Rakennuspeltitöitä

Rakennuspeltityö · rakennuspeltityöt · rakennuspeltitöitä

Hakuehdolla rakennuspeltitöitä löytyi yhteensä 64 yritystä. Tulokset 1—20:

Kattotutka Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Kattotutka - Vesikaton luotettava kumppani. Laatu on meille ykkösasia. Vesikatto suojaa asiakkaittemme arvokkainta omaisuutta. Haluamme tarjota alan parasta osaamista ja tuotteita. Toteutamme vaativatkin vesikaton kartoitus-, tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Tästä osoituksena RALA-pätevyys. Pudotamme kattolumet turvalliseti, hallitusti ja ennenkaikkea kattoa rikkomatta. Katso lähin toimipaikkamme kotisivuiltamme.

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Sara-Steel Oy VANTAA

Sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

SARA-STEEL Oy:n palveluihin kuuluvat täydelliset asennus-, suunnittelu- ja mittauspalvelut. Tuotteitamme ovat kattosillat, kattoturvatuotteet, räystäskourut ja rännit, tikkaat (seinätikkaat, lapetikkaat), kattosillat ja kattosiltakiinnikkeet, lumiesteet jne.. Yrityksemme ammattilaisen suorittamalle sadevesijärjestelmien asennukselle annamme KOLMEN VUODEN TAKUUN. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella. KYSY LISÄÄ!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Pelti - Ässät Oy TUUSULA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, katon rakennusta

Pelti-Ässät Oy on vuonna 2002 perustettu kattotöihin ja julkisivutöihin erikoistunut peltisepänliike. Työmme painottuvat Helsingin seudulla ja Uudellamaalla sijaitsevien suurempien uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen. Oma tuotantomme valmistaa konesaumakattoja, julkisivupeltejä, rakennuspeltejä sekä edustamistamme tuotemerkeistä löytyvät alamme huipputuotteet kuten Vesivek ja Ruukki.

 

Hämeen Rakennuspelti Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltiseppä, peltitöitä, katon rakennusta

Asennamme konesaumakatot ja peltikatot Pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Lisäksi valmistamme ja asennamme erillaisia teräspelti-, kupari-, messinki- ja lyijylevytuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. kynnyslistat, koristelistat, ikkunalistat, piipunpellit, takaneduspellit, päätylistat, kattoturvallisuustuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Eristyspalvelu P Nieminen Oy VILPPULA

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallitöitä, teollisuuden kunnossapitopalveluja, eristystä

Eristyspalvelu P. Nieminen Oy tarjoaa pääasiallisena palveluna teollisuuden kylmäputkistoeristyksiä. Lisäksi yritys tarjoaa talotekniikan lämpö-, vesi- ja ilmaeristyksiä. Yritys palvelee myös teollisuuden kunnossapitoa, rakennuspelti-, metalli- ja polyuretaaniruiskutusta tarvitsevissa töissä. Palvelemme kokemuksella ja AMMATTITAIDOLLA Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Hattulan Rakennus ja Kattotyö HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä ja kattoihin erikoistunut rakennusliike Hämeenlinnasta. Kattourakoinnissa alaamme on huopa-, pelti- ja paanukattojen ja kuparikattojen asennukset. Toimimme Weckman Steel ja Icopal Oy:n valtuuttamana kattojen asennusliikkeenä. Peltikaton maalaus ja pinnoitus ovat osaamisaluetta. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Peltika Oy UUSIMAA JÄRVENPÄÄ

Erikoisalarakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat piipunpellitykset, vesipellitykset, julkisivupellitykset, kattopellitykset ja rakennuspellitykset. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Toimimme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) alueella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Varkauden Kourukeskus Ky VARKAUS

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä Varkaudessa. Palveluihimme kuuluvat rakennuspellitykset ja kattopeltityöt. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, räystäskourut, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit, lumistopparit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Kotka-Pellix Oy KOTKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä Kotkassa. Teemme katto- ja rakennuspeltitöitä uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla. Kattourakoinnissa alaamme on konesaumapeltikattojen saneeraukset. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet ammattitaidolla mittatilaustyönä.

 

Edustusliike Markku Sorjonen Oy UIMAHARJU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä Pohjois-Karjalassa Joensuussa. Palveluihimme kuuluvat rakennuspellitykset ja piipunpellitykset. Tuotteemme ovat kotimaisia Orima Oy:n valmistamia sertifioituja talovarusteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Mansen Tukkupelti - Mansen Timpurit Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, peltikattotöitä

Olemme Orima -jälleenmyyjä Tampereella. Teemme monipuoliset rakennuspeltityöt vankalla ammattitaidolla. Kattourakoinnissa alaamme on pelti- ja huopakattojen saneeraukset. Peltitukun omaa tuotantoamme ovat ohutlevytuotteet, kuten: lukkosaumakatot, konesaumakatot ja profiilipeltikatot. Kattomallien lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat: kattoturvatuotteet, talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat, sadevesikourut ja sadevesijärjestelmät. OTA YHTEYTTÄ!

 

RM-TEKNIIKKA OY - Rakennuspeltityöt Pirkanmaalla NOKIA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, peltikattoja

Olemme Orima-jälleenmyyjä Tampereen talousalueella. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin vankalla ammattitaidolla. Alaamme ovat konesaumapeltikattojen saneeraukset, piipun pellitykset, sadevesijärjestelmät, ikkunapellitykset sekä kattoturvatuotteet. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva-, sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Toiminta-aluettamme on Pirkanmaa.

 

Anjalankosken Pelti Puu Oy SAVERO

Peltikattotöitä, katon rakennusta

Olemme Orima-jälleenmyyjä Kymenlaaksossa. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla yksityisille ja yrityksille. Kattotöiden lisäksi hoidamme muut rakennus- ja saneeraustyöt, eli rakennusalan peltityöt kaiken kattavasti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: kattoturvallisuustuotteet, talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat ja sadevesijärjestelmät. Toimimme Kouvolan talousalueella. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 
 

T:mi J. Loponen TURKU

Erikoisalarakennusta

Olemme rakennuspeltitöihin erikoistunut yritys ja toimimme Turussa ja Turun lähikunnissa Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme kuluttajia ja teemme myös rakennuspeltitöitä aliurakointina. Teemme kaikki asuin- ja liiketilojen peltikatot. Myös loma-asunnot sekä autokatokset ja jätesäiliöiden katokset. Kauttamme myös kaikki rakennuspeltilistat, ikkunoiden pellitykset sekä piippujen pellitykset. Myymme piskon kattoturvatuotteita. Kysy lisää rakennuspeltitöihin liittyvistä palveluistamme!

 
 

Halikon Kouru ja Tikas Oy - ORIMA-jälleenmyyjä Salossa HALIKKO AS

Kattoturvallisuustuotteita

Olemme Oriman jälleenmyyjä Salossa. Teemme katto- ja rakennuspeltitöitä uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla. Peltitöissä erikoisosaamistamme ovat erilaiset listotukset kuten: peltikattojen harjalevyt, katon harjan päätylistat ja räystäslistat sekä piipun pellitykset. Tuotevalikoimaame kuuluvat: kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät, esim. lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat, rännit, syöksytorvet, kattopollarit ja talotikkaat. Ota yhteyttä: Tuomo Puhakka 0400522388

 
 

Harkame Oy KAUHAJOKI

Metallituotteiden valmistaja

Olemme erilaisiin kuljetinjärjestelmiin erikoistunut yritys ja toimimme koko Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat kuljetusjärjestelmien valmistus, asennus ja huolto. Teemme työmme vahvalla ammattitaidolla. Aputoiminimemme Kauhajoen Pelti puitteissa teemme rakennuspeltityöt sekä ohutlevytyöt teollisuuteen. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

 
 

Peltineliö Ranua RANUA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspeltitöitä

Peltineliö on ranualainen yritys, jonka toiminta-aluetta on Etelä-Lappi, Rovaniemi, Posio, ja Koillismaalla Pudasjärvi. Valmistamme konesaumakatot ja asennamme peltikatot. Valmistamme mittatilaustyönä piipunpellitykset, ikkunavesipellit.

 
 

TT-Katot Oy KARKKILA

Katon rakennusta

Teemme erilaiset kattotyöt kuten peltikattotyöt, kattoturvatuotteet, kattomuutokset esim. tasakatoista harjakatoiksi sekä erilaiset rakennustyöt mm. kirvesmiestyöt, huoneistoremontit että rakennuspeltityöt. Myös sadevesijärjestelmien myynti ja asennus lujalla ammattitaidolla kuuluu palveluhimme. Toimimme Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä! Yhteydenotot: Tero Toljander, puh. 0400 454 806

 
 

A-Rakennus Niemelä Oy NAANTALI

Kattotöitä

Kun on katosta kysymys, olemme valintasi! A-Rakennus Niemelä Oy on tunnettu ja luotettava Naantalilainen rakennusliike. Olemme erikoistuneet kattojen uudisrakentamiseen ja kattosaneeraukseen. Kauttamme saat kattoremontin ammattilaisen tekemänä. Oikein suunniteltuna ja asennettuna kattosi kestää Suomen vuodenaikojen ankarat vaihtelut. Kattavan tuote- ja palveluvalikoiman avulla tarjoamme kokonaisratkaisuja katto- ja vedeneristysrakentamiseen. Kysy kattopakettia - se kannattaa!

Palvelu:rakennuspeltityöt
 
 

KM-Pelti Ky - ORIMA-jälleenmyyjä Parikkalassa PARIKKALA

Peltisepänliike

Olemme Oriman jälleenmyyjä. Teemme peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin niin yksityisille kuin yrityksille. Palveluihimme kuuluvat erilaiset kattotyöt, rakennuspellitykset, piipunpellitykset, pienpeltityöt ja -listotukset, sekä lumiesteiden, tikkaiden ja muiden kattovarusteiden myynti ja asennus. Asennamme tuotteet vankalla 29 vuoden kokemuksella, niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Toimimme alueella: Imatra - Savonlinna. Ota yhteyttä: Jari Muttonen 0400255141

Palvelu:rakennuspeltityöt
 

Muuta hakua

Rakennuspeltitöitä:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.