Räjäytystöitä

Räjäytystyö · räjäytystyöt · räjäytystöitä

Hakuehdolla räjäytystöitä löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

Österlundin Kaivuu & Louhinta ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoiskuljetusta, maarakennusta, kuljetuspalveluja

Österlundin Kaivuu & Louhinta on perheyritys, joka on toiminut maarakennusalalla vuodesta 1953. Teemme kaivuu-, louhinta-, kaapeli-, kunnallistekniset työt, talojen perustukset, timanttiporaukset, maasiirrot ja erikoiskuljetukset koneenkuljetuslavetilla. Meillä on myös kurottajapalvelu. Pääasiallinen toimialueemme on Pohjanmaa. Monipuoliseen konekantaamme ja palveluihimme voit tutustua kotisivuillamme. Huom! Pienillä koneilla pääsemme myös ahtaisiin paikkoihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palvelu:räjäytystöitä
 

Louhintaliike Mäkinen Oy TURKU

Maarakennusta, louhintaa, kaivua

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakointi omalla kalustolla, erikoislouhinnat, talojen pohjatyöt, viemärityöt, vesijohtotyöt ja salaojatyöt sekä räjäytystyöt työn laajuudesta riippumatta. Avolouhinnat, maanrakennustyöt, täyttötyöt, sepelin ja hiekan toimitukset. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä laajemmin Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella.

Palvelu:räjäytystyöt
 
 

Kaivuulouhinta P ja R Peltola Oy RAUMA

Kaivuutöitä, maarakennusta

Teemme kaikki kaivuu- ja louhintatyöt ammattitaidolla niin yksityisille kuin yrityksille. Myös maanrakennus- ja maansiirtotyöt Rauman seudulla ja Länsi-Suomessa. Monipuolinen kuljetus- ja maanrakennuskalusto mm. telakaivinkoneet, yhdistelmäkaivurit, pyöräkuormaajat, tiekarhut, poravaunut, puskukone, kasettiauto ja kuljetuskalusto.

Palvelu:räjäytystyö
 
 

Äänekosken Hinauspalvelu Ky ÄÄNEKOSKI

Autokorjaamo, hinauspalveluita

Äänekosken Hinauspalvelu - Autokorjaamopalvelut sekä kattavat hinauspalvelut - 24h hinauspäivystys. Toimialue: Jyväskylä, Konnevesi, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski, Suolahti, Hirvaskangas ja Konginkangas. Meiltä myös käynnistysapu, vinssaukset, henkilöautojen ja pakettiautojen vuokraus sekä louhintapalvelu ja räjäytystyöt valtakunnallisesti. Ota yhteyttä!

Palvelu:räjäytystyöt
 
 

Louhinta ja Maarakennus Norava Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Norava Juha Oy tarjoaa kattavat louhinta-, räjäytys- ja maarakennustyöt jo 30-vuoden kokemuksella koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Louhintaurakoinnit poraamalla ja räjäyttämällä ja Noravalla on töiden toteuttamiseen asianmukaiset ylipanostajan luvat. Myös sisätilojen louhinta vaatii ammattitaitoa. Toteutamme kodille hyvän pohjan ja perustukset, mille rakentua. Yrityksellä on tarvittava kalusto ja laaja osaaminen erilaisten maarakennus- ja pohjatöiden toteutukseen. Ota yhteyttä!

Palvelu:räjäytystyöt
 
 

Louhinta Laaksonen Oy KUUSJOKI

Louhintaa

Porarin ja ylipanostajan ammattitaidolla hallittua räjäyttämistä, louhinnan kaikkiin tarpeisiin. Omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen alalta, teemme louhintatöitä jo kolmannessa sukupolvessa. Toteutamme niin avolouhintaa kuin kanaalilouhintaa, myös asutuskeskuksissa ja niiden läheisyydessä. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, kunnat ja kaupungit. Päätoimialueemme on Salo ja lähialueet. Tutustu nettisivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:räjäytystyöt
 
 

Tmi Mikko Toivio VAASA

Vesirakentamista

Yrityksemme tarjoaa monipuolisia konetöitä saaristossa. Rantojen kunnostukset, ruoppaukset, vesikuljetukset, vedenalaiset sähkökaapelit ja putkistot, laitureiden rakennustyöt, maanrakennustyöt sekä monipuoliset kirvesmiestyöt

Palvelu:Räjäytystyöt
 
 

Louhintaliike V. Savolainen Oy TUUSNIEMI

Maarakennusta

Teemme kaikki louhinta- ja purkuräjäytystyöt jo 25 vuoden kokemuksella.

Palvelu: räjäytystöitä
 
 

Kallioporaus E. Hämäläinen Ky HATSOLA

Maarakennusta

Kallioporaus E. Hämäläinen on erikoistunut kallioporaus-, louhinta- ja räjäytystöihin. Toteutamme niin suuria kuin pieniäkin urakoita ammattitaidolla ja luotettavasti. Teemme myös rakennusten pohjatyöt. Palvelemme enimmäkseen yrityksiä Etelä-Savon maakunnassa.

Palvelu:räjäytystyöt
 
 

Padasjoen Louhinta Oy/ Vanhempi panostaja Ari Rajala ARRAKOSKI

Räjäytystöitä, louhintaa, kaivua

Vanhempi panostaja Ari Rajala. Kivien ja kallion louhintatyöt, piikkaus- ja purkutyöt ammattitaidolla ja nopeasti! Louhintaa räjäyttämällä.

Palvelu:räjäytystyö
 
 

Salon Louhinta Palvelu Oy SALO

Louhintaa

Salon Louhinta Palvelu Oy tekee louhinta- räjäytys- sekä maanrakennustyöt valtakunnallisesti.

Palvelu:räjäytystyöt
 

Muuta hakua

Räjäytystöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.