Sisustusremontit

Sisustusremontit

Hakuehdolla sisustusremontit löytyi yhteensä 41 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Aihepiiri:Sisustusremontti
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Palvelu:sisustusremontit
 

Rova-Sisustus Oy - Sisustusliike ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitteita, laattoja, sisustusliike

Rovasisustus on sisustusalan erikoisliike Rovaniemellä. Meiltä saat sisustussuunnittelijan palvelut, sisustustuotteet, kuten maalit, tapetit, kaakelit ja laminaatit.Laattavalikoimamme kattaa kaikki kodin laatoitustarpeet, kylpyhuonelaatoituksen, keittiön laatoituksen, seinälaatat ja sisustuskivet ja sisustuslaatat.

Aihepiiri:Sisustusremontti
 

Rakmaster Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, huoneistoremontteja

Rakmaster Oy on korjausrakentamiseen ja huoneistoremontointiin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Palvelumme on luotettavaa, joustavaa ja työnjohto on tavoitettavissa helposti. Hoidamme kohteet ns. avaimet käteen periaatteella tai osaurakointina. Palvelemme Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Karkkila, Sipoo).

Palvelu:sisustusremontit
 

Parkettiliike Säkkinen Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiatöitä, parkettiasennusta, lattianpäällysteitä, parkettiliike

Parkettiliike Säkkinen on oululainen lattia-alan erikoisliike. Meiltä saatte lattiaa valitessa käyttöönne vuosikymmenten kokemuksen ja ammattitaidon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tilauksenne varmasti ja joustavasti. Toimitamme lattiat, asennukset ja kunnostukset yksityisille ja yrityksille. Tuotevalikoimistamme löydät tyyliisi sopivat parketit, kovapuulattiat, laminaatit, korkkilattiat, muovimatot ja kattopaneelit. Lattiasi viimeistelet jalka- ja saumalistoilla valikoimastamme.

Tuote:sisustusremontti
 

Kellon Puu Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Höyläämö, sahatavara, rakennustarvikkeita

Kellon Puu on palveleva puutavaran ja rakennustarvikkeiden myyjä Pohjois-Pohjanmaalla. Haukiputaan Kellon,Tornion ja Pudasjärven myymälöistä rakentamiseen ja remontointiin puutavara, ovet ja ikkunat. Sisustamiseen listat, paneelit ja liimapuulevyt. Erikoismittaiset ja määrämittaiset ikkunat ja ovet kauttamme. Saunan laudelaudat useista eri puulajeista. Toimitamme rakennuspuutavaran suoraan rakennuspaikalle. Meiltä hirsimökit ja hirsisaunat perille toimitettuna. Katso alta viikon tarjouksemme.

Aihepiiri:sisustusremontti
 

Hirsimestari - Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala, hirsirakentamisia, rakennusliike

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Palvelu:Hirsirakennusten sisustusremontti
 

WiSi - Rakennus Oy TURKU

Rakennusalan erikoispalveluja, rakennusliike

Tarjoamme kaikki rakennusalan palvelut omakotitalon rakentamisesta Turun Seudulla avaimet käteen palveluna! Perustuksista ja pohjatöistä lähtien kokonaisvaltainen rakentaminen meiltä! Teemme myös kaikki huoneistoremontit lattiasta kattoon laadukkaasti. On kyseessä vaikkapa koko huoneiston perusteellinen remontti tai muutaman huoneen uusittu ilme, me hoidamme työn laadukkaasti ja ajallaan. Huoneistoremontti on kokonaisuus jossa on hyvä ottaa jo hyvissä ajoissa yhteyttä urakoitsijaan. Kysy lisää!

Palvelu:sisustusremontit
 

Remontti Turku Oy TURKU

Talonrakennusta

Remontti Turku Oy on erikoistunut kaikkeen mikä liittyy remontoimiseen ja rakentamiseen. On tarpeesi sitten pieni lattian fiksaus tai kokonaisvaltainen talonrakennusprojekti, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta ammattilaiselta. Kaikki projektit alkavat aina ilmaisella arviolla. Tutustu toimintaperiaatteeseemme jo etukäteen, niin et tilaa sutta etkä sekundaa! Teemme yhteistyötä myös putki- ja sähkömiesten kanssa, joten saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä.

Palvelu:Sisustusremontti
 
 

Rakennusliike Ristopi Oy HIRSILÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

On suunnittelmissasi omakotitalo, kesämökki tai piharakennus, maatalouden rakentaminen tai hirsitalo, Rakennusliike Ristopi Oy on valmis ottamaan vastuun projektisi valmiiksi saattamisesta. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen remonttien toteuttaja. Teemme keittiö-,kylpyhuone-ja saunaremontteja sekä kokonaisvaltaisia huoneisto-ja sisustusremontteja. Kattavat muuraustyöt vuosikymmenten kokemuksella. Muuraamme piiput ja hormit, korjaamme omakotitalojen ja kiinteistöjen perusmuurit sekä tulisijat.

Palvelu:sisustusremontti
 
 

Rakennustoimisto Piipponen Oy JÄRVENPÄÄ

Talonrakennusta, rakennusliike

Teemme omakotitaloja ammattitaidolla meiltä myös talopaketit. Olemme erikoistuneet pientalojen ja osakehuoneistojen remontteihin. Palveluihimme kuuluu mm. korjausrakentaminen, rakennusurakointi, remonttipalvelut, kosteusvauriokorjaukset, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit sekä pintaremontit. Yhteistyössä asiakkaan kanssa laadimme kokonaiskehityssuunnitelman sisältäen rakentamispalvelut, myyntipalvelut ja asiakasrahoituksen. Rakennusalan palvelua Keski-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Palvelu:sisustusremontti
 
 

Petra Keittiöt Tornio TORNIO

Keittiökalusteita, keittiökalusteliike

Petrakeittiöt on Suomen suurin keittiömerkki. Keittiöt,keittiökalusteet, saniteetiitilojen kalusteet, eteisen kalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet komerot ja kaapistot kaikkialle kotiin. Kalustesuunnittelussa huomioimme myös kodinkoneiden oikean sijoittelun sekä yhtenäisen tyylin; Siemens, Whirlpool, Festivo sekä Electroluxin mallistoista. Kivitasot,kvartsitasot sekä puu ja laminaattitasot saat laajoista valikoimistamme.Myymälämme sijaitsee Torniossa,palvelemme Lounais-Lapin alueella.

Aihepiiri:Sisustusremontti
 
 

Risto Pohjonen Tmi ALAJÄRVI

Huoneistojen remontointia

Etelä-Pohjanmaan alueella toimiva rakennusalan yritys, joka tarjoaa kattavat ja laadukkaat rakennusalan työt aina uudisrakentamisista monimuotoisiin rakennussaneerauksiin sekä vesivahinkojen korjaustöihin.

Palvelu:sisustusremontti
 
 

Aateli Remontit Oy KAJAANI

Huoneistoremontteja

Aateli Remontit Oy - Toteutamme kodin sisäremontit avaimet-käteen periaatteella. Palveluvalikoimaamme kuuluuvat: saunaremontit, keittiöremontit, wc- ja kylpyhuoneremontit, kodin kiintokalusteet, kattoremontit, ulkoverhoukset, ikkunat ja ovet sekä lisälämmöneristykset. Toimimme Kainuun, Pohjois- ja Etelä-Savon talousalueilla. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:sisustusremontti
 
 

Jämpti Timpuri Ky IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusta, rakennusliike

Jämpti Timpuri Ky on Esa Aholan Ikaalisista käsin toimiva rakennusalan yritys. Teen vankalla ammattitaidolla kaikki rakennusalan työt kuten remontit, laatoitukset, keittiöremontit, saunaremontit, mökkien rakentamiset, tapetoinnit, kylpyhuoneen remontoinnit (VTT-sertifikaatti) ja uudisrakentamiset niin yksityisille kuin yrityksille. Toimialueeseeni kuuluu koko Pirkanmaa eli Tampere ympäristökuntineen. Soita ja kysy lisää! Muista myös kotitalousvähennys.

Palvelu:sisustusremontti
 
 

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, maalaustöitä, rakennusliike

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy - Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakennusalan työt; uudisrakennustyöt, huoneistosaneeraukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kylpyhuonesaneeraukset ja märkätilojen saneeraukset sekä laatoitukset Pirkanmaan alueella.

Hakusana:sisustusremontti Tampere
 
 

Kaj's Bygg & Mur PIETARSAARI

Talonrakennusta

Rakennusliike - Saneeraus, uudisrakennus ja talonrakennus Pietarsaari. Teemme kaikenlaiset remontit ja saneeraukset luotettavasti ja nopeasti! Sisustustyöt ja erilaiset talonrakennukseen liittyvät työt. Myös muuraukset ja laatoitukset, kalusteasennukset jne. Toimialueemme on Pietarsaari ja lähialueet. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Palvelu:sisustusremontit
 
 

Vellun Verstas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Puuseppä

Vellun Verstas - ammattitaidolla rakentaminen, remontointi ja asuntojen kunnostus yksityisille, taloyhtiöille ja kiinteistöhuolto yrityksille. Huoneistoremontit, saunaremontit, kylpyhuoneremontit ja pintaremontit; kuten maalaustyöt ja lattia-asennus. Remonttimies Haukipudas - Oulu - Ii - Kiiminki - Kempele alueella. Myös ulkoremontit ja terassirakentaminen. Hoidetaan homma sovitusti. Kysy kustannusarviota: Veli-Pekka Holma P. 041 548 3477.

Palvelu:sisustusremontit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.