaremontit
 
 

Sisustustyö Kaunis Pinta RAISIO

Maalaustöitä

Sisustustyö Kaunis Pinta on remontoinnin ammattilainen. Meiltä saat pintaremontit ja sisustustyöt yli kymmenen vuoden kokemuksella koteihin ja liikehuoneistoihin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset ja yritykset. Päätoimialueemme on Turku, Tampere ja lähialueet.Teemme kaikki työt pienistä pintaremonteista koko huoneiston remontteihin asti, ammattitaidolla ja laadukkaasti. Voit teettää työt kokonaisurakkana avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin itse haluat.

Hakusana:pintaremontit
 
 

Tmi Rakennus Mesikämmen ESPOO

Saneerausta

Rakennus Mesikämmen Tmi on Etelä-Uudenmaan alueella toimiva rakennusliike, joka on erikoistunut monipuolisiin rakennusten korjaustöihin. Tarjoamme yritysasiakkaille kattavat saneerausalan palvelut ja alihankintatyöt noin 40 km:n säteellä Espoosta ja Helsingistä.

Hakusana:pintaremontit
 
 

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, maalaustöitä, rakennusliike

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy - Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakennusalan työt; uudisrakennustyöt, huoneistosaneeraukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kylpyhuonesaneeraukset ja märkätilojen saneeraukset sekä laatoitukset Pirkanmaan alueella.

Hakusana:pintaremontti Tampere
 
 

Petrin Huolto ja Maalaus AKAA

Remonttipalveluita, kiinteistönhuoltoa

Petri Valtonen on toiminut kiinteistönhuolto- ja rakennusalalla vuodesta -97. Asiakkaita on sekä yksityis- että yrityspuolella. Kiinteistönhuolto sisältää mm. lumityöt ja nurmikonleikkuut. Rakentamis- ja remontointipalveluihin kuuluu mm. uudisrakentaminen ja erilaiset pintaremontit, mm. maalaus, tapetointi ja parkettien ja laminaattien asennukset. Toiminta-alue on Akaa ja lähiseudut. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää.

Palvelu:pintaremontti
 
 

Eno ja Pojat - Tmi Rakennuspalvelu Jukka Mustonen KELLO

Remontteja, rakennusliike

Eno ja Pojat on rakennusliike, jonka ammattilaisilta onnistuu sekä uudisrakentaminen että remontointi. Olemme toimineet jo vuodesta 2001 lähtien. Palvelemme kotitalouksia, isännöintitoimistoja, taloyhtiöitä, seuroja ja yhdistyksiä vankalla ammattitaidolla Oulussa ja lähialueilla. Meiltä onnistuu niin uuden rakentaminen, kuin myös vanhan saneeraaminen, mm. kylpyhuoneremontit, sähkötyöt, putkityöt, julkisivuremontit jne. Laatoittajallamme on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti. Ota yhteyttä!

Palvelu:pintaremontit
 
 

Rakennuspalvelu Seppo Saharinen MYRSKYLÄ

Talonrakennusta

Teemme rakennusaliurakointia sekä huoneisto-, kylpyhuone-, liiketila- ja toimistosaneeraukset mm. laatoitukset-, vesieristykset-, maalaustyöt- ja puujulkisivusaneeraukset. Toimimme 09- alueella.

Työtapa:pintaremontit
 
 

RM-Maalaus ja Rappaus Oy TAMPERE

Maalaustöitä, erikoisalarakennusta, rakennusliike

Teemme uudis- ja saneerauskohteiden maalaustyöt (sisämaalaus, ulkomaalaus), saneeraustyöt, pintaremontit, tasoitetyöt, rakennustyöt, tapetointityöt ja rappaustyöt Pirkanmaan alueella yksityisille kuluttajille, taloyhtiöille ja alihankintana rakennusliikkeille. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:pintaremontti
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.