Purkutöitä

Purkutyö · purkutyöt · purkutöitä

Hakuehdolla purkutöitä löytyi yhteensä 154 yritystä. Tulokset 1—20:

MJY SANEERAUS OY VANTAA

Asbestisaneerausta, rakennusliike

Kattavaa ja osaavaa rakentamista Etelä-Suomen alueella ( Helsinki ,Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ). Asbestityöt, asbestipurkutyöt, asbestikartoitukset ja pölyttömät saneeraukset ammattitaidolla alusta loppuun. Mjy Asbestisaneeraus oy on myös RALA-pätevyyden omaava parhaaseen AAA-maksukykyluokkaan kuuluva yritys.

Palvelu:purkutyö
 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, kattojen saneerausta, erikoisalarakennusta

Paanurakenne on korjausrakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat. Teemme sisätilojen peruskorjaukset kokonaisurakkana sisältäen purkutyöt, perusteellisen uudelleenrakentamisen ja huolitellut pintarakenteet. Pitkän kokemuksen avulla toteutamme julkisivukohteet luotettavasti ja laadukkaasti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Erikoisosaamistamme on restaurointirakentaminen, ullakkorakentaminen ja paanukattojen peruskorjaukset.

 

KTK-TORNIO OY - KTK TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maa-ainestoimitusta, tieliikenteen tavarankuljetusta, maarakennusta

KTK-Tornio Oy on Torniolaisten autoilijoiden v.1954 perustama yhtiö. Päätoimialana on kiviainesten jalostus, myynti ja markkinointi. Toimintaamme kuuluu myös kaivinkonepalvelut, jätehuolto sekä vaihtolava -ja nosturipalvelut. Monipuolinen kalusto ja osaava henkilökunta tarjoavat palvelut kaikkiin kuljetustarpeisiin. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joihin kuuluvat kaivutyöt ja materiaalitoimitukset täyttöineen: Okto eristyshiekkaa, seulottua hiekkaa, soraa, mursketta, sepeliä, ruokamultaa ja kiviä.

Palvelu:rakennusten purkutyöt
 

Viialan Vesi ja Lämpö Oy - Tarkastus-Expertit VIIALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja, LVI-asennusta, öljysäiliöhuolto

Viialan Vesi ja Lämpö Oy sijaitsee Akaassa, n. 35km päässä Tampereelta. Teemme ammattitaidolla LVI-työt, öljypoltintyöt, säiliökunnostukset, säiliöhuollot, öljysäiliöntarkastukset ja öljysäiliötyöt. Lisäksi meiltä saat kaikki LVI-alan tarvikkeet, öljypoltin ja öljysäiliöiden asennukset, huollot, tarkastukset ja puhdistukset. Toimimme Pirkanmaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Uutuutena kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ LVI-asennuspalveluistamme!!

Palvelu:vanhojen säiliöiden käytöstäpoistot ja purkutyöt
 

Maanrakennus R Jussila Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, vesirakentamista, maa-ainesten myyjä

Maanrakennus R. Jussila Oy:n päätoimiala on maa- ja vesirakentaminen. Rautaisten ammattilaisten muodostama tiimimme yhdistettynä monipuoliseen ja tehokkaaseen kalustoomme takaa asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia sekä omille että vieraille työmaille niin pien- kuin suurasiakkaillekin. Yrityksen päätoimialueena on Oulu sekä Oulun ympäristökunnat. Tarpeen mukaan toimimme muuallakin Suomessa ilman alueellisia rajoja.

Palvelu:purkutyöt
 

Suomen Timanttiporaus Oy VALKEAKOSKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, timanttisahausta

Teemme timanttiporaukset ja timanttisahaukset sekä purkutyöt aliurakointina Pirkanmaan sekä Hämeen alueella mm. rakennusliikkeille. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Palvelu:purkutyöt
 
 

Romu-Wesin Oy URJALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallijätteiden kierrätystä, romuliike

RomuWesin Oy on erikoistunut erilaisten metallijätteiden ja materiaalien käsittelyyn sekä jatkojalostukseen. Olemme mm. Suomen Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Meillä on omat liikenneluvat ja pyrimme näin omalta osaltamme tehostamaan logistiikan kulkua. Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat, yksityiset kuluttajat ja valimoteollisuus. Palvelemme Urjalassa kahdessa eri pisteessä sekä Raahessa Kiiluntiellä romujenkäsittelyalueen.

Palvelu:purkutyöt
 

KK-Metalli Ky KOTKA

Metallipalveluita, metallialan töitä

KK-metalli Ky on vuonna 2008 perustettu metallialan yritys. Toimenkuvaamme kuuluu teollisuuden korjaus- ja huoltotyöt, taloyhtiöiden ja teollisuuden huoltoseisakit, hitsaustyöt ja asennuspalvelut, sekä koneiden ja putkistojen purkutyöt kuljetuksineen. Meillä on käytössä aina ajan tasalla oleva kalusto, jota päivitämme jatkuvasti. Päämarkkina-alueemme on Kymenlaakso, mutta toimimme tarvittaessa kaikkialla Suomessa. Lämmityskattiloiden sekä höyrykattiloiden huolto ja korjaus. Soita ja kysy lisää!

 

Maanrakennus A.Viiala - Viiala Aki Petteri KOMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, purkutöitä, sadevesijärjestelmiä

Maanrakennus A.Viiala tekee Pirkanmaalla maanrakennus ja purkutyöt vankalla ammattitaidolla. Meiltä myös kunnallistekniset työt esim.: viemäröinnit, pohjarakentaminen, sadevesijärjestelmät, jätevesijärjestelmät, imeytyskentät, kaivot sekä viherrakentaminen ja pohjatyöt omakotitaloille ja mökeille. Maa-ainestoimitukset (sorat, sepelit, hiekat, mullat, jne.) Asiakkaitamme ovat yritykset, yksityiset, kunnat ja kaupungit. Toiminta-aluetta Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Lempäälä, Ikaalinen. Ota yhteyttä!

 

Säiliö Ykköset Oy - Taattua laatua & Parasta palvelua KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pesupalveluita

Säiliö Ykköset Oy tarjoaa ykkösluokan palvelua kaikenlaisten säiliöiden huollossa sekä puhdistustöitä nykyaikaisella ja monipuolisella pesukalustolla. Säiliöykköset on alansa vahva tekijä, jonka perustajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia öljysäiliöiden huolloissa ja tarkastuksissa. Erikoisosaamisemme on yritysten, teollisuuden ja julkishallinnon säiliöiden huollossa. Monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla kykenemme vastaamaan niin pienten kuin suurtenkin yritysten haasteisiin.

Palvelu:sisäsäiliöiden purkutyöt
 

Maarakennus Aimo Alakiuttu Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maarakennus Aimo Alakiuttu Oy:ltä saat kaikki maanrakennuspalvelut! Meiltä ammattitaidolla mm. ojitus- ja salaojitustyöt, perustustyöt, maansiirto, erikoiskuljetukset, maa-aines toimitukset; hiekka, multa, murske sekä täytemaa. Toimimme pääsääntöisesti Oulun talousalueella. Myös Ii ja Kiiminki kuuluvat toimialueeseemme. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:purkutyöt
 
 

KK Kanto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Tarjoamme Oulun ja ympäristökuntien alueella maanrakentamista urakointi- ja alihankintapalveluina asunto-, liike- ja toimitilarakentamiseen. Yrityksellä on käytössään laadukas uusi kalusto sekä vahva ammattitaito kone- ja maarakennusalalta. Toiminnan perusperiaate on asiakkaan palveleminen joustavasti ja nopeasti. Kun tarvitset konevoimaa työmaalla, pihatöissä tai lumitöissä, ota yhteyttä!

Palvelu:purkutyöt
 

Siilinjärven Asbestipurku ja Saneraus OY PÖLJÄ

Rakennusliike, purkutöitä, asbestisaneerausta

Asbestisaneeraustyöt sekä konsultointi- ja kartoitukset ja suurteho imurointityöt rautaisella ammattitaidolla. Toimimme Pääsääntöisesti Kuopion talousalueella.

Palvelu:purkutyöt
 

Kuopion Hyötyjäte Oy KUOPIO

Metalliromun kierrätystä, purkutöitä

Kuopion Hyötyjäte Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Kuopion Kelloniemessä. Toimialanamme on romumetallien vastaanotto, esikäsittely ja toimitus uusioraaka-aineeksi, käyttöteräksien sekä metalliromun osto ja myynti, teollisuuspurku sekä asuin- ja liikekiinteistöjen saneerauspurkutyöt. Kuparin-, messingin- ja alumiinin ostot. Yrityksellä on toiminnan mukainen ympäristölupa.

Palvelu:metalliromun purkutyö
 

Konejussi Oy OULU

Murskaustöitä, purkutöitä, kierrätystä

Konejussi - Oululainen yritys, jonka palveluihin kuuluu purkutyöt, asbestityö ja timanttityöt, kierrätyspuun ja betonin vastaanotto, murskaus ja haketus, suurtehoimurointi, vaihtolavapalvelut ja lavettipalvelut. Toiminta-alueemme murskaus ja haketustyössä on koko Suomi. Purkutyöt ja asbestityöt, suurtehoimurointi, timanttityöt sekä vaihtolavapalvelut keskittyvät pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Vastaanotamme esim. betonia, asfalttia, tiiliä, hakkuutähteitä, kierrätyspuuta.

Palvelu:rakennusten purkutyöt
 

Tuus kaivuu Oy JÄNIKSENLINNA

Maarakennusyritys

Teemme erilaiset maanrakennustyöt omakotitalojen pohjarakentamisesta erilaisiin kaivuutöihin Keski-Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Meiltä myös maa-ainekset sekä täytemaat että maan seulonta paikan päällä. Käytössä traktorikaivureita ja tela-alustaisia kaivinkoneita. Toimin Keski-Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. 24h päivystys

Palvelu:rakennusten purkutyöt
 

Montino Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussaneerausta

Montino - laadukasta takuutyötä tunnetusti jo kahden vuosikymmenen ajan! Toimimme pääasiallisesti Tampereen lähiseudulla Pirkanmaan alueella palvellen yksityisiä sekä yrityksiä. Olemme keskittyneet pienrakentamiseen, saneerausrakentamiseen, julkisivusaneerauksiin, kattosaneerauksiin, perussaneerauksiin, talo- ja huoneistoremontteihin. Rakennusalan ammattilaisemme toteuttavat myös teollisuuden kaikki vaativat purkutyöt kuten luvanvarainen asbestipurku.

Palvelu:purkutyöt
 

Tulisijamestarit OULAINEN

Muurausta

Tulisijamestarit - Tiilestä muurattujen tulisijojen ammattilainen. Tarjoamme laadukasta muurauspalvelua kaikkiin rakennuksiin suunnitteluineen. Meiltä saat yksilöllisesti muuratun tulisijan, takan, hellan tai leivinuuniin juuri sellaisena kuin haluat. Toimialue: Pohjois-Pohjanmaa: Haapajärvi, Reisjärvi, Nivala, Sievi, Kannus, Toholampi, Kärsämäki, Kälviä, Kokkola, Kalajoki, Ylivieska, Oulainen, Raahe, Haapavesi, Vihanti, Siikajoki, Oulu, Liminka, Tyrnävä, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Haukipudas.

Palvelu:purkutyöt
 

Niipperin Rakenne Oy ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Purkutöitä, maarakennusta

Niipperin Rakenne Oy on pääasiassa Uudellamaalla (pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Vantaa) toimiva maanrakennusalan ammattilainen. Toimenkuvaan kuuluu mm. talojen purkutyöt ja timanttiporaukset ja -sahaukset. Kalustoon kuuluu Bobcat, piikkaus- ja purkurobotit. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:purkutöitä
 

TJ Saneerauspalvelut Oy TAMPERE

Remontteja

Tarjoamme monipuolista saneerausrakentamista kotitalouksille ja taloyhtiöille.Rakennus- ja putki liikkeille aliurakointina linjastosaneerauksien urakkalaskenta, purku, timantti ja rakennustyöt. Vesieristystöissä käytämme omia sertifikaatin suorittaneita asentajiamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:purkutyöt
 

Muuta hakua

Purkutöitä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.