Polkupyörien huoltoa

Polkupyörien huolto · polkupyörien huoltoa · polkupyörien huollot · polkupyörien huoltoja

Hakuehdolla polkupyörien huoltoa löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

Intersport Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Urheilukauppa, urheiluvälinekauppa, urheiluliike

Osaavaa palvelua ja laajat valikoimat Lielahdessa! Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan valikoiman Intersport Megastore avattiin Lielahteen keväällä 2003. Valikoimamme rakentuvat parhaista megamerkeistä sekä Intersportin omista merkkituotteista. Liikunnan harrastaminen on monipuolista ja tämän päivän asiakkailla on monia erilaisia tarpeita, joihin Intersport Megastore vastaa laajalla tuotevalikoimalla ja asiantuntevalla palvelulla, lisäksi tarjoamme huoltopalvelut.

Palvelu:huolto
Tuote:polkupyörä
 

Intersport Elo - Kauppakeskus Elo YLÖJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Intersport-kaupat tarjoavat kuluttajille alueensa parasta palvelua ja urheilukaupan ykkösmerkkejä. Intersport-kaupasta löytyvät niin aktiiviurheilijat kuin harrastajatkin oikeanlaiset välineet ja asusteet huippu-urheiluun sekä vapaa-aikaan. Tervetuloa!

Palvelu:huolto
Tuote:polkupyörä
 

Sportia Kotka KOTKA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Urheilukauppa, urheiluvälinekauppa, urheiluliike

Sportiasta välineet ja vaatteet liikuntaan! Sportiasta löydät oikeat varusteet säähän kuin säähän, lajista riippumatta. Tutustu ketjumme laajaan tuotevalikoimaan uusituilla sivuillamme, ja tervetuloa kokeilemaan ja sovittamaan uusia urheiluvarusteita.

Palvelu:huolto
Tuote:polkupyörä
 

Kemin pyörä ja varaosa KEMI

Pienkonehuoltoa, polkupyöriä, urheiluliike

Kemin Pyörä ja Varaosa on polkupyörien ja pienkoneiden sekä niiden tarvikkeiden erikoisliike. Tarjoamme kaikille myymillemme tuotteille käytönopastusta, huoltoa ja varaosapalvelua. Meillä on myös polkupyöriä vuokrattavana. Kemin toimipisteemme palvelee Meri-Lapin alueella. Pyöräilijöille laatupyörät kilpa-tai maastokäyttöön. Erikoispyöriä liikuntavammaisille. Kotimainen hyvä pyörä lapselle pienestä pitäen.

Palvelu:Mopon huolto, Moottorisahan huolto, Mönkijä huolto
Tuote:Edullinen polkupyörä, Polkupyörän osia, Maastopyörä
 
 

Pyöräosa Keinänen Oy TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkoneita, urheilukauppa, moottorikelkkaliike

Pyöräosa Keinänen on Torniossa toimiva polkupyörä- ja pienkoneliike. Markku Keinänen aloitti yrityksen 34 vuotta sitten Kemintiellä Torniossa ja saman kadun varrella liike toimii edelleen. Meiltä mm. moottorisahat, skootterit, moottorikelkat, pyörät, potkupyörät, kuntolaitteet, kevytmoottoripyörät, ruohonleikkurit, perämoottorit ja lumilingot, sekä niihin varusteet ja huollot. Mottomme "Sen minkä myymme sen myös huollamme.". Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Palvelu:polkupyörä huolto
 
 

Myllyojan Pyörähuolto OULU

Polkupyörien korjausta

Merkkiriippumaton polkupyörä korjaus, huolto ja pyöräilytarvike myymälä. Pyörähuolto ja korjaus ammattitaidolla taatusti takuutyönä! Oulun urheiluliikkeistä laajin valikoima! Polkupyörän varaosat, renkaat, nastarenkaat pieniin ja isoihin vanteisiin mummopyörästä vaihdepyörään. Saat vaijerit, vaihteet, ketjut, istuimet, kypärät, vaihdenavan osat ja muut pyöräilytarvikkeet. Toimipaikkamme Myllyojan ostoskeskuksen läheisyydessä. Varaa talvihuolto, keväthuolto tai tule ostoksille.

Palvelu:polkupyörän korjaus, polkupyörän huolto
Tuote:polkupyörän tarvikkeet, polkupyörän varaosat
 
 

Sport Huoltokeskus Ky YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Polkupyörien huoltoa, pienkonehuoltoa

Sport Huoltokeskus on palveleva pienkonekorjaamo Ylivieskassa. Huollamme ja korjaamme pitkällä kokemuksella esimerkiksi polkupyörät, moottorisahat, ruohonleikkurit ja kaikki moottorilla toimivat puutarhakoneet. Varaosapalvelustamme saat kattavasti kaikkiin huoltamiimme koneisiin ja pyöriin. Huoltokeskus palvelee arkisin klo 9-17. Lisäksi Varaosapalvelumme on avoinna myös lauantaisin klo 10-13. Tervetuloa huollattamaan koneesi ja polkupyöräsi kuntoon!

 
 

Mountain Bike Shop HELSINKI

Polkupyöräliike, urheilukauppa

Mountain Bike Shop tarjoaa halutuimmat pyöräuutuudet alan johtavilta valmistajilta. Tule paikan päälle kokemaan Trekin, Gary Fisherin ja Kleinin huippuominaisuudet, joilla sinäkin saat pyöräilystäsi irti enemmän. Kaipaako nykyinen pyöräsi huoltoa? Tuo pyöräsi meille huoltoon – saat laadukkaan huollon ja huolettomia kilometrejä pyörällesi. Aukioloajat: ma-pe: 10-18 la: 10-15

Palvelu:polkupyörät, pyörien huollot
 
 

HUOLTOPILOTTI JYVÄSKYLÄ

Polkupyörien huoltoa, polkupyörien korjausta

Huoltopilotti on pyörähuollon asiantuntija jo yli viidentoista vuoden kokemuksella sekä useiden merkkien takuukorjaamo. Meiltä saat myös varaosat, renkaat ja tarvikkeet lähes kaikkiin pyöriin. Meillä on myös moderni laskettelu- ja maastohiihtosuksien huolto.

Palvelu:käytetyt polkupyörät
 
 

Tapsan Pienkone ja Polkupyörähuolto KONTIOLAHTI

Polkupyörien huoltoa, pienkonehuoltoa

Tapsan Pienkone ja Polkupyörähuolto huoltaa vuosien ammattitaidolla kaikki polkupyörät ja pienkoneet: ruohonleikkurit, raivaussahat, trimmerit, moottorisahat jne. Nopea ja luotettava palvelu on ylpeydenaiheeme. Soita ja tuo korjattavaksi!

Palvelu:ruohonleikkurien huolto, polkupyörien huolto
 

Muuta hakua

Polkupyörien huoltoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.