Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2753 yritystä. Tulokset 1—20:

Siivouspalvelu H & H YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille

Tuotamme laadukasta siivouspalvelua kaikkiin tarpeisiin. Hoidamme kaikki siivousalan työt sekä kotitalous- että yritysasiakkaillemme. Palvelumme perustuu huippulaadun synnyttämään asiakastyytyväisyyteen sekä äärimmäisen yksinkertaiseen ja läpinäkyvään hinnoitteluun. H&H-Laatuj;ärjestelmä on uusi ja tehokas työkalu asiakastarpeen parempaan ymmärtämiseen, sekä laadun varmistamiseen.

Toiminimi:Siivouspalvelu H&H
Palvelu:liiketilojen siivous, tuotantotilojen siivoukset, siivous
 

Puhtopojat Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivoustarvikkeita, varainhankintaa

Puhtopojat Oy on toiminut pian 30 vuotta, toimintamuotoina alusta alkaen siivouspalvelu, aine- ja tarvikemyynti ja viime vuodet uusimpana toimintamallina koululuokkien, seurojen ja erilaisten yhdistysten varainhankintakampanjoiden suunnittelu. Meiltä tunnetut pesuainemerkit luokkaretkien ja pelimatkojen rahoittamiseen. Myymälästämme yritysten ja kodin siivoustarpeisiin ammattisiivousaineet, -välineet, -koneet, pehmopaperit, eteis- ja tuulikaappimatot jne.

 

Kotirinki - Kotisiivouspalvelut koko Suomessa

Siivousta, kotisiivouspalveluja, kodinhoitopalveluita

Säännöllinen kotisiivous on Kotirinki-ketjun peruspalvelu, josta annamme tyytyväisyystakuun. Lisäpalveluna tarjoamme mattojen, tekstiilien ja ikkunoiden pesua sekä silityspalvelua. Toiminta-aluettamme on: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Lohja, Nummela, Veikkola, Karkkila, Vihti, Oulu, Porvoo, Riihimäki, Sipoo, Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala ja Vantaa. Ota yhteyttä!

Palvelu:siivouspalvelut kotitalouksille, siivousliikkeen sopimussiivous, ylläpitosiivous siivousliikkeeltä
 

Meranti - Meranti Siivouspalvelut Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Yrityssiivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita

Puhtaus on taitolaji. Meranti on Oululainen puhtauspalvelualan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meillä on asennetta, joka näkyy. Luomme yli 80 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia.

Palvelu:siivouspalvelu, kiinteistön siivous, siivous, toimiston siivous
 

Pohjolan Kiinteistöpalvelut OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, vaihtolavoja, maa-aineksia, kaivinkonetöitä

Pohjolan Kiinteistöpalvelut on Oululainen siivouspalveluita,piharakentamista,kiinteistönhuoltopalveluita ja talonmiespalveluita tarjoava yritys. Palvelumme on käytettävissä taloyhtiöille,yrityksille ja kotitalouksille.Hyödynnä kotitalousvähennys ja hanki siivooja kotiin.Meiltä perussiivoukset, muuttosiivoukset,rakennusten loppusiivoukset.Meiltä myös kotitalouksien tapentointityöt, maalaustyöt ja pienimuotoiset sisustusremontit.Maarakennustoimintamme kattaa maa-ainekset ja kaivinkonetyöt

Hakusana:Ikäihmisen siivouspalveluita
Palvelu:Siivousta tuntiveloituksella, Siivousta urakkasopimuksella, Rappukäytävien siivousta, Liiketilojen siivousta
Yhteystiedot: Siivouspalvelut
0400 254412

 

MNC Siivouspalvelut LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille, siivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita kotitalouksille, yrityssiivousta

MNC siivouspalvelu toimii Tampereella / Pirkanmaalla. Olemme puhtausalan ammattilaisia, siivoamme tuotantotiloja, myymälöitä, toimistoja, vastaanottotiloja, saniteettitiloja, taloyhtiöiden yleisiä tiloja, mm. rappuja ja saunoja. Teemme peruspesuja ja vahauksia, desinfiointeja. Poistamme hajuja otsonoimalla. Puhdistamme tekstiilejä. Pesemme ikkunoita. Ota yhteyttä, ratkaisemme puhtauteen liittyvät ongelmanne, pienet ja suuret.

Palvelu:siivouspalveluita, tuotantotilojen siivous
 

HJL Systems Heikki Liukkonen Oy HELSINKI

Ikkunanpesuja, siivousta, siivouspalveluita

Käänteisgrafitit, kuumapainepesut, julkisivupesut, ikkunapesut ja yläpölynpoistot ammattitaidolla jo vuodesta 1990. Rakennussiivouksista peruspesuihin, kaikki hoituvat kädenkäänteessä ystävällisen ja ammattitaitoisen tiimimme ansiosta. Saat meiltä joustavaa ja laadukasta palvelua, ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelu:siivouspalvelut, siivous
 
 

Turun Yrityssiivous Oy TURKU

Siivouspalveluita

Turun Yrityssiivous on v. 1992 perustettu, yli sata henkilöä työllistävä yritys. Sopimusluonteisena työnä siivoamme mm. toimistot, pankit, lääkäriasemat ja kuntosalit, teollisuustilat ja tehtaat, ravintolat, elintarvike- ja muut liikkeet sekä kiinteistöjen portaat/rappukäytävä. Siivoamme myös laivat ja majoitustilat. Kotisiivouksenkin saa kauttamme. Meiltä myös pesulapalvelut sekä vaihtomatot, saniteettipaperit ja käsihygieniatuotteet. Teemme myös graffitien poistoja.

 

Jyväskylän Mattopesu Oy JYVÄSKYLÄ

Pesula, mattopesula

Jyväskylän Mattopesu Oy on monipuolinen siivoustarvikkeiden, siivousvälineiden ja siivousaineiden palveleva myymälä sekä mattopesula. Tarjoamme laajan valikoiman puhtausalan palveluita samasta paikasta. Valikoimiimme kuuluvat korkealuokkaiset siivouksessa tarvittavat siivousaineet, siivouskoneet, siivousvälineet, paperituotteet sekä hygieniatuotteet: Berner, Cleanimport, Vileda, Famon, Sappax, transmeri, Rekola, Numatic, Fimap, Tennant, Comac.

 

Keradur Service Oy - Kotisiivous Helsinki HELSINKI

Kotisiivouksia, yrityssiivousta, ilmanvaihtolaitteiden nuohousta

Tarjoamme kokonaisvaltaista siivouspalvelua sekä kotitalouksille että yrityksille. Keradur - siivouspalvelu kattaa sekä pitkäaikaiseen sopimussiivoukseen sekä kertaluonteisen kohteen siivoukseen myös nopealla aikataululla! Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Riihimäki, Tampere ja Hämeenlinna. Tarjoamme ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelua alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Riihimäki, Kerava, Järvenpää ja Kirkkonummi.

Palvelu:siivouspalvelu, siivous, erikoissiivous
 

Ai&Ri Siivouspalvelut Oy PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivousliike

Ai & Ri Siivouspalvelut Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut Porvoossa sekä pääkaupunkiseudulla toimiva siivousalan yritys. Tarjoamme kaikki siivousalan palvelut sopimussiivouksista erikoissiivouksiin laadukkaasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluu mm: yrityssiivous, toimitilasiivous, kotisiivous, erikoissiivous, hotellisiivous, toimistosiivous, ravintolasiivous, tehdassiivous, lentokonesiivous, kiinteistösiivous, rakennussiivous ja suursiivous.

Palvelu:siivouspalvelu, siivous, julkisten tilojen siivoukset
 

Nyhkäläkoti Oy KARKKILA

Vanhusten palveluja, hoitokoti

Nyhkäläkoti on Karkkilassa toimiva yksityinen, kodinomainen hoitokoti, joka tuottaa sekä ympärivuorokautista asumispalvelua että lyhytaikaishoitoa muistihäiriöisille, vanhuksille ja dementoituneille. Hoitokotipaikkaamme sisältyy aina perushoidon ja huolenpidon lisäksi omassa keittiössämme valmistetut maukkaat ateriat, huoneiden siivoukset, vaatehuolto sekä perushygieniasta huolehtiminen. Tarjoamme myös omaishoitajalle vapaapäivän. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan hoitokotiimme!

 

H&A Team Oy VANTAA

Sopimussiivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita

H&A; Team Oy on vuonna 2002 perustettu siivousalan yritys, joka toimii pääasiassa koko Suomen Alueella. Yrityksemme tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille. Service also in English!

Palvelu:liiketilojen siivous, liikuntatilojen siivous, koulujen siivous
 

Länsi Suomen Pesu- ja Imutyö Oy RAISIO

Puhdistuspalveluala, pesupalveluita, korkeapainepesua, ympäristöpalveluja

Suoritamme kaikenlaisia teollisuus-,julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Meiltä löytyy myös erikoisvälineet ja varusteet kaasu-, kemikaali ja bensatöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin. Hoidamme kaikki viemäreihin ja porakaivoihin liittyvät huoltotoimenpiteet. Palveluihimme kuuluu myös tierumpujen pesut/aukaisut, vesipiikkaukset sekä hiekkapuhallukset. Kalustoomme kuuluu mm. kuivaimurit, yhdistelmä- sekä korkeapaineautot ja tehokas kuumavesipesuri Falch 2500-bar. Luotettavaa ja laadukasta palvelua!

Palvelu:siivous
 

Clean Club Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, kotisiivouksia

Clean Club Oy hoitaa sopimus-siivoukset ja peruspuhdistukset siististi ja sopimuksen mukaisesta. Me Clean Club Oy:ssä kartoitamme tarpeesi sekä siivouksen että palvelun suhteen jo ennen tarjousta. Astu sisään puhtauden clubiin ja ole tyytyväinen, koska sinä olet meille ykkösclubilainen

Palvelu:yrityksen siivous
 

Karsikon Talohuolto Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, kiinteistönhoitoa, kiinteistönhuoltoa

Karsikon Talohuolto - Vuonna 1987 perustetun yrityksen johdossa toimivat Esa Huttunen ja Jarmo Pöllänen. Palveluihimme kuuluu: kiinteistöpalvelut, kiinteistönhoito, kiinteistönhuolto, kiinteistöjen siivoukset oheispalveluineen, pihatyöt, pihan hoito, pihan siivous, maarakennustyöt, kaivinkonetyöt, pyöräkoneurakointi, lumityöt, salaojitus, rakennuspalvelut sekä remontointi ja saneerauspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:kiinteistön siivous Joensuu, kiinteistöjen siivouspalvelut Joensuu
 

Oy Nevotex Ab SAVONLINNA

Siivouspalveluita, yrityssiivousta

Nevotex on keskisuuri, yksityinen puhdistusalan yritys. Toimimme valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet suurempien kohteiden, kuten esim. markettien puhdistusratkaisuihin ja teollisuuden sopimussiivouksiin. Palvelutarjontamme kattaa siivouksen asiantuntemuksen kaikenlaisiin erikoispuhdistuksiin asti. Hyvä perehtyminen tehtäviin, keskinäinen luottamus ja joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan ovat tekijöitä, joihin toimintamme on aina rakentunut

Palvelu:siivousliike, liiketilojen siivous
Aihepiiri:siivousala
 

Meri-Lapin Työhönvalmennus-Säätiö KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työpajatoimintaa, työelämään sijoittumisen edistämistä, kierrätystä

Meri-Lapin Työhönvalmennus-säätiö järjestää sosiaalisena palveluna työtoimintaa. Kohderyhminä ovat pitkäaikaistyöttömät, syrjäytymisuhan alla olevat nuoret, vajaakuntoiset, vammaiset, mielenterveyskuntoutujat sekä muut vaikeasti työllistyvät henkilöt. Metallipajamme, ompelimomme ja puuverstaamme ottaa vastaan monipuolisia alihankintatöitä yrityksiltä, urheiluseuroilta ja yhdistyksiltä. Kierrätysmyymälässämme edullisia huonekaluja, astioita ja vaatteita. Kierrätämme myös elektroniikkaa.

Palvelu:Kodin siivousta
 

Monipalvelu Poutapilvi OULU

Kotisiivouksia, siivouspalveluita kotitalouksille, kotiapua

Haaveiletko puhtaasta kodista? Kun kaipaat siivousapua kotiisi tai toimistoosi ja nurkissa lojuvat tavarat eivät löydä paikkaansa, on aika soittaa Anittalle. Siivouspalveluiihini kuuluu: siivous, kotisiivous, viikkosiivous, joulusiivous, sopimussiivous, suursiivous, ikkunoiden pesu, pesuhuoneen siivous, toimistosiivous, yrityssiivous sekä rakennusten ja loma-asuntojen loppusiivous ja stailaus. Toimialue: Oulu, Jääli, Kiiminki.

Palvelu:siivous Oulu, siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille
 

Unelmaworks Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille, siivouspalveluita

Haluaisitko sinäkin uskoa aikaa vievät ja kenties epämiellyttäviltä tuntuvat kotityösi ammattitaitoisten työntekijöidemme hoidettaviksi? Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Älä enää aikaile, vaan ota heti yhteyttä!