Salaattia

Salaatti · salaattia

Hakuehdolla salaattia löytyi yhteensä 52 yritystä. Tulokset 1—20:

Hovirinnan Kioski KAARINA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kebabravintola, pizzeria, ravintola

Meiltä Varsinais-Suomen parhaat pizzat ja kebabit! Kotiinkuljetus Turun talousalueella. Meiltä voit nyt myös tilata tuotteet kätevästi ja vaivattomasti verkkokaupastamme.

Valmistaa:salaatti
 

Hovirinnan Rantaravintola KAARINA

Tapahtumat, ruokaravintola, ravintola

Hovirinnan Rantaravintola on tunnelmallinen ja aurinkoinen tapahtumaravintola meren äärellä Kaarinassa. Tervetuloa viettämään aurinkoista päivää meille hyvän ruuan ja juoman seurassa. Katso tapahtumistamme kotisivuilta tai seuraa ilmoitteluamme Facebookissa.

Palvelu:Salaatti
 

Suomen Tuoretukku Oy - Mäntylän vihannes TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihannesten tukkumyyntiä, tukku

Suomen Tuoretukku Oy /Mäntylän Vihannes on tuoretavaraan (hedelmät, juurekset, vihannekset, pakasteet, säilykkeet) erikoistunut tamperelainen tukkuliike. Keskeinen sijaintimme mahdollistavat nopeat toimitukset Tampereelle sekä ympäryskuntiin joka arkipäivä.

Tuotemerkki:Tamsin - salaatit, Wääksyn salaatit
Tuote:leikatut salaatit
 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Valmistaa:kasvisruoka ja salaatti
 

Ravintola Pandora LOHJA

Pizzeria, ravintola

Ravintola Pandora on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Lohjalla Ojamon ostoskeskuksessa. Pizzeriasta saat herkulliset ruoat koko perheelle.

Valmistaa:salaatti
 

Pizzeria Finlandia RAAHE

Ruokaravintola, pizzeria, kebabravintola

Viihtyisä ja hyvän tunnelman omaava pizzeriamme sijaitsee aivan Raahen ydinkeskustassa. Suussa sulavat pizzat, kebabit ja salaatit valmistamme vahvalla ammatitaidolla. Listaltamme löydät pizzaa joka makuun. Palvelemme asiakkaitamme aamusta yömyöhään. Poikkea pizzalle tai ota mukaan.

Valmistaa:salaatti
 

Ravintola Bufferi PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, lounasravintola, tilausravintola, catering-yritys

Me Bufferissa luotamme käsin tekemiseen ja lähituottajien raaka-aineisiin. Aamiaisbuffetti tuoreine sämpylöineen, maittava kotiruokalounas – myös kevyemmällä vaihtoehdolla ja monipuoliset a´la carte-listat sesongin herkkuineen takaavat maistuvat hetket Bufferissa. Mahdollistaaksemme sinulle hyvän pelituloksen, varustamme vitriinimme suolaisin, makein ja vähähiilihydraattisin pelieväin.

Palvelu:salaatit pirkkala
 
 

Vihannespörssi Oy HELSINKI

Vihannesten tukkumyyntiä

Vihannespörssi Oy on vuonna 1995 Helsingin Sörnäisissä toimintansa aloittanut tuoretukku, josta yrityksemme on kasvanut ja laajentunut asiakaslähtöisellä palvelulla, raikkailla tuotteilla sekä erittäin ammattitaitoisella henkilökunnalla yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä tuoretukuista. Helsingin ja Turun lähialueiden lisäksi toimitamme päivittäin tavaroita myös Porvoon, Lahden, Hämeenlinnan ja Tampereen alueille.

Tuote:salaatit
 
 

Vihannespörssi Oy TURKU

Vihannesten tukkumyyntiä

Vihannespörssi Oy on vuonna 1995 Helsingin Sörnäisissä toimintansa aloittanut tuoretukku, josta yrityksemme on kasvanut ja laajentunut asiakaslähtöisellä palvelulla, raikkailla tuotteilla sekä erittäin ammattitaitoisella henkilökunnalla yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä tuoretukuista. Helsingin ja Turun lähialueiden lisäksi toimitamme päivittäin tavaroita myös Porvoon, Lahden, Hämeenlinnan ja Tampereen alueille.

Tuote:salaatit
 
 

Saarioinen Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Elintarviketeollisuutta

Saarioinen on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva elintarvikealan konserni, joka kuuluu Suomen johtavien ruokatalojen joukkoon. Päämääränä Saarioisella on tarjota kysyntää vastaavia, ravitsemuksellisesti korkeatasoisia, maistuvia ja helposti käytettäviä turvallisia elintarvikkeita.

Valmistaa:salaatti
 
 

Torigrilli Autogrilli RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Grillikioski, lounasravintola

Aito paikallinen grilli: isot annokset ja pitkät perinteet! Ystävällinen ja nopea palvelu takaa taatusti tuoreet ja maittavat grilliherkut. Omat mieltymykset huomioidaan tarvittaessa. Laaja valikoima: hampurilaisateria, pihvi, muussiannokset, lohkoperunat, kebab, kana, kala ja liharuoat sekä salaatit. Lounas joka arkipäivä: jauhelihakastike, (ti)keitto, rössypotut, (ke)lihakeitto, (to)hernekeitto ja lätyt, (pe)kokin extrapäivä. Hyvät paikoitusmahdollisuudet isoillekin autoille. Suut makiaksi!

Valmistaa:salaatti
 
 

Rolls Kauhava KAUHAVA

Hampurilaisravintola

Rolls-hampurilaisravintolamme sijaitsee Kauppatiellä, Kauhavan keskustassa. Olemme toimineet Rolls-ketjussa jo lähes 20 vuoden ajan, joten palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella! Kauhavan Yrittäjät ovat valinneet yrityksemme vuoden 2013 Vuoden Yrittäjiksi. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaisten aterioiden ja hampurilaisten lisäksi mm. ranskalaiset, salaatit, snacksit, jälkiruoat sekä virvoitusjuomat. Aukioloajat: ma-to 10.45-21.00, pe-la 10.45-23.00, su 12.00-21.00. Tervetuloa!

Valmistaa:salaatit
 
 

Kalaliike Marja Nätti avoin yhtiö HELSINKI

Kalajalosteita

Monipuolinen tuotevalikoima ja hyvä palvelu ovat Kalaliike Marja Nätti Ay:n tunnusmerkkejä. Meiltä saat kaikki meren elävät laidasta laitaan. Tervetuloa!

Hakusana:salaatit
 
 

Kotipizza Kaakkuri / Bauhaus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria

Kaakkurin Kotipizza sijaitsee Bauhausin sisäänkäynnillä. Tule lounastamaan, pizzalle tai tilaa vaikka mukaan mielipizzasi.

Palvelu:salaatti
 
 

MERZAN PIZZA GRILLI TAMPERE

Kahvila, kebabravintola, pizzeria, grillejä

Hervannassa sijaitseva ravintola Merzan Pizza Grilli tarjoaa vuosien kokemuksella Hervannan herkullisinta ruokaa. Tänä päivänä meiltä saa erittäin maukkaita hampurilaisannoksia naudanlihasta, siipiä, pastaa ja salaatteja sekä tietenkin pizzaa ja monenlaisia kebabannoksia. Meiltä löytyy myös terassi kesäisin ja puhelimella voitte tilata kätevästi mukaan. Myös maksu onnistuu puhelimella. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja palvelusta viihtyisään grilliravintolaamme!

Valmistaa:salaatit
 

Muuta hakua

Salaattia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.