Raskaan kaluston huoltoa

Raskaan kaluston huolto · raskaan kaluston huoltoa · raskaan kaluston huollot · raskaan kaluston huoltoja

Hakuehdolla raskaan kaluston huoltoa löytyi yhteensä 108 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Palvelu:matkailuauton huolto, Raskaan kaluston hinaus
Yhteystiedot: Falck, Hinaukset Raskas kalusto 24h/vrk
020 7700 705

 

Ab Tallqvist Oy KOKKOLA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Ab Tallqvist Oy koostuu kolmesta toimialakohtaisesta tytäryhtiöstä. Ab Tallqvist Infra Oy keskittyy maansiirtoon, Ab Tallqvist Rental Oy konevuokraukseen ja konekorjaukseen sekä Ab Tallqvist Energy Oy kuljetuspalveluihin. Kuulumme tällä hetkellä maamme suurimpiin yksityisiin maarakennusliikkeisiin. Monipuolinen kalustomme taipuu maarakentamisen kaikkiin tarpeisiin, pihatöistä vaativiin projekteihin. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi ja lisäksi viemme osaamistamme myös lähialueille.

Hakusana:raskaan kaluston korjaus, raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston korjaamo
 

XL - Qlean / Onestar Services Oy Ab LAPVÄÄRTTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, raskaan kaluston huoltoa

XL-Qlean on erikoistunut raskaan kaluston palveluihin. Tarjoamme korkealaatuisia palveluja osaavalla henkilöstöllä. Meidän uusi, automaattinen pesulinja edustaa markkinoiden uusinta tekniikkaa ja takaa loistavan työnjäljen. Nauti tuoreesta kahvista sillä välin kun hoidamme ajoneuvoasi. Tarjoamme seuraavat palvelut: - Ajoneuvopesut - Säiliöiden sisäpesut - Raskaan kaluston huollot ja korjaukset - Varaosat

Palvelu:Huolto, Raskaan kaluston palvelut, Raskaan kaluston huollot, Raskaan kaluston korjaukset, Raskaan kaluston pesut
 

XL - Qlean / Onestar Services Oy Ab (på svenska) LAPVÄÄRTTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa

XL-Qlean är företaget för service av tunga fordon. Vi erbjuder högklassig service med en mycket kunnig personal. Vår nya automatiska tvättlinje representerar marknadens nyaste teknik och garanterar ett lysande resultat. Njut av färskt kaffe medan vi sköter ditt fordon. Vi erbjuder bl.a.: Biltvätt - tvätt av tankar och cisterner innifrån - service och reparation av tunga fordon - reservdelar.

 

Uudenmaan Autolasipojat Oy HELSINKI

Autohuolto, tuulilasikorjausta, tuulilaseja

Uudenmaan Autolasipojat Oy - vakuutusyhtiöiden hyväksymä, sertifioitu autolasiliike Helsinki. Meiltä Pilkington tuulilasit, takalasit ja sivulasit ja LLumar auringonsuojakalvot. Ammattitaidolla tuulilasikorjaukset, tuulilasiasennukset ja tuulilasien turvamerkinnät myös raskaaseen kalustoon. Meiltä saat myös urat, sulat ja muut autolasitarvikkeet. Teemme autojen ilmastointilaitteiden huollot. Uusimaa: Helsinki, Espoo, Kaunianen, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Kirkkonummi.

Palvelu:autoilmastointilaitteiden huolto
Tuote:raskaan kaluston tuulilasit
 

Keräsen automaalaamo MUHOS

Autohuolto, rengasliike, automaalaamo, kolarikorjaamo

Täyden palvelun autokorjaamo: automaalaus, kolarikorjaukset, autohuolto, autotuning palvelut sekä renkaiden myynti ja asennus. Autojen ruostekorjaus, varusteasennus ja erikoismaalaus. Valmistamme Pakoputkistot, ahtopaineputket ja imuilmaputket ruostumattomasta teräksestä. Vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöille. Autojen varaosia: 4x4 varaosat ja asennukset laadukkaasti. Hankook, Maxxis, Insa Turbo ja BF Goodrich offroad renkaat. Rundo, Alessio, Kosei, Stilauto, RS, BSW ja Devino alumiinivanteet.

Palvelu:raskaan kaluston renkaat, ilmastoinnin huolto
Asiakkaina:raskas kalusto
 

Päällirakenne ja huoltopalvelu Matti Sandberg Tmi LOHJA

Raskaan kaluston huoltoa

Lohjalla sijaitseva yrityksemme asentaa, huoltaa ja korjaa kuorma-autojen sekä muiden raskaan liikenteen ajoneuvojen päällirakenteet vahvalla kokemuksella. Korjaamme ja huollamme niin lavat, umpikorit, säiliöt sekä nostimet, siirtolavavarusteet ja muut laitteet. Osaamisalueenamme on erityisesti päällirakenteiden hydrauliikkatyöt.

Palvelu:raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston varusteet
 

Oulun Jarruhuolto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa

Oulun Jarruhuolto - RASKAAN KALUSTON ERIKOISKORJAAMO Oulu, Rusko. Apu rengasrikkoon, säiliövuotoihin, jarruongelmiin ja muihin yllättäviin tilanteisiin. Asentajillamme jopa 35 vuoden kokemus raskaankaluston huoltokorjauksista. A-LUPA jarrujärjestelmien korjaus-, huolto-, säätö- ja muutostoimenpiteisiin sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovituksiin. Asennamme ja korjaamme ABS ja EBS jarrut. Teemme säiliötarkastukset säiliöajoneuvoille. Palvelemme arkisin 7-20. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Hakusana:raskaan kaluston rengastyöt, säiliöajoneuvojen huolto, raskaan kaluston renkaan vaihto, perävaunujen huolto, Kuorma-autojen huolto, kemikaalikuljetus ajoneuvojen huolto, pakettiautojen huolto, raskaan kaluston jarrukorjaus, raskaan kaluston jarruhuolto, yhdistelmäajoneuvojen huolto
Toimialue:raskaan kaluston korjaamo Oulu
 

Oulun Jarruhuolto Oy OULU

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa

We provide maintenance, repair and annual inspection services. We also do annual inspections and pressure tests for tank structures. We specialice in repairs of ABS and EBS brake equipment. We have valid A-licence required for brake repair and adjustment. Open Mon - Fri 7.00-20.00.

 
 

Automaalaamo Orjala Oy KOKKOLA

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo/kolarikorjaamo. Tuotamme maalaus- ja vahinkokorjaus palvelua laaja-alaisesti auto-, kuljetus- ja maansiirtoalalle. Toimintaympäristömme on huippuluokkaa Suomessa, laitteistot, menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Saat käyttöösi tarvittaessa sijaisauton. Palvelurepertuaarimme kuuluu myös raskaankaluston huolto, korjaus ja maalaus. Asiakaspalvelulla, hyvällä ja viimeistellyllä työllä yrityksemme on saavuttanut hyvän maineen alalla.

Palvelu:raskaan kaluston maalausta, raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston korjaamot
 
 

Raskaspari Oy JOENSUU

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Hakusana:kuorma-auton huolto, kuorma-auto huolto, raskaan kaluston varaosat, raskaan kaluston varaosia, raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston huollot, raskaankaluston huolto
 
 

Hautra Service Oy JYVÄSKYLÄ

Raskaan kaluston huoltoa

Hautra Service Oy on Keski-Suomessa operoiva asiakaslähtöisesti toimiva huoltokumppani, jonka osaaminen perustuu vahvaan osaamiseen metsä- ja maanrakennuskoneiden sekä traktorien huoltokumppanina. Huoltotoimintamme historia ulottuu vuoteen 1997, jolloin aloitimme Valtra traktoritehtaan mallikorjaamona. Toimintaamme kuuluu uusien koneiden varustelutyöt, hydrauliikka-asennukset, letkutukset, kuorma-autovaraosat, ilmastointilaitehuollot sekä kaikkiin näihin liittyvä varaosakauppa.

Palvelu:raskaan kaluston huoltopäivystys, raskaan kaluston huollot, maanrakennuskoneiden huolto, raskaan kaluston huolto, traktroreiden huolto
 
 

Hinauspalvelu Koivunen 24h TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita, hinausta, rengashuoltoa, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, renkaiden korjausta, renkaiden vaihtoa

Olemme Hervannassa toimiva Hinauspalveluita sekä rengaspalveluita tarjoava ammattitaitoinen yritys joka päivystää 24h/7.

Palvelu:raskaan kaluston hinaus 24h tampere, rengas huolto
 
 

Heimo Rautio Ky TORNIO

Autokorjaamo, raskaan kaluston korjaamo

Raskaan kaluston huollot ja korjaukset joko paikan päällä tai korjaamossamme. Olemme myös valtuutettu mercedes benz paketti ja kuorma-autojen huoltoliike. Toimialueemme on Lapin-lääni. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. PÄIVYSTYS NUMEROMME ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN 0400693982

Hakusana: raskaan kaluston korjaukset, Raskaan kaluston huollot, raskaan kaluston varaosia, kuorma-auton huolto
 
 

Varaosalinna Oy/Fixus KAUHAJOKI

Moottoriajoneuvojen varaosaliike

Henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen varaosat, huollot ja korjaukset. Varaosavalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Korjaamollamme uudet ja nykyaikaiset testauslaitteet ja työkalut. Olemme osa Fixus-,Raskassarja- ja Bosch Car Service -ketjua. Tervetuloa!

Palvelu:Raskaan kaluston huollot
 
 

Jämsänkosken Motovaruste Ky JÄMSÄ

Traktorin varaosia, traktorihuoltoa

Jämsänkosken Motovaruste Ky - Valtuutettu Valtra-traktorihuolto sekä Valtra varaosaliike. Palveluihimme kuuluu mm. traktorihuolto, raskaankaluston huolto ja varaosat sekä liikkuvan kaluston ilmastointilaitteet (myös henkilöautot). Meillä myös hydrauliikan myynti. Omistajilla Asko ja Raija Salosella on yli 20 vuoden kokemus alalta. Yritys on perustettu vuonna 1991.

Hakusana:raskaankaluston huolto, Raskaan kaluston huoltoa, traktorin huolto, Valtra huolto
 
 

Ilpo Maaninen MATTILANPERÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kappaletavarakuljetusta, raskaan kaluston huoltoa

Huollan ja korjaan raskasta kalustoa 20 vuoden kokemuksella. Teen mm. kuorma-auton päällirakenteisiin liittyviä asennuksia ja huoltoja sekä nostureiden asennuksia ja huoltoja. Huollot hoidetaan joko paikan päällä tai korjaamossamme. Teen myös kappaletavarakuljetuksia nosturiautolla. Työskentelen Raahen seudulla, mm. Pattijoen, Pyhäjoen, Ruukin, Siikajoen ja Vihannin alueilla.

Palvelu:kuorma-auton huolto
 
 

Trailer-Port TAMMISAARI

Rengashuolto, raskaan kaluston huoltoa

RASKAAN KALUSTON LIIKKUVA PERÄVAUNUHUOLTO (apuhuolto) Etelä-Suomen maanteillä, satamassa, terminaalissa. Pressukorjaus, pressuhuolto, pressun paikkaus ja korjaus, myös pressuhallit. Jousituksen huolto, renkaan vaihto, sähköhuolto. Jarruvikojen korjaukset, jarruviat, jarrukorjaukset, jousituksen ilmavuodot, sähköongelmat. Rengas asennukset, pinnoitukset, korjaukset sekä uusien ja käytettyjen myynti. Merikonttien sekä vaihtolavojen korjaus ja kuljetus. Pyöräkuormaajan, maansiirtokoneen renkaat.

Palvelu:raskaan kaluston liikkuva perävaunuhuolto, raskaan kaluston renkaat, raskaan kaluston autosähkötyöt
 
 

Puurutuote Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, sammutinhuoltoa

Teemme vankalla ammattitaidolla koneiden, laiteiden ja raskaankaluston huollot ja korjaukset. Toimialueena koko Suomi. Kauttamme myös sammutinhuollot. Meiltä saat tilaustyönä hirvenvetolevy joka on tarkoitettu suurriistan, esimerkiksi hirven siirtoon maastosta tienvarteen. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:raskaankaluston huollot
 
 

Erkkilän Kone ja Huolto Oy LAUTIOSAARI

Raskaan kaluston korjaamo, aarporausta

Erkkilän Kone ja Huolto Oy tekee vaativatkin aarporaukset erittäin tarkasti ja huolellisesti. Teemme avarrusporauksia esimerkiksi maanrakennuskoneille ja metsäkoneille, sekä monille muille koneille. Korjaamme maanrakennus- ja metsäkoneiden, puomien, runkonivelten ja kauhojen reiät. Siirreltävän aarporauslaitteen ansiosta pystymme liikkumaan joustavasti koko Lapin-läänin alueella tekemässä avarrusporauksia. Ota yhteyttä!! [email protected] Puh:0405155803

Hakusana:työkoneiden huolto ja korjaus
 

Muuta hakua

Raskaan kaluston huoltoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.