Remonttipalveluita

Remonttipalvelu · remonttipalvelut · remonttipalveluita

Hakuehdolla remonttipalveluita löytyi yhteensä 307 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan kunnostukseen tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja rakennuspalvelutyöt. Laaja tapetti-, maali- ja sisustustarvikevalikoima ja sisustusneuvojan palvelut. Sähkö- ja käsityökalut, pienkoneet, ajoleikkurit, skootterit ja perämoottorit. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille.

Palvelu:remonttipalveluita
 

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Palvelu:remonttipalvelut
 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikeliike, rautakauppa, remontteja, keittiökalusteita

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

 

Kouvolan K-rauta - Myllykosken Rauta Oy KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Kouvolan K-raudasta saat kaikki rakentamiseen ja asumiseen liittyvät tarvikkeet, ratkaisut sekä palvelut kätevästi ja nopeasti samasta paikasta. Tule tutustumaan myymälämme näyttelytiloihin, joissa on esillä valmiita keittiöitä, kylpyhuoneita, eteis- ja säilytysratkaisuja sekä erilaisia tulisijoja. Kouvolan K-raudassa panostetaan laajaan valikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakas voi tarvittaessa saada myös suunnittelu-, asennus-, remontti- tai kuljetuspalveluja.

Palvelu:rakentaminen ja remontointi
 

K-rauta Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

Palvelu:remontointi
Tuote:rakentaminen ja remontointi
 

Osuuskauppa Suur-Savo - Prisma Mikkeli Graani MIKKELI

S-ryhmän jäsen

Hypermarketti

Prisma on koko perheen monipuolinen hypermarket, jonka valikoimiin kuuluvat päivittäistavarat, pukeutumisen ja asumisen sekä vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteet. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista merkkituotteista sekä Prisman omista edullisista tuotemerkeistä. Prismasta löydät kaiken tarvitsemasi pysyvästi edulliseen hintaan ja saat bonukset kaupan päälle.

Yhteystiedot: Rakentaminen ja remontointi
(015) 206 2174

 

K-rauta Nekala - Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Palvelu:remontointi
 

K-rauta Kokkola KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, rautakauppa, rakennusmateriaaleja

K-rauta Kokkola on monipuolinen, laajan valikoiman rautakauppa, josta löytyvät tarvikkeet ja työvälineet niin rakentajalle, remontoijalle kuin ammattiasiakkaallekin. Asiakaskuntaamme ovat normaalin kuluttaja-asiakkaan lisäksi rakennusliikkeet ja julkinen sektori. Asiantuntevaa palvelua ja tarvikkeita omakotitalon rakentajalle, asunnon pintaremontin tekijälle tai suuremman rakennustyömaan tarpeisiin. Asennuspalvelut ja remonttimiehet meiltä. Tervetuloa ostoksille rautaiseen rautakauppaan!

Palvelu:remonttipalvelut
 

Rautia Muhos MUHOS

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä, hevostarvikkeita, remontteja, sisustussuunnittelija, rautakauppa

Rautakauppamme palveluista merkittäviä ovat remonttipalvelut, joita teemme Utajärven, Oulun, Tyrnävän, Ylikiimingin alueilla. Erkoisosaamistamme ovat kylpyhuone-, sauna- ja muut sisustusremontit. Muurarimme suunnittelee takat, uunit, tiiliseinät ja kaikki muurausalan työt toiveenne mukaisesti. Edustamme Vieska-,Kotitalo- ja Kimara talopaketteja. Liikkestämme puutavarat, kattotarvikkeet, lvi-tarvikkeet ja työvälineet kaikkeen rakentamiseen.Hevostarvikkeet ja hevosten rehut ja kuivikkeet meiltä.

 

K-Rauta Itäharju TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Itäharjulta löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet kuuluvat kaikki

Aihepiiri:remontointi
 

A La Carte keittiöt Kuusamo- Värisilmä Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Väriliike, sisustusliike, keittiökalusteliike

Kuusamon Värisilmä on sisustusliike Kuusamon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme Koillismaan alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennuspalveluyritykset, julkinen sektori ja kuluttaja-asiakkaat. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja remonttialan yritysten kanssa, ja kauttamme voi tilata vaikkapa täyden remontin kotiisi, asuntoosi, tai esimerkiksi sisustus- tai kylpyhuoneremontit. Liikkeemme yhteydessä on myös A La Carte keittiöt, joka laatii sinulle keittiö- ja kalustussuunnitelmat.

Palvelu:Remonttipalvelut
 

Oulun Remontti Idea OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, remonttipalveluita

Remontti Idea on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet-käteen periaatteella kaikki kodin remontit takuutyönä! Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käytettävänäsi on luotettavien yhteistyökumppanien laajat valikoimat. Kun suunnittelet keittiöremonttia, saunaremonttia, kylpyhuoneremonttia tai jonkin muun tilan remontointia, tilaa ilmainen remonttiarvio. Selvitämme remontin laajuuden, tekniset yksityiskohdat sekä kustannukset.

Palvelu:remontointi Oulu, remonttipalvelu Oulu
 

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkoneliike, maatalouskoneliike

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Pienkonehuoltomme korjaa ruohonleikkurit moottoottoripyörät, mopot ja moottorisahat. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.

Hakusana:Remonttipalvelut
 

Uudenmaan Roofer HELSINKI

Katon rakennusta, kattotöitä

TERVETULOA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJALLE. ROOFER on Uudenmaan alueella toimiva kattourakointiin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on pitkän työkokemuksen myötä karttunut vankka ammattitaito ja ylläpidämme osaamista myös kouluttamalla henkilöstöämme. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tulityö- ja työturvallisuuskoulutuksen, josta heille on myönnetty tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Palvelu:remontointi
 

Rautia Sastamala SASTAMALA

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Rautia lupaa ammattitaitoisen ja palvelevan tavararatkaisun rakentamisen ja remontoinnin tarpeisiin rehtiin ja paikalliseen Rautia-tyyliin. Rautiassa on asiantunteva ja reilu palvelu. Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa, joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Tervetuloa Sastamalan Rautiaan!

Kohderyhmä:remontointi
 
 

Rautia - K-Maatalous Vaala VAALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, kodinkoneita, sisustustarvikkeita, maatalouskoneita, remonttipalveluita

Vaalan Rautia on rautakaupan lisäksi K Maatalouskauppa. Vaalan Utajärven ja Paltamon alueen asukkaiden, kesämökin omistajien ja maatilojen palveleva ja ihmisläheinen ja ihmisen kokoinen kauppa,joka tarjoaa tuotteita ja palveluita kotien, mökkien,talojen rakentamiseen, sisustamiseen ja remontointiin. Maatiloille toimitamme rehut,rakennustarvikkeet, maatalouskoneet. Remonttipalvelumme, rahoituspalvelumme ja kuljetuspalvelumme takaavat asiakkaillemme onnistuneen lopputuloksen vaivattomasti.

 

Rautia Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennuspalveluja, rakennustarvikkeita

Rautia Haukipudas toimii Haukiputaalla, palvelemme asiakkaitamme joka arkipäivä. Valikoimistamme rakennustarvikkeet, LVI-tarvikkeet,remontointitarvikkeet,sisustustuotteet,talopaketit,puutavaraa ja kaikkea kodin,omakotitalon tai kesämökin kunnostamisessa tai rakentamisessa tarvittavaa. Kun tarvitset kotiisi remonttimiehen, putkimiehen, katontekijän,meiltä myös kaikki asumiseen liittyvät remontointi ja saneeraustyöt. Hyödynnä kotitalousvähennys,kun korjaat kotia,meiltä työmiehet ja tarvikkeet.

Aihepiiri:Remontointi
 

Osuuskauppa Suur-Savo - Prisma Savonlinna SAVONLINNA

S-ryhmän jäsen

Hypermarketti

Prisma on koko perheen monipuolinen hypermarket, jonka valikoimiin kuuluvat päivittäistavarat, pukeutumisen ja asumisen sekä vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteet. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista merkkituotteista sekä Prisman omista edullisista tuotemerkeistä. Prismasta löydät kaiken tarvitsemasi pysyvästi edulliseen hintaan ja saat bonukset kaupan päälle.

Yhteystiedot: Rakentaminen ja remontointi
(015) 206 2863

 

Oulun Puukeidas Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Rakennusta, rakennustarvikkeita

Oulun Puukeidas on Ruskon teollisuusalueella. Valikoimistamme löydät rakennustarvikkeet puutavarasta kattotarvikkeisiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Myymme Planian, Weckmannin ja Poimukatteen kattopeltejä. Sahatavaramme on laadukasta kotimaista puuta. Höylättyä puuta, kestopuuta, listoja, palkkeja. Skaalan ikkunat ja ovet, naulat, ruuvit ja kiinnitystarvikkeet. Saunaremonttiin lauteet ja paneelit. Listat sisustamiseen ja panelointiin ovat omaa tuotantoamme. Sisustuslevyä joka lähtöön.

Tuote:Puutavaraa remontointiin
 

Muuta hakua

Remonttipalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.