Reskontra

Reskontra

Hakuehdolla reskontra löytyi yhteensä 49 yritystä. Tulokset 1—20:

Nautilus Wellness Club | TURKU

Kuntokeskus

Oletko jo tutustunut Nautilukseen? Meille on helppo tulla. Palvelemme asiakkaitamme aivan ydinkeskustassa, Kauppiaskadulla. Nautilus Kuntokeskus on toiminut Turussa jo yli 28 vuotta. Avarat toimitilamme sijaitsevat Alvar Aallon suunnittelemassa Turun Sanomien talossa, entisessä lehden painosalissa. Liikunnalliseen käyttäjäkuntaan kuuluvat erilaiset asiakasryhmät vapaa-ajan harrastajista työpaikkaliikkujiin. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Suoraveloitus, laskutus, reskontra, Kristiina Kääriälä
(02) 232 5008
 

Kajaanin Lukko Oy | KAJAANI

Lukkoliike

Kajaanin Lukko Oy on luotettavan palvelun erikoisliike. Kajaanilainen yritys on perustettu 1969 ja on mm. Abloy-valtuutettu lukkoliike ja FK:n hyväksymä rikosilmoitinliike. Henkilökuntamme vahvuus on 13 henkilöä, joista 8 on Abloy-valtuutettuja lukkoseppiä. Palveluihimme kuuluvat vähittäis- ja tukkumyynti, lukitusjärjestelmät, oviautomatiikka, turvallisuuteen liittyvät kokonaisratkaisut, apuvälineet, varusteet, avainpalvelut, turvatarkastukset, asennukset, avaukset, huolto sekä päivystys.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Reskontra, Eeva Tolonen
08 633 223 66 faksi: 08 629 393
 

Jetrocap Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, tilitoimisto

Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin olemme keränneet kotisivuillemme jokapäiväisiä, taloushallinnossa tarvittavia tietoja, jotka ovat nopeasti löydettävissä ja tarkistettavissa. Sivuiltamme löydät laskelmat mm. palkan sivukuluista, kilometrikorvauksista, koti-ja ulkomaan päivärahoista, auto-,ravinto-, puhelin-, asuntoeduista, arvonlisäverosta ja ajankohtaisista asioista verohallinnossa ja verotuksessa.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy - Tilitoimisto Tasekeskus | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy on asiakaskohtaiseen palveluun keskittynyt yritys. Palvelemme asiakkaamme yksilöllisesti vuosien kokemuksella tehden oman henkilökohtaisen taloutenne sekä yrityksenne kirjanpito-, hallinto- ja muut tilitoimistotyöt. Palvelu sujuu myös ruotsiksi ja venäjäksi. Omistaja Maija Liisa Pukinkorva on aloittanut pitkän uransa Ruotsissa ensin Volvo konsernissa ja lopuksi Volvo Pentalla. Suomessa olemme aloittanneet 1984 ja asiakkuudet ovat kestäneet näihin päiviin asti.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Women's | RAUMA

Kuntokeskus

Women’s on naisten oma kuntoklubi, jonne voivat tulla liikkumaan kaikenikäiset ja -kuntoiset naiset. Ryhmäliikunnassa on joka viikko ammattitaidolla ohjattuja tunteja, joista sinäkin löydät itsellesi parhaiten sopivat. Kuntosalilla on helppokäyttöiset naisille suunnitellut laitteet, joilla voit kohentaa lihaskuntoasi. Liittymällä jäseneksi naisten kuntokeskus Women’siin varmistat, että kuntoilusta tulee säännöllinen osa arkipäivääsi. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Suoraveloitukset, laskutus, reskontra, Kristiina Kääriälä
(02) 822 9555
 

Rauman Varaosahalli Oy - AD Rauma | RAUMA

Moottoriajoneuvojen varaosaliike

Rauman Varaosahalli on Rauman talousalueella toimiva autovaraosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut vähittäis- ja tukkuliike. Harjoitamme lisäksi laajamittaista työkalujen, kemikaalien ja kiinnikkeiden toimittamista suoraan varastostamme niin teollisuuden, rakennuslaan kuin yksityistenkin tarpeisiin. Henkilökohtaiset suojaimet ovat meille kunnia-asia, jolla pyrimme omalta osaltamme parantamaan asiakkaidemme työturvallisuutta. Katso lisää kotisivuiltamme ja tule käymään !

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Reskontra, Soile Reilama
(02) 8378 5655 faksi: (02) 8378 5660
 
 

Eiskon Sähkö Oy | TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä

Eiskon Sähkö Oy on perustettu vuonna 1981. Toimialana on sähkötarvikkeiden maahantuonti ja myynti teollisuudelle, kiinteistöille ja rakentajille sekä erilaisten sähkökeskusten suunnittelu ja valmistus CAD-kuvineen. Toimenkuvaan kuuluu myös erilaisten sähkölaitteiden huolto ja korjaus. Toimimme Sähkötiimi Oy:n kanssa, joten kauttamme saat myös sähköasennustyöt.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Laskutus / reskontra, Mikko Sokka
0400 970 586
 

Tilitoimisto Laskentataito Oy | NOORMARKKU

Tilitoimisto

Tilitoimisto Laskentataito Oy aloitti toimintansa Noormarkussa v.1981. Olemme ollut vuodesta 1990 lähtien Tili-instituuttisäätiön auktorisoima ja valvoma tilitoimisto sekä Suomen Taloushallintoliiton jäsen vuodesta 1985 alkaen. Toimintamme tarkoitus on asiakas-yritystemme lisäarvon parantaminen tarjoamalla korkeatasoisia ja monipuolisia taloushallinnon, verotus- ja yrityskonsultoinnin palveluja.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Tilitoimisto Winwin Oy | HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Laatupalvelut sähköisesti (paperittomasti) tai perinteisesti tehtyinä. Tilitoimisto WinWin on perustettu vuonna 1991, auktorisoitu vuonna 1998 ja sertifioitu (ISO 9001) vuonna 1999. Tilitoimisto WinWin Oy:n palveluksessa on useita kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon eli KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpidon ammattilaisia. Jatkuva koulutus pitää henkilöstön ammattitaidon jatkuvasti korkealla tasolla. Tilitoimisto WinWin Oy:llä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisilta toimialoilta.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Oulun Sisustajat Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaakeliliike, kaakeleita, maalien vähittäismyyntiä, tapetteja, kylpyhuonekalusteita, parkettiasennusliike, sisustusliike, maalikauppa

Sisustustalo-ketju on vuonna 1996 perustettu kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattian- ja seinänpäällysteosaaminen, joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit niin rakennusteollisuuteen kuin kotitalouksiinkin. Sisustustalot edustavat alueillaan alan suurimpien tavarantoimittajien tuotteita ja alan parasta asennusosaamista. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen yhteistyössä toimittajiemme kanssa takaa, että tarjoamme parasta palvelua.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Reskontra, Kaisu Rämet
 

Yrityspalvelu Pirjo Hautamäki Ky | JYVÄSKYLÄ

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tarjoamme tilitoimistoalan palveluita, joissa yhdistyy ammattitaito, luotettavuus ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Uskomme oman motivaation ja kiinnostuksen riittävän selvittämään yhä haasteellisempia tehtäviä. Panostamme palveluun ja pyrimme huomioimaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Annamme ohjausta ja tukea kaikissa toimeksiantoihin liittyvissä asioissa. Tervetuloa asiakkaaksi ! Katso kartasta sijaintimme.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Raision Sähkö-Insto Oy | RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötarvikkeita, sähkötöitä, kodinkoneliike

Olemme täyden palvelun sähkötalo Raisiossa. Myymälämme sijaitsee Raision keskustassa, Naantalintien ja Nesteentien risteyksessä. Kauttamme mm. sähkötarvikemyynti, sähkötyöt, kodinkoneet, matkapuhelimet, valaisimet, turvallisuustekniikka, atk-verkot, murtohälyttimet, kameravalvonta-asennukset, automaatio- ja prosessisähköistykset. Sivuiltamme löydät edustamamme tuotemerkit sekä kaikki tarpeelliset yhteystiedot. Olemme SALOK-sähköurakoitsijoiden jäsen. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Laskutus ja reskontrat, Minna Mäkelä
0207 129 704, 0400-230682
 

TaranTili | HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

TaranTili on asiantunteva tilitoimisto Itä-Helsingissä. Palvelumme on suunnattu erityisesti pienille yrityksille, jotka haluavat suunnata energiansa ydinosaamiseensa. Kun yritys keskittyy täydellä sydämellä tekemään sitä, mitä se osaa parhaiten, syntyy menestystä. TaranTilin henkilökunta seuraa jatkuvasti kirjanpidossa tapahtuvia muutoksia ja uusia tekniikan tuomia mahdollisuuksia.Toimintaa ja henkilöstön osaamista kehitetään jatkuvasti.Näin asiakas saa kaiken aikaa parasta mahdollista palvelua.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Yrityspalvelu Criteria Oy - Criteria | HELSINKI

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Criteria Oy on ammattitaitoinen ja luotettava tilitoimisto Helsingin Pasilassa. Hoidamme kaikkia yritysten taloushallinnon tehtäviä kuten kirjanpitoa, veroilmoitusten tekoa, palkanlaskentaa, tilinpäätöksiä, yritysten perustamisia, reskontran hoitoa sekä maksuliikennettä. Palvelemme arkisin kello 9-16.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Lasitusliike ALT-Lasi Oy | HELSINKI

Lasitusta

Lasiliike mistä saat kaikki lasitusalan palvelut, korjauslasitus 24 h. Ikkunoiden ja lasien korjaus,lasiremontit, leikkaus, hionta ja poraus nopeasti ja edullisesti. Meiltä lasit, peilit, peiliovet, kokolasiseinät, saunan lasit, taustalasit ja välitilalasit, turvalasit ja panssarilasit. OEM Alkuperäiset tuulilasit, sivu- ja takalasit asennettuna Kaikkiin autoihin. Toimimme Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Kaunianen, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Kirkkonummi).

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Laskutus, reskontra, Anne Ahonen
 

Tilitoimisto Eri Tilit Oy | HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konsultointeja, tilitoimisto

Tehokasta ja osaavaa palvelua vuosien ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme kokonaisvaltaista, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä taloushallinnon ratkaisuja. Kun päätät perustaa, ostaa, myydä tai lopettaa yrityksen me autamme paperisodassa. Lakisääteiset tehtävät sujuvat rutiinilla ja erikoistilanteissa saat mukaasi pätevimmät asiantuntijat. Meiltä saat myös taloushallinnon konsultin palvelut-apua liiketoiminnan analyyseissa, työsuhdeasioissa sekä toimialavertailussa. Ota yhteyttä!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Tarjake - Tampere Oy | TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tilitoimisto Tarjake-Tampere Oy on toiminut vuodesta 1995 alkaen pirkanmaan talousalueella palvellen yrityksiä sekä yksityishenkilöitä monipuolisesti ja luotettavasti.Toiminta-ajatuksenamme on hoitaa asiakkaidemme meille tarjoamat tehtävät huolellisesti ja asiantuntemuksella, voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä hyvää kirjanpitotapaa noudattaen. Tarjoamme palveluitamme eri alojen yrityksille huomioiden asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tilanteet joustavasti sekä edullisesti.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy | KURIKKA

Kirjanpitoa, tilitoimisto

Ratkaisunhakija palveluksessanne! Pohjanmaan Ekonomitoimisto on toisenlainen tilitoimisto. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut - valitsemillasi lisäominaisuuksilla. Kaikkien perinteisten tili- ja kirjanpitotoimistojen palvelujen lisäksi (kirjanpito,palkat,reskontra,veroasiat,maksuliikenne) olemme asiantuntijoita arvioimaan yritysten tilanteita ja etsimään niihin parhaat mahdolliset ratkaisut. Käytössämme oleva EcoPro on raportointityökalu pienille PK-yrityksille ja suurille konserneille.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Mikkelin Tilikeskus Oy | MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita, jotka pohjautuvat ammatilliseen osaamiseen, nykyaikaiseen tekniikkaan ja vahvaan asiakaskumppanuuteen.Pyrimme etsimään yritysasiakkaillemme tehokkaita ratkaisuja taloushallinnon hoitamiseksi ja huolehtimaan yrittäjän taloudellisesta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Ole ystävällinen ja tutustu palveluihimme kotisivuillamme www.mikkelintilikeskus.fi. Tervetuloa kumppaniksemme!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Yrittäjien Paperipalvelu | JYVÄSKYLÄ

Paperituotteita, toimistotarviketukku, tulostimien värejä, toimistotarvikkeita

Yrittäjän paperipalvelu on kokonaisvaltainen paperi- ja toimistotarviketukku. Erittäin laaja tuotevalikoima liike-elämän tarpeisiin. Tavoitteena hyvä asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Toimitamme mainospainetut kassa-ja maksupääterullat, kassanauhat, paperit ja toimistotarvikkeet nopeasti. Meiltä myös tulostimien värikasetit. Toimitamme Jyväskylän seudun lisäksi myös Helsinki - Vantaa alueelle. Apteekeille yksilöidyt Salix ja Linnea reseptitarrat ja hyllynreunaetiketit omalla logolla.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Laskutus ja reskontra, Sari Retulainen
045-230 8840
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.