Raskaan kaluston korjaamot

Raskaan kaluston korjaamo · raskaan kaluston korjaamot · raskaan kaluston korjaamoja

Hakuehdolla raskaan kaluston korjaamot löytyi yhteensä 65 yritystä. Tulokset 1—20:

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Tornio TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat,talvirenkaat, pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Raskaan kaluston rengashuoltoa Kemi
 

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, tuulilasikorjausta, autopesula, tuulilasiasennusta, hinausta, hinauspalveluita, rengasmyymälä

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot,katso rengasklinikka. Falck hoitaa myös kaikki auton lasien korjaukset ja vaihdot, katso tuulilasiklinikka. Päivystys ympäri vuorokauden. katso www.autoklinikka.net.

Palvelu:Raskaan kaluston hinaus
Yhteystiedot: Hinaukset, Raskas kalusto 24h/vrk
020 7700 705

Korjaamo, maalaamo,, autopesula
020 7700 711

 

XL - Qlean / Onestar Services Oy Ab LAPVÄÄRTTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa, raskaan ajoneuvokaluston palveluja

XL-Qlean on erikoistunut raskaan kaluston palveluihin. Tarjoamme korkealaatuisia palveluja osaavalla henkilöstöllä. Meidän uusi, automaattinen pesulinja edustaa markkinoiden uusinta tekniikkaa ja takaa loistavan työnjäljen. Nauti tuoreesta kahvista sillä välin kun hoidamme ajoneuvoasi. Tarjoamme seuraavat palvelut: - Ajoneuvopesut - Säiliöiden sisäpesut - Raskaan kaluston huollot ja korjaukset - Varaosat

Palvelu:Raskaan kaluston palvelut, Raskaan kaluston huollot, Raskaan kaluston korjaukset, Raskaan kaluston pesut
 

XL - Qlean / Onestar Services Oy Ab (på svenska) LAPVÄÄRTTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa

XL-Qlean är företaget för service av tunga fordon. Vi erbjuder högklassig service med en mycket kunnig personal. Vår nya automatiska tvättlinje representerar marknadens nyaste teknik och garanterar ett lysande resultat. Njut av färskt kaffe medan vi sköter ditt fordon. Vi erbjuder bl.a.: Biltvätt - tvätt av tankar och cisterner innifrån - service och reparation av tunga fordon - reservdelar.

 
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Sodankylä, ST1 Sodankylä SODANKYLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Sodankyl toimipisteemme palvelee Pohjois-Lapin alueella.Rengasmyyntimme sijaitsee ST1 huoltoaseman yhteydessä. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat, pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Raskaan kaluston rengashuoltoa
 

Holstinmäen Automaalaamo Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, automaalaamo, autokorjaamo

Holstinmäen Automaalaamo Kellossa. Maalaamme henkilö-, paketti- ja linja-autot. Raskaan kaluston maalaus ja peltityöt ovat erikoisosaamistamme. Vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaukset ja tarkastukset. Autojen ruoste- ja peltivaurioiden korjaukset ja maalaukset, ympärimaalaukset myös kameleontti- ja helmiäisväreillä normaalimaalien lisäksi. Henkilöauton nouto tarvittaessa esimerkiksi kolaripaikalta. Meiltä kaikkien vakuutusyhtiöiden vahinkoarvioinnit ja takuukorjaukset.

Hakusana:auton siirto korjaamolle, raskaan kaluston maalaus ja peltityöt
 

Oulun Jarruhuolto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston korjaamo

Oulun Jarruhuolto - RASKAAN KALUSTON ERIKOISKORJAAMO Oulu, Rusko. Apu rengasrikkoon, säiliövuotoihin, jarruongelmiin ja muihin yllättäviin tilanteisiin. Asentajillamme jopa 35 vuoden kokemus raskaankaluston huoltokorjauksista. A-LUPA jarrujärjestelmien korjaus-, huolto-, säätö- ja muutostoimenpiteisiin sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovituksiin. Asennamme ja korjaamme ABS ja EBS jarrut. Teemme säiliötarkastukset säiliöajoneuvoille. Palvelemme arkisin 7-20. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Hakusana:raskaan kaluston rengastyöt, raskaan kaluston renkaan vaihto, raskaan kaluston jarrukorjaus, raskaan kaluston jarruhuolto
Toimialue:Raskaankaluston korjaamo Pohjois-Pohjanmaa, raskaan kaluston korjaamo Oulu
 

Oulun Jarruhuolto Oy OULU

Raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston korjaamo

We provide maintenance, repair and annual inspection services. We also do annual inspections and pressure tests for tank structures. We specialice in repairs of ABS and EBS brake equipment. We have valid A-licence required for brake repair and adjustment. Open Mon - Fri 7.00-20.00.

 
 

Raskaspari Oy JOENSUU

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Hakusana:raskaan kaluston varaosat, raskaan kaluston varaosia, raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston huollot
 
 

Pekant Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaankaluston varaosia

Meiltä raskaan kaluston varaosat, korjaukset ja huollot kokonaispalveluna, ammattitaidolla - yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. hydrauliikkaletkut ja -liittimet sekä niiden asennelmat, jarrukorjaukset, määräaikaishuollot, katsastuspalvelu, päästömittaukset, nopeudenrajoitintarkastukset, vianmääritykset sekä perävaunujen korjaukset. Laajasta varaosavalikoimasta löytyy nopeasti ja luotettavasti varaosat ja tarvikkeet kaikkiin yleisimpiin kuorma- ja linja-automerkkeihin.

Palvelu:raskaan kaluston varaosat, raskaan kaluston korjaukset, raskaan kaluston huollot
Tuote:Raskaan kaluston renkaat
 
 

Heimo Rautio Ky TORNIO

Raskaan kaluston korjaamo, autokorjaamo

Raskaan kaluston huollot ja korjaukset joko paikan päällä tai korjaamossamme. Olemme myös valtuutettu mercedes benz paketti ja kuorma-autojen huoltoliike. Toimialueemme on Lapin-lääni. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. PÄIVYSTYS NUMEROMME ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN 0400693982

Hakusana: raskaan kaluston korjaukset, Raskaan kaluston huollot, raskaan kaluston varaosia
 
 

Puurutuote Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo

Teemme vankalla ammattitaidolla koneiden, laiteiden ja raskaankaluston huollot ja korjaukset. Toimialueena koko Suomi. Kauttamme myös sammutinhuollot. Meiltä saat tilaustyönä hirvenvetolevy joka on tarkoitettu suurriistan, esimerkiksi hirven siirtoon maastosta tienvarteen. Soita ja kysy lisää!

 
 
 
 

Raision Autolasi Oy RAISIO

Tuulilasiasennusta, tuulilasikorjausta

Raision Autolasi on autolasien erikoisliike, joka palvelee Turun talousaluella, Raisiossa. Pertti Ahteelan viitoittamalla tiellä jatkaa nyt Henri Ahteela laadukkaalla palvelulla ja turvallisen tutuilla toimintamalleilla. Laatutakuu korjauksille ja asennuksille, kilpailukykyisin hinnoin. Tavoitteena tyytyväinen asiakas, joka arvostaa Pilkington Team Partner asennusliikettä paikkakunnan parhaana autonlasiasentamona. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike. Tervetuloa!

Palvelu:Autolasi korjaamo
Hakusana:Raskaan kaluston tuulilasien vaihto
Yhteystiedot: Korjaamo
024329390

 
 

Erkkilän Kone ja Huolto Oy LAUTIOSAARI

Raskaan kaluston korjaamo, aarporausta

Erkkilän Kone ja Huolto Oy tekee vaativatkin aarporaukset erittäin tarkasti ja huolellisesti. Teemme avarrusporauksia esimerkiksi maanrakennuskoneille ja metsäkoneille, sekä monille muille koneille. Korjaamme maanrakennus- ja metsäkoneiden, puomien, runkonivelten ja kauhojen reiät. Siirreltävän aarporauslaitteen ansiosta pystymme liikkumaan joustavasti koko Lapin-läänin alueella tekemässä avarrusporauksia. Ota yhteyttä!! [email protected] Puh:0405155803

 
 

Raskaspari Oy IISALMI

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Yhteystiedot: Korjaamo
010 289 6942

 
 

Koneset Oy JÄÄLI

Raskaan kaluston korjaamo

Raskaankaluston huolto, korjaus ja varaosat. Varmaa osaamista merkistä riippumatta!

Hakusana:Traktori korjaamo, Rekka-auto korjaamo, Kaivinkone korjaamo, Kuorma-auto korjaamo
 

Muuta hakua

Raskaan kaluston korjaamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.