Renkaiden korjausta

Renkaiden korjaus · renkaiden korjausta · renkaiden korjaukset · renkaiden korjauksia

Hakuehdolla renkaiden korjausta löytyi yhteensä 114 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Palvelu:kiveniskeymän korjaus, kesärenkaat, talvirenkaat
Yhteystiedot: Rengasklinikka, Rengasmyynti
020 7700 733

Tuulilasiklinikka, Tuulilasin vaihto ja korjaus
0207 700 744

 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Valtuutettu Boch Car Service - Autokorjaamo Nikunen tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua Oulussa! Olemme BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija ja käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. Teemme kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt. Soita meille, niin varaamme sinulle sopivan huoltoajan: 08 - 311 6785. Mobil Express öljynvaihdot saat aikaa varaamatta.

Hakusana:bensamoottorien korjaus, auton renkaat, auton korjaus, dieselmoottorien korjaus
 
 

Lapin Kumi Oy - Renkaiden Asennus Ja Korjaus - Point-S Pello PELLO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Renkaan vaihto, Renkaiden suuntaus
Hakusana:Työkoneiden renkaat
Aihepiiri:Kesärenkaat Pello, Leasing auton renkaat, Kesärenkaat Kolari
Tuote:Traktorin renkaat, Työkoneiden renkaita
 

Jäälin Pikahuolto JÄÄLI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltamo

Olemme Jäälissä toimiva ammattitaitoinen Fixus-ketjuun kuuluva autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme autosi luotettavasti, oli kyse sitten määräaikaishuollosta tai vaikka rengastöistä. Käytämme huolloissamme ja korjauksissamme laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkki- ja vaihto-osia. Palvelumme tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Huollon ajaksi saat meiltä halutessasi sijaisauton. Voimme myös noutaa tai viedä huollettavan autonne sopimuksen mukaan.

Palvelu:renkaiden tasapainotus Oulu, auton renkaat Oulu, rengasmyynti Oulu, jarrujen korjaus Oulu, auton korjaus Oulu
 

Keräsen automaalaamo MUHOS

Autohuolto, rengasliike, automaalaamo, kolarikorjaamo

Täyden palvelun autokorjaamo: automaalaus, kolarikorjaukset, autohuolto, autotuning palvelut sekä renkaiden myynti ja asennus. Autojen ruostekorjaus, varusteasennus ja erikoismaalaus. Valmistamme Pakoputkistot, ahtopaineputket ja imuilmaputket ruostumattomasta teräksestä. Vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöille. Autojen varaosia: 4x4 varaosat ja asennukset laadukkaasti. Hankook, Maxxis, Insa Turbo ja BF Goodrich offroad renkaat. Rundo, Alessio, Kosei, Stilauto, RS, BSW ja Devino alumiinivanteet.

Palvelu:raskaan kaluston renkaat, renkaiden myynti, alustan korjaus, renkaiden asennus
Tuote:kesärenkaat, talvirenkaat
 

Carane Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuolto

Autokorjaamo, johon voit luottaa! Hoidamme kaikki moottoriajoneuvosi täydelliset huoltopalvelut. Huoltopalveluumme kuuluvat kaikki henkilö- ja pakettiautot, pienet kuorma-autot, asunto-autot, moottorikelkat, mopoautot ja pienkoneet.

Hakusana:renkaiden tasapainotus, kesärenkaat, renkaiden kausisäilytys, pakettiauton korjaus, renkaiden vaihto, asunto-auton korjaus, moottorikelkan korjaus, rengasmyynti, talvirenkaat
 

AutoKoPa Ky - monimerkkikorjaamo Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuolto, rengasliike

AutoKoPa Ky on monimerkkikorjaamo Kemissä lähellä keskustaa ja moottoritietä. Ammattitaitoinen ja monipuolinen osaaminen sekä ystävällinen palvelu. Meiltä mm. autojen huollot ja korjaukset, katsastusremontit, määräaikaishuollot, ilmastoinninhuolto, rengastyöt, vikakoodien luvut ja vikadiagnoosit, päästömittaukset, nelipyöräsuuntaukset. Myös asuntoautojen ja peräkärryjen huolto ja korjaus. Myymme renkaita. Lahjakortit palveluihimme.

Palvelu:Renkaiden kausisäilytys , Peräkärryn korjaus, Auton korjaus ja huolto, Autohuolto ja korjaus lahjakortti , Asuntoautojen huolto ja korjaus
 

Voima-Auto TURKU

Autokorjaamo

Olemme monipuolinen autokorjaamo Orikedolla Turussa. Tarjoamme laadukasta huolto- ja korjaamopalvelua sujuvasti ja edulliseen hintaan. Hoidamme katsastukset sekä katsatustarkistuksen puolestasi. Huollamme kaikki merkit ja mallit sekä myös alle 3500 kg painavat pakettiautot ja kuorma-autot. Meiltä myös veneiden perämoottorien huoltotyöt ja korjaukset, sekä tuulilasityöt. Olemme avoinna klo 8-17. Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalveluistamme. Tervetuloa!

Palvelu:henkilöautojen korjaus, Tuulilasin korjaus, Renkaiden vaihto
 

Oulun Jarruhuolto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa

Oulun Jarruhuolto - RASKAAN KALUSTON ERIKOISKORJAAMO Oulu, Rusko. Apu rengasrikkoon, säiliövuotoihin, jarruongelmiin ja muihin yllättäviin tilanteisiin. Asentajillamme jopa 35 vuoden kokemus raskaankaluston huoltokorjauksista. A-LUPA jarrujärjestelmien korjaus-, huolto-, säätö- ja muutostoimenpiteisiin sekä ajoneuvoyhdistelmien jarrusovituksiin. Asennamme ja korjaamme ABS ja EBS jarrut. Teemme säiliötarkastukset säiliöajoneuvoille. Palvelemme arkisin 7-20. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Hakusana:jarrujärjestelmien korjaus, raskaan kaluston renkaan vaihto, raskaankaluston korjaus, säiliövuotojen korjaus
 
 

Autohuolto Ilves LOHJA

Autokorjaamo, autohuoltoa

Autohuolto Ilves - Autokorjaamopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaan kuuluu mm: katsastuskorjaukset, moottoriremontit, jakopään, kytkimen ja jarrujen vaihto, päästöjen mittaus sekä ilmastointilaitteen huolto ja korjaus. Olen erikoistunut Opelin, Nissanin ja Peugeotin huoltoon ja korjaukseen. Korjaamopalveluiden lisäksi olen erikoistunut vanhoihin 50-60 luvun moottoripyörien entisöintiin, huoltoon ja korjaukseen. Myös veneiden huolto ja ylösnostot.

Hakusana:kesärenkaat, renkaiden vaihto, pakoputken korjaus, veneiden huolto ja korjaus, auton renkaat, vanhojen moottoripyörien huolto ja korjaus, talvirenkaat
 
 

Huoltokeidas Oy KOKEMÄKI

Renkaita, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa, tuulilasikorjausta, tuulilaseja

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin. Palvelemme kilpailukykyiseen hintaan, nopeasti ja vaivattomasti. Korjaamolla on nykyaikaiset laitteet ja varusteet sekä henkilökuntamme on hyvin koulutettua ja ammattitaitoista.

Palvelu:rengasliike
 
 

A-Rengas Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, rengashuolto

A-Rengas Oy - Renkaiden asiantuntija Ylivieskassa. Palvelemme ammattitaidolla lähes kaikilla rengasalan eri sektoreilla aina kottikärryn renkaista suurimpiin maatalousrenkaisiin ja vanteisiin. Laajalla valikoimalla pidämme huolen siitä, että asiakas saa juuri sen tyyppiset renkaat mitä tulee hakemaan: henkilöautojen renkaat ja vanteet, kuorma-autojen renkaat ja vanteet, maansiirtokoneiden renkaat, metsäkoneiden renkaat, sisärenkaat, moottoripyörien ja mopojen renkaat.

Palvelu:renkaiden tasapainotus, renkaiden asennus ja huolto, renkaiden kausisäilytys, renkaiden pesu ja säilytys, kuorma-auton renkaiden pinnoitus, renkaiden vaihto, rengasmyynti, renkaan korjaus ja paikkaus
Aihepiiri:A Rengas
Tuote:auton renkaat ja vanteet, kesärenkaat ja talvirenkaat, ruohonleikkurin renkaat, pienkoneiden renkaat, trukin renkaat, maatalouskoneiden renkaat , Bobcatin renkaat
 
 

AD-Konekorjaamo L Piiroinen Ky KOVERO

Autokorjaamo

Olemme täyden palvelun autokorjaamo. Olemme toimineet vuodesta 1980 alkaen. Kuulumme valtakunnalliseen AD-autokorjaamo ketjuun. Palveluihimme kuuluu mm.autojen korjaus, ilmastointijärjestelmien huolto, lisälämmittimien huolto-ja korjaus, pyöräkulmien säätö, talvi- ja kesärenkaiden myynti, renkaiden vaihto ja renkaiden säilytys. Meiltä saatte edullisesti sijaisauton huollon ajaksi käyttöön. Palvelemme ma-pe 8-17. Tervetuloa !

Palvelu:lisälämmittimen korjaus, renkaiden säilytys, rengas hotelli, rengasmyynti
 
 

Öljyset Oy LOHJA

Autokorjaamo, autohuolto

Öljyset Oy - Täyden palvelun autokorjaamo Lohjan keskustassa. Autamme jokaista autoilijaa niin pienissä kuin suurissakin ongelmissa. Öljynvaihto ja rengastyöt ilman ajanvarausta. Meiltä saat myös uudet renkaat ja autotarvikkeet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Ajanvarauksella teemme määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin. Hoidamme nopeasti ja joustavasti myös ohjaukseen liittyvät huollot ja remontit.

Hakusana:auton öljypohjan huolto ja korjaus, renkaat, renkaiden vaihto ja korjaus, kesärenkaat ja talvirenkaat, auton huolto ja korjaus
 
 

Kaamos-Auto Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, rengasliike

Kaamos-Auto - autohuolto, rengasmyynti, autosähkötyöt, tuulilasiasennus Kuusamo. Varmat ja kattavat huoltopalvelut henkilö-, paketti- ja matkailuautoille. Olemme merkkiriippumaton autokorjaamo, teemme mm. määräaikaishuollot, katsastustarkastukset, moottorin ja alustan korjaukset, vikatestaukset, webasto huollot ja rengastyöt. Asuntovaunujen ja matkailuautojen korjaus sekä kaasuhuolto. Ajele pihaan tai varaa huoltoaika. Myymme ja asennamme Dunlop, Sava ja Goodyear renkaat.

Palvelu:renkaiden vaihto, auton sähkövikojen korjaus
Tuote:kesärenkaat, renkaat, talvirenkaat
 
 

Auto- ja rengaspalvelu Vesa Kytönen Oy JÄMSÄ

Rengasliike

Rengasmyynti; kesärenkaat sekä talvirenkaat henkilöautoihin. Myös tavara-autojen renkaat sekä raskaan kaluston renkaat. Moottoripyörät ja -tarvikkeet, ajovarusteet. Moottoripyörien, mönkijöiden sekä mopojen ja skoottereiden huolto ja varaosat.

Hakusana:kesärenkaat, kuorma-auton renkaat, kuorma-auton renkaita, rengas, renkaita, moottoripyörien korjaus, maasturien renkaat, rengasliike, talvirenkaat
 
 

AV-Motor OULU

Verkkokauppa, pienkoneiden korjausta

AV-Motor myy, huoltaa ja korjaa skootterit, mopot, mönkijät ja pienkoneet. Kauttamme myös lähes kaikkien mopojen, skoottereiden, crossipyörien, moottoripyörien, ruohonleikkureiden ja pienkoneiden varaosat. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset ja malliset skootterit, mopot, mönkijät, perämoottorit, moottorikelkat, ruohonleikkurit ja muutkin pienkoneet. Tarvittaessa noudamme ajoneuvot kotoa ja palautamme huollettuna ja kunnostettuna. Myös renkaat ja vanteet sekä katteiden muoviosat.

Tuote:kesärenkaat, talvirenkaat
 
 

Trailer-Port TAMMISAARI

Rengashuolto, raskaan kaluston huoltoa

RASKAAN KALUSTON LIIKKUVA PERÄVAUNUHUOLTO (apuhuolto) Etelä-Suomen maanteillä, satamassa, terminaalissa. Pressukorjaus, pressuhuolto, pressun paikkaus ja korjaus, myös pressuhallit. Jousituksen huolto, renkaan vaihto, sähköhuolto. Jarruvikojen korjaukset, jarruviat, jarrukorjaukset, jousituksen ilmavuodot, sähköongelmat. Rengas asennukset, pinnoitukset, korjaukset sekä uusien ja käytettyjen myynti. Merikonttien sekä vaihtolavojen korjaus ja kuljetus. Pyöräkuormaajan, maansiirtokoneen renkaat.

Palvelu:jarrujen ja jousitusten korjaus, konttien korjaus, pressujen paikkaus ja korjaus, raskaan kaluston renkaat
 
 

JMK-Service TORNIO

Autokorjaamo

Miksi maksaa turhasta? kun autosi huoltaa edúllinen JMK-Service joka toimii Torpin teollisuusalueella, Kiinteistö ja konepalvelu Myllykosken hallitiloissa. Osoitteessa verkkotehtaankatu 27. Kuulumme Auto-fit ketjuun. Meiltä saat apua autosi huoltoon ja korjaukseen oli sitten kyse öljynvaihdoista, vikakoodin luvusta tai isommasta remontista! Kauttamme myös Toyota, Honda, Ford, MB, BMW alkuperäis varaosat. Varaa pian aikasi 044-2504471 tai [email protected]!

Palvelu:Ilmastointi korjaus
Tuote:Renkaat
 

Muuta hakua

Renkaiden korjausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.