Säiliöiden puhdistuksia

Säiliöiden puhdistus · säiliöiden puhdistusta · säiliöiden puhdistukset · säiliöiden puhdistuksia

Hakuehdolla säiliöiden puhdistuksia löytyi yhteensä 11 yritystä.

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella (esim. Kuopio, Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä, Tampere, Varkaus & Joensuu). Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:säiliöiden korjaukset
 

Pumppulohja - Wat Man SAUKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vedenkäsittelylaitteita, säiliöiden valmistaja

Pumppulohja on pumppuja, säiliöitä sekä koneikkoja valmistava konepajayritys, erikoisalamme on RST/HST. WatMan toimittaa vedenkäsittelylaitteita. Palvelemme talouksia, LVI-liikkeitä ja teollisuutta. Vedensuodattimia seuraaville: rauta, mangaani, humus, uraani, radon, arseeni, fluoridi, suola. Löydät: paineastia, painesäiliö, vedensuodatin, vedensuodatus, vedenkäsittely, vedenpuhdistus Lisää tietoja: www.vedensuodatin.fi; www.vedensuodatin.fi; www.porakaivopumppu.fi sekä www.pumppulohja.fi

Valmistaa:veden puhdistus vedenpuhdistus veden suodatus
 

Viialan Vesi ja Lämpö Oy - Tarkastus-Expertit VIIALA

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto, LVI-asennusta, kuljetuspalveluja

Viialan Vesi ja Lämpö Oy sijaitsee Akaassa, n. 35km päässä Tampereelta. Teemme ammattitaidolla LVI-työt, öljypoltintyöt, säiliökunnostukset, säiliöhuollot, öljysäiliöntarkastukset ja öljysäiliötyöt. Lisäksi meiltä saat kaikki LVI-alan tarvikkeet, öljypoltin ja öljysäiliöiden asennukset, huollot, tarkastukset ja puhdistukset. Toimimme Pirkanmaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Uutuutena kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ LVI-asennuspalveluistamme!!

Palvelu:vanhojen säiliöiden käytöstäpoistot ja purkutyöt
 

Rauman Tankkihuolto Oy KAARO

Viemärien avausta, öljysäiliöiden puhdistusta, jätehuoltoa

Rauman Tankkihuolto on toiminut vuodesta 1970, ja tänä päivänä pääpaikkamme sijaitsee Raumalla, josta käsin toimimme koko Suomen alueella. Öljysäiliöiden puhdistusautollamme säiliöiden puhdistukset sekä tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Vaihtolava-autoilla voidaan hoitaa kaikenlaisten jätteiden, hiekan ja erilaisten maa-ainesten kuljetukset. Viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto videonauhoituksen avulla. Imuautoilla sujuu kaivojen ym. lietteiden pumppaukset.

Palvelu:säiliöiden tarkastus, vesikaivojen puhdistus
 

Säiliö Ykköset Oy - Taattua laatua & parasta palvelua KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pesupalveluita

Säiliö Ykköset Oy tarjoaa ykkösluokan palvelua kaikenlaisten säiliöiden huollossa sekä puhdistustöitä nykyaikaisella ja monipuolisella pesukalustolla. Säiliöykköset on alansa vahva tekijä, jonka perustajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia öljysäiliöiden huolloissa ja tarkastuksissa. Erikoisosaamisemme on yritysten, teollisuuden ja julkishallinnon säiliöiden huollossa. Monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla kykenemme vastaamaan niin pienten kuin suurtenkin yritysten haasteisiin.

Palvelu:teollisuuden puhdistuspalvelut, säiliön määräaikaistarkastus
Yhteystiedot: Säiliö Ykköset Oy
020779 0066

 

Tankkihuolto Rantala & Lumme Oy LIETO

Jätehuoltoa

Suoritamme likakaivojen, saostuskaivojen sekä hiekan-, elintarvikerasvan- että öljynerotuskaivojen tyhjennyksiä omakoti- ja yritysasiakkaille. Kanssamme on mahdollista solmia myös tyhjennyssopimus.Viemärien avaukset ja painehuuhtelut, vesikaivojen puhdistukset, jätevesipumppaamoiden huollot sekä pienpuhdistamoiden huolto kuuluvat myös toimenkuvaamme.Toimitamme Biolan kaivopuhdistamot asennettuna Turussa, Raisiossa, Liedossa, Kaarinassa, Ruskolla, Vahdolla, Aurassa ja Tarvasjoella. OTA YHTEYTTÄ!

Palvelu:rengaskaivon puhdistus, kaivojen puhdistus, säiliöiden tyhjennys
 
 

Pohjolan Öljysäiliötarkastus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöiden tarkastusta

Pohjolan Öljysäiliötarkastus ja -korjaus Oy tekee puhdistuksia, tarkastuksia, korjauksia ja pinnoituksia kaikenlaisiin säiliöihin asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja laatutakuulla. Yrityksen henkilökunta omaa lähes kymmenen vuoden kokemuksen monenlaisista öljysäiliötöistä. Palveluun tyytyväisiä asiakkaita on ympäri Suomea sillä yrityksen toimialueena on koko Suomi.Huhtikuussa teemme öljysäiliötarkastuksia Rauman alueella

 
 

VP Huotari Ky TURKU

Jätehuoltoa

VP Huotari Ky palvelee likakaivojen, saostuskaivojen sekä hiekan- ja öljynerotuskaivojen tyhjennyksiin liittyvissä asioissa yksityis- ja yritysasiakkaita. Yhteistyössä Turun Transtek Oyn kanssa laivojen pilssien ja jäteöljytankkien tyhjennykset sekä pesut. Hoidamme myös öljysäiliöiden tyhjennykset, pesut ja tarkastukset ja suoritamme öljyvahinkojen jälkipuhdistusta. Yrityksellämme on oma ympäristölupa ongelmajätteiden käsittelemiseksi sekä vaarallisten aineiden kuljetuslupa (ADR-lupa).

Palvelu:kaivojen puhdistus, säiliöiden tyhjennys
 
 

L & A TARKASTUSKESKUS OY SÄÄKSMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto

L & A Tarkastuskeskus Oy tarjoaa vuosien kokemuksella öljysäiliöiden tarkastuksia, kunnostuksia, puhdistuksia ja korjauksia. Tarkastuta ja huollata säiliöt säännöllisesti, sillä huolenpito pidentää myös säiliön käyttöikää. Uusina palveluina tarjoamme viemariputkikuvaukset ja ilmastointikuvaukset, sekä sisäsäiliöiden purkutyöt ja käytöstä poistot. Toiminta-aluettamme on Tampere, Pirkanmaa ja koko muu Suomi. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:säiliön puhdistus, säiliön pinnoitus, säiliön tarkastus, säiliön kunnostus, öljysäiliön puhdistus
 
 

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö TAMPERE

Säiliöhuoltoa

Yrityksemme on erikoistunut öljysäiliöiden tarkastuksiin. Suoritamme ammattitaidolla myös öljysäiliöiden huollot, korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Toimitamme myös säiliöiden varaosat. Asiakkainamme yksityiset, rakennusliikkeet, julkinen sektori. Toiminta-alueemme on pääasiassa Pirkanmaa (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Akaa), mutta palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää!

Palvelu:säiliöiden käytöstäpoisto, öljysäiliöiden puhdistus, säiliöiden purkutyöt, säiliöiden ylöskaivuu
 

Muuta hakua

Säiliöiden puhdistuksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.