Puutarhatarvikkeita

Puutarhatarvike · puutarhatarvikkeet · puutarhatarvikkeita

Hakuehdolla puutarhatarvikkeita löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Tuote:Puutarhatarvikkeet
 

K-Rauta Skanssi TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Skanssista, Suomen suurimmasta, löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet.Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan myymäläämme Mustionkadulle.

Tuote:Puutarhatarvikkeet Turku
 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Sisustusta, rakennustarvikkeita, rautakauppa

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Tuote:puutarhatarvikkeet
 
 

Biolan Oy - tehdas EURA

Puutarhatarvikkeita

Biolan Oy on suomalainen kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja kompostointituotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Yritys on mukana myös asumis- ym. jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ympäristöä säästävien ja suojelevien tuotteiden ja tekniikan kehittämisessä. Luonnonvarojen haaskaus ja toisaalta valistuneen kuluttajakunnan kasvavat vaatimukset puhtaammista puutarhatuotteista olivat tekijöitä, jotka osaltaan johtivat Biolan Oy:n perustamiseen vuonna 1974

 

Tyylipihat Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Piharakentamista, viherrakennusta

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME UNELMIESI PIHAN LAADUKKAASTI JA TYYLILLÄ ALUSTA LOPPUUN! Tyylipihat Oy on Pirkanmaalla Tampereen alueella toimiva viheralan yritys. Teemme viherrakentamista ja pihasuunnittelua kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille. Hyvällä suunnittelulla syntyy toimiva, kaunis ja helppohoitoinen piha. Palveluihimme kuuluvat mm.: räätälöidyt pihasuunnitelmat, muurit ja pihakivetykset, istutustyöt, nurmetukset ja vesiaiheet. Ota yhteyttä!

Tuote:puutarhatarvikkeet
 
 

M-Tavaratalo Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, elintarvikekauppa, päivittäistavarakauppa, vaateliike

M-Tavaratalo on Pudasjärven keskustan perinteikäs ja pitkään toiminut tavaratalo.Tavaravalikoimassamme on kaikkea , mitä kotona päivittäin tarvitset. Meiltä autonhoitotuotteet, öljyt ja nesteet, autotarvikkeet. Rakentajille työkalut ja sähkötyökalut. Kotiin keittötarvikkeet bja sisustustuotteet, pesuaineet. Vaateosastoltamme koko perheelle laatumerkkejä edullisesti.Elintarvikeosastoltamme kodin ruokaostokset kilpailukykyiseen hintaan, laaja lihatiskimme palvelee aamusta iltaan.

Tuote:Puutarhatarvikkeita
 
 

Pesiölän Puutarha Ky TAIVALKOSKI

Puutarhamyymälä

Kasvatamme puutarhallamme Taivalkoskella kestäviä koristekasvien-, kukkien- sekä hyötykasvien taimia. Myyntipaikoistamme saat myös puutarhatarvikkeita. Kasvatamme joka vuosi todella monipuolisen valikoiman upeita kukkia istutettavaksi pihoille, parvekkeille, patioille, amppeleihin, ruukkuihin, haudoille... Myymme kukkia Taivalkoskella suoraan puutarhalta ja keskustan myymälästä, sekä puutarhamyymälöistämme Posion taksipihalla ja Kuusamon city- marketin pihalla. teemme viherrakentamista.

Palvelu:puutarhatarvikkeet
 
 

Richard Jenkins Oy VÄÄKSY

Puutarhatarvikkeita

 
 
 
 

Maikaar Ky LAITILA

Puutarhatarvikkeita

 
 

Veljet Suotunen Ky RAUMA

Puutarhatarvikkeita

 
 

Alitalon Kotityö FORSSA

Puutarhatarvikkeita

 
 
 

Muuta hakua

Puutarhatarvikkeita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.