Polkupyörähuollot

Polkupyörähuolto · polkupyörähuollot · polkupyörähuoltoja

Hakuehdolla polkupyörähuollot löytyi yhteensä 40 yritystä. Tulokset 1—20:

Intersport Megastore Turku - Kauppakeskus Hansa TURKU

Kauppakamarin jäsen

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Intersport Turku Hansa on monipuolinen urheiluväline- ja urheiluasustekauppa Turun ydinkeskustassa Hansakorttelissa. Meillä on laaja valikoima eri urheilulajien harrastevälineitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Merkkivaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan useilta eri valmistajilta. Seuraa ilmoitteluamme Facebookisssa, TV:ssä ja YouTubessa. Tarjouksia viikottain, palvelemme mielellämme - tervetuloa!

Palvelu:Polkupyörähuolto
 

Kesport Raahe RAAHE

Vaateliike, polkupyörähuolto, urheilukauppa, urheiluvälinehuoltoa

Kesport Raahen löydät kävelykadun päästä Prisman kupeesta. Valikoimissamme urheiluvaatteet, urheilujalkineet, polkupyörät ja eri urheilulajien harrastevälineet.Meiltä verryttelypuvut, lämmittelyasut ja lenkkeily-ja ulkoilupuvut. Laadukkaat lenkkitossut ja sisäpelikengät, jalkapallokengät ja vaellusjalkineet useiden huippumerkkien mallistoista. Kotimaiset polkupyörät kaikenikäisille.Kotikuntoilijalle kuntopyörät, sotulaitteet ja muut kuntoiluvälineet.Sykemittarit, saliasut

 

Laatukeskus Heikura HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkoneiden korjausta, pienkoneita, veneitä

Laatukeskus Heikura toimii Hyrynsalmen keskustassa valtatie 5:n varrella. Meiltä varaosat ja huolto ruohonleikkureihin, perämoottoreihin, mopoihin ja skoottereihin. Venevalikoimissamme mm. Suomi-lasikuituveneet. Meiltä myös Helkama-polkupyörät, Stihl-moottorisahat, trimmerit ja raivaussahat. Eränkävijälle aseet, patruunat, Marttiinin puukot ja hyrynsalmelaiset aidot Tommipuukot, sekä kalastusvälineet verkoista käsinvalmistettuihin perhoihin.

Palvelu:Polkupyörähuolto Hyrynsalmi
 
 

Jussin PYöräpiste OULU

Urheilukauppa, polkupyöriä, konehuoltoa

Jussin pyöräpiste on polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike. Asiantuntevat myyjämme palvelevat teitä toimipisteissämme Tuirassa ja Oulunlahdesssa. Tarjoamme kaikille tuotteille käytönopastusta, huoltoa, huolto-opastusta ja varaosapalvelua. Meillä on myös polkupyöriä vuokrattavana. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin liikkeisiimme!

Palvelu:polkupyörähuolto
 

Kemin pyörä ja varaosa KEMI

Urheiluliike, polkupyöriä, pienkonehuoltoa

Kemin Pyörä ja Varaosa on polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike. Tarjoamme kaikille myymillemme tuotteille käytönopastusta, huoltoa ja varaosapalvelua. Meillä on myös polkupyöriä vuokrattavana. Kemin toimipisteemme palvelee Meri-Lapin alueella. Pyöräilijöille laatupyörät kilpa-tai maastokäyttöön. Erikoispyöriä liikuntavammaisille. Kotimainen hyvä pyörä lapselle pienestä pitäen.

Palvelu:Polkupyörähuolto
 
 

Bäcks Maskinaffär YTTERMARK

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha-alan laitteita, puutarhakoneita

Täyden palvelun pienkonekauppa. Myymme ja huollamme niin uudet kuin käytetyt koneet. Laajaan valikoimaamme kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Konehuolto, pienkonehuolto sekä polkupyörähuolto ja mopohuolto. Toimimme Närpiö, Kristiinankaupunki, Kaskinen, Vaasa, Maalahti alueella. Kotisivuiltamme näet tarkemmin mitä kaikkea voimme tarjota!

Palvelu:polkupyörähuolto
 
 

Sportia Hämeenlinna HÄMEENLINNA

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Tule katsomaan laajaa valikoimamme, kokeilemaan ja sovittamaan uusia urheiluvarusteita. Kun kaipaat lisää tietoa tuotteista, saat Sportiasta asiantuntevaa palvelua kysymyksiisi! Sportiasta löydät oikeat varusteet säähän kuin säähän, lajista riippumatta. Lue Sportian uusimmat kuvastot sivuillamme! Kuvastoista löydät sesonki- ja lajikohtaiset tuotteet helposti luettavassa muodossa. Tervetuloa Sportiaan!

Palvelu:polkupyörähuolto
 
 

Raision Ekotori / Raision Seudun Työttömät ry RAISIO

Yhdistys

Raision Ekotorin tiloissa toimii myös verhoomo, ompelupalvelu, puuverstas ja pyörähuolto. Kierrätystavaratalostamme saat edullisesti polkupyörät, huonekalut ja taloustavarat! Katso lisää kotisivuilta!

Palvelu:polkupyörähuolto
 
 

Ykkös-Urheilu Oy VANTAA

Urheilukauppa

Olemme erikoistuneet vahvasti mm. jääurheiluun, jalkapalloon, salibandyyn ja pyöräilyyn.

Hakusana:polkupyörähuolto
 
 

Myllyojan Pyörähuolto OULU

Polkupyörähuolto, polkupyörätarvikkeita

Merkkiriippumaton polkupyöräkorjaamo ja pyörätarvike myymälä. Pyörähuolto ja korjaus ammattitaidolla taatusti takuutyönä! Oulun urheiluliikkeistä laajin valikoima pyörätarvikkeita! Polkupyörän varaosat, renkaat, nastarenkaat pieniin ja isoihin vanteisiin mummopyörästä vaihdepyörään. Saat vaijerit, vaihteet, ketjut, istuimet, kypärät, laukut, vaihdenavan osat ja muut pyöräilytarvikkeet. Toimipaikkamme Myllyojan ostoskeskuksen läheisyydessä. Varaa talvihuolto, keväthuolto tai tule ostoksille.

 
 

Mountain Bike Shop HELSINKI

Polkupyöräliike, urheilukauppa

Mountain Bike Shop tarjoaa halutuimmat pyöräuutuudet alan johtavilta valmistajilta. Tule paikan päälle kokemaan Trekin, Gary Fisherin ja Kleinin huippuominaisuudet, joilla sinäkin saat pyöräilystäsi irti enemmän. Kaipaako nykyinen pyöräsi huoltoa? Tuo pyöräsi meille huoltoon – saat laadukkaan huollon ja huolettomia kilometrejä pyörällesi. Aukioloajat: ma-pe: 10-18 la: 10-15

Palvelu:polkupyörähuollot
 
 

Kuhmon Pyörä ja Pienkone KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkoneliike, pienkonehuoltoa

Kuhmon Pyörä ja Pienkone - paikkakunnan ykköshuolto. Myymme metsä- ja puutarhalaitteet sekä polkupyörät, mopot, perämoottorit ja Suomi-veneet. Täydenpalvelun pienkonehuolto. Huollamme mm. mopot, moottorikelkat, moottorisahat, raivausahat, perämoottorit, polkupyörät, ruohonleikkurit ja lumilingot. Liikkeestämme saat myös pienkoneiden tarvikkeet ja varaosat. Olemme avoinna Ma-Pe 8.00-17.00 ja La 9.00-13.00. Talvilauantait suljettu!

Palvelu:Polkupyörähuolto Kuhmo
 
 

Kaajan Koneliike TURKU

Pienkonehuoltoa

Kaajan Koneliike myy erilaisia koneita ja tarvikkeita laidasta laitaan. Sijaitsemme Turussa Orikedolla Vanhan Tampereentien ja Ohitustien risteyksessä. Tarjolla on esim. puutarhanhoitokoneita, ruohonleikkureita, moottorisahoja, aggregaatteja sekä polkupyöriä tarvikkeineen ja varaosineen. Huollamme pienkoneet ja polkupyörät. Meillä myös varaosa- ja tarvikemyynti. Tervetuloa!

Hakusana:polkupyörähuolto
 
 

Bemböle Källar Verkstad ESPOO

Polkupyörähuolto

Ammattitaitoista täyden palvelun polkupyörähuoltoa Espoossa. Kauttamme myös laaja valikoima polkupyöriä sekä varaosat kaikkiin polkupyöriin. Tutustu lisää kotisivuillamme tai soita heti!

Palvelu:polkupyörähuolto
 
 

Tapsan Pienkone ja Polkupyörähuolto KONTIOLAHTI

Polkupyörien huoltoa, pienkonehuoltoa

Tapsan Pienkone ja Polkupyörähuolto huoltaa vuosien ammattitaidolla kaikki polkupyörät ja pienkoneet: ruohonleikkurit, raivaussahat, trimmerit, moottorisahat jne. Nopea ja luotettava palvelu on ylpeydenaiheeme. Soita ja tuo korjattavaksi!

 

Muuta hakua

Polkupyörähuollot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.