Rakennustelineiden vuokraus

Rakennustelineiden vuokraus

Hakuehdolla rakennustelineiden vuokraus löytyi yhteensä 12 yritystä.

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Palvelu:rakennustelineiden vuokraus, laminaattileikkurin vuokraus
Tuote:rakennustelineet
 

Turun Kone-Rent Oy TURKU

Rakennuskonevuokrausta

V. 1978 perustettu Turun Kone-Rent on Turun alueella toimiva rakennuskonevuokraamo. Vuokraamme kaikkea rakentamiseen liittyvää koneistoa ja välineistöä sekä myös paljon vapaa-aikaan liittyvää kalustoa. Pystymme tarjoamaan käyttöösi täydellisen valikoiman huollettuja ammattivälineitä. Meiltä saat kaikkea rakennusalan kalustoa aina käsityökaluista maakiilakoneisiin, mattojyrästä raskaisiin maatäryihin, asennuspukeista suuriin telinekomplekseihin, tikasnostimesta suuriin työlavoihin. TERVETULOA !

Palvelu:rakennuskoneiden vuokraus
Tuote:muuttolaatikoiden vuokraus, rakennustelineet
 

Oulun Vuokrakone Oy OULU

Rakennuskonevuokrausta, rakennuskonevuokraamo

Oulun Vuokrakone Oy - rakennuskonevuokraus Oulu, Pudasjärvi. Meiltä kaikki rakentamisessa ja remontoinnissa tarvittavat koneet ja laitteet vuokralle edullisesti. Vuokraamme mm. maantiivistäjiä, jyrsimiä, pensasleikkureita, sahoja, piikkauskoneita, henkilönostimia ja hiomakoneita. Kattava valikoima huollettuja koneita. Opastamme oikean kaluston valinnassa ja käytössä.

Palvelu:jyrsin vuokraus, henkilönostimien vuokraus, rakennustelineet
Aihepiiri:työkalujen vuokraus
 
 

Kimox Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustelineitä

Kimox Oy on v. 1991 perustettu suomalainen yritys, joka toimii telineasennusalalla. Pääasiakasryhmämme ovat merkittävät suomalaiset teollisuus- ja eristysalan yritykset. Vahvuuksiamme ovat turvalliset työtavat, laadukkaat toteutukset sekä kyky sopeutua erilaisten telineprojektien vaatimuksiin. Meillä on myös kokemusta ulkomaisista työmaista Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Palvelu:rakennustelineiden vuokraus, rakennusteline, rakennustelineiden asentaja
 
 

Jyväskylän Hinauspalvelu JYVÄSKYLÄ

Hinauspalveluita

Päivystys koko Keski-Suomen alueella 24h vuorokaudessa. Teemme luotettavasti tarvitsemasi hinauspalvelut, apukäynnistykset ja ojastavedot. Palveluihimme kuuluu myös nopea kuljetuspalvelu sekä autojen tai vaikkapa veneiden siirto. Siirrämme myös mm. rakennustarvikkeet ja rakennustelineet. Tarvittaessa tarjoamme vuokra-auton hinauksen ajaksi.

Hakusana:rakennustelineiden kuljetus, tila- auto vuokraus, tila- auton vuokrausta
 
 

Pohjanmaan Palvelukone Oy KAUHAVA

Rakennuskonevuokraamo

Ongelmapuiden kaatoa, rakennuskoneiden vuokrausta sekä rakennustelineitä. Toimimme pääsääntöisesti Kauhava-Seinäjoki -välillä. Vahvuutenamme on pitkä ja ammattitaitoinen osaaminen sekä modernit, nykyaikaiset laitteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Katso myös kotisivut, tervetuloa! PUUN KAATO KANTOJYRSINTÄ HAKETUS KONEVUOKRAUS

Hakusana:halkomakoneen vuokraus, alumiini rakennustelineet, halkokoneen vuokraus, rakennustelineet
 
 

Iin Konevuokraamo II

Rakennuskonevuokraamo, konevuokrausta

Iin Konevuokraamo - Konevuokrausta yrityksille ja kotitalouksille Oulun läänin alueella. Yritys myös huoltaa, korjaa, vuokraa ja myy maanrakennuskoneita. Talvisin lumen aurausta, ja hiekoitusta myös yksityisille. Palveluihimme kuuluvat mm. rakennuskoneiden huolto ja korjaus, laitevuokraus, lava-auton vuokraus, koneiden myynti ja osto sekä hiilidioksidi-, happi- ja asetyleenipullojen myynti. Kuljetamme vuokrattavat koneet paikan päälle!

Hakusana:maarakennuskoneiden vuokraus, rakennuskoneiden vuokraus, rakennustelineet, lava-auton vuokraus, koneiden vuokraus, laitteiden vuokraus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.