Rullaverhot

Rullaverhot

Hakuehdolla rullaverhot löytyi yhteensä 6 yritystä.

Kaihdin-Jukka | PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, markiiseja, kaihtimia

Kaihdin-Jukka on Pirkanmaalla toimiva kaihdinalan erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja lähikunnissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita jo suunnitteluvaiheessa tarjoamalla erilaisia kaihtimia ja muita aurinkosuojatuotteita. Meiltä saatte asiantuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet edullisesti ja nopeasti paikalleen asennettuna. Asennustyön osuus oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuote

 

Kouvolan Verho Salonki Ky | KOUVOLA

Kangaskauppa, verhokiskoja

Olemme verhojen ja sisustuskankaiden erikoismyymälä! Meiltä saat kankaiden lisäksi kokonaisvaltaisen sisustustekstiilipalvelun suunnittelusta asennukseen. Käymme kotona ja yrityksissä mittaus-, ja suunnittelukäynneillä. Voit myös tuoda myymälään itse mittaamasi kodin tai yrityksen mitat. Ompelemme verhot, laskosverhot, paneliverhot, kapat, liinat, tyynyt, päiväpeitteet, helmalakanat, tuolien huputukset, verhokiinnitykset ja muut kodin sisustukseen liittyvät asiat.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuote

 

Johanna Kaihdin avoin yhtiö - Johannakaihdin | TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia

Edustamme aurinkosuoja-alan tuotteita 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiantuntevaa, laadukasta palvelua yksityisille ja yrityksille, edullisesti ja luotettavasti. Kaihtimet ja markiisit löytyy joka tarkoitukseen esim. liikemarkiisit, korimarkiisit, kasettimarkiisit, terassimarkiisit jne. Kaihtimissa sälekaihtimet, rullakaihtimet, pliseekaihtimet, vekkikaihtimet, screenkaihtimet, parvekekaihtimet, häikäisysuojakaihtimet, puusälekaihtimet, MagicLight-kierrekaihdin jne.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Valmistaa

 
 

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy | LAPPEENRANTA

Kaihtimia, markiiseja

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy on täyden palvelun kaihdinkauppa, joka palvelee ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Toiminta-alueemme on Lappeenranta lähiympäristöineen. Kaikkien laadukkaiden tuotteidemme lisäksi saatte tarvittaessa myös suunnittelu-, mittaus-, asennus- ja huoltopalvelun. ÄLÄ KAIHDA KAIHDINTA - TULE TUTUSTUMAAN TODELLISEEN KAIHDINALAN ERIKOISLIIKKEESEEN!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuote

 
 

Teko-Kaihdin Oy | JYVÄSKYLÄ

Markiiseja, kaihtimia

Valmistamme mittatilaustyönä markiiseja, sälekaihtimia ja rullaverhoja pitkän ajan työkokemuksella. Toimimme Jyväskylän talousalueella.Meiltä ulkoterassien markiisit, ovien yläpuoliset korimarkiisit, pergola-katokset ja parvekemarkiisit. Suunnittelemme ja toteutamme markiisiratkaisuja.Tuontantotilojemme yhteydestä löytyy myös Tehtaanmyymälä. Asiakaskuntaamme ovat yritykset ja kotitaloudet. Moottorikäyttöisten markiisien ohjaaminen myös kaukosäätimellä. Malleja ja värejä jokaisen makuun.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Valmistaa

 
 

Kouvolan Kaihdin Shop Ky | KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihtimia, markiiseja

Kaihdin Shop toiminut Kymenlaakson alueella yli 40 vuotta. Valmistamme itse sälekaihtimet ja rullaverhot asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä myös asennuspalvelu ja mittauspalvelu. SOITA JA TILAA !

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Valmistaa

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.