Sähkömoottoreita

Sähkömoottori · sähkömoottorit · sähkömoottoreita

Hakuehdolla sähkömoottoreita löytyi yhteensä 38 yritystä. Tulokset 1—20:

Ab Kentso Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, laakereita, tiivisteitä, sähkömoottoreita

Kentso on laakereita,hihnoja, ketjuja ja työkaluja myyvä liike Kokkolassa. Kokkolan liikeen lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla laakereita joka lähtöön. Olitpa korjaamassa vanhaa , taikka rakentamassa uutta, konetta, moottoria, laitetta, polkupyörää. Kentso on luotettava toimija kun tarvitaan voimansiirtoon liittyviä osia ja tarvikkeita. Nettikaupastamme laakerit, kiilahhihnat,hitsaustarvikkeet,kalustepyörät, vetolaatikkopyörät ja laitepyörät.Meiltä myös Woikosken hitsauskaasut.

Palvelu:Sähkömoottoreita verkkokaupasta
 

PJ Control Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusautomaatiota, sähkömoottoreita

Sähkö-, automaatio ja pneumatiikkatuotteet sekä mittalaitteet teollisuuden tarpeisiin: automaatiojärjestelmät, sähkökäytöt, venttiilit, liittimet, kaapelit, kotelot, UPSit ja työkalut.

 

Brammer HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Moottoreita, sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä, sähkömoottoreita

Brammer FINLAND - Helsinki, Tampere. Brammer tarjoaa ensiluokkaiset laatutuotteet ja varaosat teollisuuden kunnossapitoon ja teknisiin ratkaisuihin, sekä korjaus-, kunnostus- ja valmistuspalvelut sähkömoottoreillemme. Toimitusvarmat varaosat: nouto- ja toimituspalvelut 24 h vuorokaudessa, jokaisena päivänä. Kauttamme käyttötekniikan komponentit, sähkö- ja dieselmoottorit, potkurit, servokäytöt, laakerit, moottorilliset vinssit, vaihdelaatikot ja taajuusmuuttajat.

Palvelu:sähkömoottorien myynti
Tuote:sähkömoottorit
 

Hautalan Sähkömoottori Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkömoottoreita

Palveluitamme ovat sähkömoottorien, käämintä, generaattorien ja taajuusmuuttajien myynti, huolto ja korjaus Pirkanmaan - pääkaupunkiseudun - Varsinais-Suomen - Keski-Suomen ja Hämeen alueella. Tuotteisiimme kuuluvat nyt myös hydrauliset generaattorit ja -kompressorit, hammasvaihdemoottorit, puhaltimet sekä hydrauliset pesurit.

Palvelu:sähkömoottorien huolto, sähkömoottorien korjaus
Tuote:sähkömoottorit
 
 

Suomen Käämintäpalvelu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkölaitteiden valmistaja, sähkökonekorjaamo, sähkölaitteiden korjausta

Teemme käämintätyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu sähkökoneiden käämintä ja huoltotyöt koko Suomen alueella. Suoritamme huollot ja korjaukset mm. seuraaviin laitteisiin: oikosulku- ja tasavirtamoottorit 0-355 KW, liukurengasmoottorit, generaattorit ja AC- & DC-servomoottorit. Käämityksissä käytämme ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja. Huoltotuotteemme täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Näin käämitetyt huolletut moottorit ovat uuden veroisia.

Hakusana:BROOK CROMPTON sähkömoottorin huolto ja korjaus, sähkömoottoreiden huolto ja korjaus
 

TekniikkaCenter Turku TURKU

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, työkalutukku, verkkokauppaa, työkalujen tukkumyyntiä

Tekniikkacenter palvelee teollisuutta jo 25 v kokemuksella. Laakeriosastolta tuotteet laakerointiin, voimansiirtoon ja kunnossapitoon. Työkaluosastolta koneet ja laitteet kaikkiin tarpeisiin.

Tuotemerkki:Sähkömoottorit
 
 

Kraftmek Oy HELSINKI

Voimansiirtolaitteita, laakereita

Kraftmek Oy - Voimansiirtotuotteiden ja laakereiden johtava maahantuoja. Kuulumme ruotsalaiseen Addtech-konserniin. Laakereiden ja tehonsiirtotuotteiden maailmassa on valinnanvaraa. Niin käyttötarkoituksen kuin laadunkin suhteen. Oikein valittu komponentti kestää ja pitää rattaat pyörimässä. Kraftmek on alan ammattilainen, jonka tuotteisiin voit luottaa. Hankinta on helppoa ja nopeaa, kun saat kaikki samasta paikasta. Valmistajat eri puolilta maailmaa kuuluvat alansa parhaisiin osaajiin.

Tuote:sähkömoottorit
 
 

Mekeltek Oy PORI

Sähkötarvikeliike, työkaluja, teollisuuden kunnossapitopalveluja, laakereita, sähkömoottoreita

Teollisuuden tuntijat. Porissa: Mekeltek Oy ja Sata-Electro Oy. Raumalla: Mekeltek Rauma Oy. Sähkön ja Tekniikan osaamista yli 50 vuotta. Olemme maakunnan laaja-alaisin sähkötekniikan ja mekaniikan toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkötekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvissä komponenteissa, laiteratkaisuissa ja työkaluissa. Palvelumme kattaa myös sähkömoottori- ja laitekorjaamon sekä sähköurakoinnin. T e r v e t u l o a!

Palvelu:Sähkömoottorit
 
 

PK Sähkösuunnittelu Ja Asennus IMATRA

Sähköinsinööritoimisto

Kauttamme saat kaikki sähköalan palvelut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta urakointiin. Sähköalan töitä Imatralla ja lähiseudulla.

Hakusana:sähkömoottorit
 
 

Fincumet Oy RIITIALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä

Yrityksen liikeideana on kupari/alumiini kaapelin mekaaninen käsittely ja muiden metallien välittäminen. Myymme myös erillaisia koneita ja laitteita.Tutustu palveluihimmme tarkemmin kotisivuillamme.

Työvälineet:sähkömoottori
 
 

Sähkötyöpaja Juho Pennanen Ky HELSINKI

Sähkötöitä

Olemme sähkölaitteiden korjaus- ja huoltoliike. Erikoisosaamisalueitamme on: moottorien käämitykset, testaukset sekä moottorien myynti. Laakerointi. Generaattorien huollot, erilaisten sähkötyökalujen huolto.

Palvelu:sähkömoottorit, sähkömoottorin käämintä
 

Muuta hakua

Sähkömoottoreita:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.