Saunapaneelit

Saunapaneelit

Hakuehdolla saunapaneelit löytyi yhteensä 4 yritystä.

Salosen Saha Ky JÄRVELÄ

Höyläämö, puutavara

Saat meiltä erikoismittaisen saha- ja höylätavaran nopealla toimituksella. Valmistamme esimerkiksi ylileveät paneelit ja lattialaudat, erikoisprofiilit ja vinosahaukset. Pystymme jalostamaan puuta mm. kuorimakoneella, kenttäsirkkelillä, vaakavannesahalla, halkaisuvannesahalla, paneelihöylällä ja pohjamaalauskoneella. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja laadukkaasta puutavarasta. Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden vaikeatkin toiveet. Kun muut eivät pysty tarjoamaan, kannattaa kysyä meiltä!

Valmistaa:saunapaneelit
 
 

Kalajoen Puutuote Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutavara

Kalajoen Puutuote Oy on kalajokinen höyläämö ja puutavaraliike, joka sijaitsee Kalajoella Meinalan teollisuusalueella aivan valtatie 8:n vieressä. Valmistamme päätypontattua lattialautaa sekä sauna- ja sisustuspaneeleja jälleenmyyjille ja rakennuskohteisiin. Erikoisosaamistamme ovat päätypontatut lattialaudat, vähäoksaiset #kuusipaneelit sekä laudelaudat. Panostamme toimitusvarmuuteen sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Tuotteitamme ovat mm:

Hakusana:saunapaneelit
 
 

Puuteos Nurmi Ky LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Saunatarvikkeita, saunasisustusta

Puuteos Nurmi on lohjalainen sauna-alan erikoisliike. Rakennuspalveluihimme kuuluvat julkisten tilojen edustussaunat sekä perinteiset saunat. Meiltä saat asiantuntijan opastuksen saunarakentamiseen sekä materiaalit sen toteuttamiseen. Saunaverstaan yhteydessä Puuteos Nurmen saunamyymälä, mistä saat saunan lauteet, paneelit sekä kaikki saunaan liittyvät puusepäntyöt. Toimitusmyyntinä myös saunan lasiovet, lasiseinät sekä lasiliukuovet.

Palvelu:saunapaneelit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.