Seurakunnat

Seurakunta · seurakunnat · seurakuntia

Hakuehdolla seurakunnat löytyi yhteensä 265 yritystä. Tulokset 1—20:

Lappeenrannan seurakuntayhtymä LAPPEENRANTA

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, hautauspalveluja, kokoustilojen vuokrausta

Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden evankelis-luterilaiset seurakunnat muodostavat Lappeenrannan seurakuntayhtymän, jonka yhteisinä työmuotoina toimivat apu ja tuki elämään, erityisnuorisotyö, lapsityö, diakonia, kansainvälinen- ja maahanmuuttajatyö, oppilaitostoiminta, perheasiain neuvottelukeskus, päihde- ja kriminaalityö, sairaalasielunhoito, yhteiskunnallinen työ sekä viestintä. Katso lisätietoa seurakuntien toiminnasta verkkosivuiltamme!

Hakusana:luterilainen seurakunta
Aihepiiri:Evankelisluterilainen Seurakunta
Yhteystiedot: Lappeenrannan seurakunta, Kirkkoherra Hannu Haikonen
040 3126 300

Joutsenon seurakunta, Kirkkoherra Tero Kalpio
040 3126 700

Lappeen seurakunta, Kirkkoherra Mika Lehtola
040 3126 601

Lauritsalan seurakunta, Kirkkoherra Pentti Berg
040 3126 400

Sammonlahden seurakunta, Kirkkoherra Juha Eklund
040 3126 500

 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä TURKU

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, kokoustilojen vuokrausta

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kymmenen paikallisseurakuntaa löytyvät näiltä sivuilta. Tätä kautta pääset myös tutustumaan muiden kieliryhmien seurakunnalliseen toimintaan. Kansainvälinen seurakunta toimii englanniksi ja kokoontuu Tuomiokirkossa. Kuurojen seurakunta on viittomakielinen. Sen toimintaa järjestää seurakuntayhtymän diakoniakeskus. Saksalainen seurakunta kokoontuu Tuomiokirkossa ja toimitilassaan Kaskenkadulla.

Hakusana:seurakunnan päiväkerhot, seurakunnan iltapäiväkerhot, luterilainen seurakunta
 

Kirkkonummen suomalainen seurakunta KIRKKONUMMI

Kirkko, seurakunta, uskonnollista toimintaa

Seurakunnastamme löytyy toimintaa kaiken ikäisille ihmisille. Lapsiperheille seurakunta tarjoaa muun muassa pyhäkouluja, päiväkerhoja, perhekerhoja sekä erilaisia leiriä ja retkiä. Varhaisnuorille pidetään monenlaisia kerhoja, ja myös heidän kanssaan leireillään yhdessä. Aikuisille seurakunta tarjoaa mm. raamattupiirejä ja hiljaisuuden viikonloppuja. Ikäihmisille järjestetään kerhoja, leirejä sekä syntymäpäiväjuhlia.

Aihepiiri:seurakunta
 
 

Porin Evankelis-Luterilainen Seurakuntayhtymä PORI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Kirkossa välittyy tunnelma! Tule sinäkin. Porin seurakuntayhtymässä on seitsemän paikallisseurakuntaa. Asukkaat ja kirkko kohtaavat arjessa monella tapaa: lasten harrastuksissa, nuorisotoiminnassa, perhetyössä ja useissa ikimuistoisissa juhlissa. Seurakunta tarjoaa virkistäytymismahdollisuuksia kuntalaisilleen. Leirikeskukset ja kurssikeskukset ovat kaikkien käytettävissä. Kaunis Porin kaupunki ja sen seurakunta kutsuu mukaansa. Käy kotisivuillamme katsomassa ajankohtaiset leirit ja tapahtumat!

 
 

ALAJÄRVEN SEURAKUNTA ALAJÄRVI

Kirkko, seurakunta

Alajärven ev. lut. seurakunta. Kirkkoherranvirasto avoinna: ma 8.45 - 16.00, ti - pe 8.45 - 14.00.

Palvelu:seurakuntia
 
 

KUOPION ORTODOKSINEN SEURAKUNTA KUOPIO

Seurakunta

Kuopion ortodoksinen seurakunta on perustettu vuonna 1846 ja toimii nykyään yhdeksän kunnan alueella Kuopion seudulla. Toimintamme on jaettu keskiseen, itäiseen ja läntiseen alueeseen. Kotisivuilta löydät lisätietoa ortodoksisesta uskosta, kirkosta ja seurakunnista. Tervetuloa!

 
 
 
 
 
 

Huittisten Seurakunta HUITTINEN

Kirkko, seurakunta

Huittisten kirkko on seissyt paikallaan yli 500 vuotta. Lisäksi on Vampulan kirkko ja Huhtamon kirkko. Seurakunta elää keskellä ihmisten arkea ja juhlaa. Tervetuloa kotisivullemme.

 
 

Nokian Seurakunta NOKIA

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Nokian evankelis-luterilainen seurakunta - JOKAINEN OSA SEURAKUNTAA. Nokian seurakunta kokoaa jäseniään yhteen monenlaisella toiminnalla. Toiminnasta voi etsiä itselleen luontevan tavan rakentaa seurakuntayhteyttä, kohdata pyhää, keskustella ja jakaa ajatuksia muiden kanssa tai toimia vaikkapa lähimmäisen hyväksi. Kaikille ikäryhmille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville löytyy oma paikka osallistua. Jumalanpalvelus on keskeinen kaikkia kokoava tilaisuus, jossa voidaan kokea Tervetuloa!

Yhteystiedot: Kirkkoherranvirasto, Nokian seurakunta
03 280 4111

 
 

Ähtärin Seurakunta ÄHTÄRI

Seurakunta

Ähtärin seurakunta on olemassa: Kutsuakseen ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen niin juhlassa kuin arjessa. Tuodakseen heidän elämäänsä kestävää perustaa. Rohkaistaakseen heitä välittämään läheisistä ja luomakunnasta. Kaste- ja lähetyskäskyn (Matt. 28: 18-20) mukaisesti.

 
 

Suonenjoen Seurakunta SUONENJOKI

Seurakunta

Suonenjoen seurakunta on herännäistaustainen, perinteitä kunnioittava, tämän ajan haasteisiin vastaava seurakunta Sisä-Savossa. Seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan ja Rautalammin rovastikuntaan. Työnäyn mukaisesti seurakunta välittää evankeliumin hyvän sanoman kaikille suonenjokelaisille. Käy myös facebook-linkin kautta katsomassa toimintaamme.

 
 

Kemijärven seurakunta KEMIJÄRVI

Seurakunta

Tervetuloa Itä-Lapin suurimman seurakunnan toimintaan. Klikkaa kotisivuillemme ja tutustu monimuotoiseen toimintaamme. Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Hakusana:evankelis-luterilainen seurakunta
 
 

Pelkosenniemen seurakunta PELKOSENNIEMI

Seurakunta

Olet lämpimästi tervetullut Pelkosenniemen seurakunnan toimintaan kauniiseen Koillis-Lappiin. Pelkosenniemen seurakuntaan kuuluu kaksi kuntaa, Pelkosenniemi ja Savukoski. Savukosken rajakirkossa sijaitsee seurakuntamme aktiivinen toimintakeskus, jossa toimivat eri kerhot, partio. Savukosken rajakirkosta löytyy myös kokoontumistilat ja oma keittiö. Pelkosenniemellä seurakuntakoti ja pappila, kirkkoherranvirasto avoinna ma-to klo 9-12. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

 
 
 
 

Kouvolan seurakuntayhtymä - Kuusankoski KUUSANKOSKI

Seurakunta

Tutustu Kouvolan seurakuntayhtymään kotisivuilla, mistä löydät yhteystiedot yhtymän yksiköihin. Yhtymän yksiköistä Kuusankosken seurakuntakeskuksessa toimii hallintopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut ja viestintäpalvelut.

 
 

Anjalankosken seurakunta INKEROINEN

Seurakunta

Tutustu Anjalankosken ev.lut. seurakunnan toimintaan kotisivuilla. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9-13. Puh. 05 3411 304 Kirkollisten toimitusten (vihkimiset, kasteet, hautaan siunaukset) varaus, virkatodistukset Puh. 05 3411 303 Seurakunnan toimintaan liittyvät asiat, muut tilavaraukset Puh. 05 3411 310 Sukuselvitykset

 
 

Elimäen seurakunta ELIMÄKI

Seurakunta

Tutustu Elimäen ev.lut. seurakunnan toimintaan kotisivuilla. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-to klo 9-15. Puh. 05 3411 305 Seurakunnan toimintaan liittyvät asiat, muut tilavaraukset Puh. 05 3411 306 Kirkollisten toimitusten (vihkimiset, kasteet, hautaan siunaukset) varaus, virkatodistukset, sukuselvitykset

 

Muuta hakua

Seurakunnat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.