Säiliöiden tarkastusta

Säiliöiden tarkastus · säiliöiden tarkastusta · säiliöiden tarkastukset · säiliöiden tarkastuksia

Hakuehdolla säiliöiden tarkastusta löytyi yhteensä 10 yritystä.

Lämpöhuolto-Valkama Oy | VAAJAKOSKI

Asbestipurkua, öljysäiliöiden huoltoa, LVI-asennusta

V. 1977 perustettu Lämpöhuolto-Valkama Oy on TTK:n hyväksymä luotettava öljysäiliöiden tarkastus- ja huoltoliike. Kalustomme ja tietotaitomme kattaa kaiken kokoiset öljysäiliöt pienistä ok-talojen säiliöistä teollisuuden jopa 40 milj. litran varasto-säiliöihin. Lämpöhuolto-Valkama Oy on erikoistunut myös kuivien erityisjätteiden kuten eristeiden, hiekan, homeen ja tuhkan yms. maa-ainesten imu - purku -palveluun Patevac-suur-tehoimurilla. Toimimme Keski-Suomen talousalueella.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Rauman Tankkihuolto Oy | KAARO

Jätehuoltoa

Rauman Tankkihuolto on toiminut vuodesta 1970, ja tänä päivänä pääpaikkamme sijaitsee Raumalla, josta käsin toimimme koko Suomen alueella. Öljysäiliöiden puhdistusautollamme säiliöiden puhdistukset sekä tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Vaihtolava-autoilla voidaan hoitaa kaikenlaisten jätteiden, hiekan ja erilaisten maa-ainesten kuljetukset. Viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto videonauhoituksen avulla. Imuautoilla sujuu kaivojen ym. lietteiden pumppaukset.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Suomen Säiliöhuolto Ky | PIEKSÄMÄKI

Pintakäsittelyitä, hiekkapuhallusta, säiliöhuoltoa

Yrityksemme tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöntarkastukset ja säiliönpuhdistukset. Isojen ja pienien säiliöiden pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Presso Center - Oy Interenergy Ltd | LOHJA

Palontorjuntatuotteita

Meiltä kattavat paloturvallisuuspalvelut ja monipuoliset paloturvallisuus- ja palokoulutusvälineet. Suoritamme paineastioiden tarkastukset, kaasupullojen ja -säiliöiden huollot sekä testaukset. Ota yhteyttä paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

Finnsäiliö Oy Suonenjoki | SUONENJOKI

Säiliöhuoltoa, pintakäsittelyitä, hiekkapuhallusta

Yrityksemme palveluihin kuuluu mm. säiliöiden huolto, korjaus, tarkastus sekä pinnoitus. Lisäksi teemme huoltoasemasaneeraukset sekä öljysäiliöiden tarkastukset. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Pohjolan Öljysäiliötarkastus | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöiden tarkastusta

Pohjolan Öljysäiliötarkastus ja -korjaus Oy tekee puhdistuksia, tarkastuksia, korjauksia ja pinnoituksia kaikenlaisiin säiliöihin asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja laatutakuulla. Yrityksen henkilökunta omaa lähes kymmenen vuoden kokemuksen monenlaisista öljysäiliötöistä. Palveluun tyytyväisiä asiakkaita on ympäri Suomea sillä yrityksen toimialueena on koko Suomi.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

L & A TARKASTUSKESKUS OY | SÄÄKSMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto

L & A Tarkastuskeskus Oy tarjoaa vuosien kokemuksella öljysäiliöiden tarkastuksia, kunnostuksia, puhdistuksia ja korjauksia. Tarkastuta ja huollata säiliöt säännöllisesti, sillä huolenpito pidentää myös säiliön käyttöikää. Soita ja kysy lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö | TAMPERE

Säiliöhuoltoa, teknistä palvelutoimintaa

Yrityksemme on erikoistunut öljysäiliöiden tarkastuksiin. Suoritamme ammattitaidolla myös öljysäiliöiden huollot, korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Toimitamme myös säiliöiden varaosat. Asiakkainamme yksityiset, rakennusliikkeet, julkinen sektori. Toiminta-alueemme on pääasiassa Pirkanmaa (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Akaa), mutta palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Muuta hakua

Säiliöiden tarkastusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.