Sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelu · sisustussuunnittelua

Hakuehdolla sisustussuunnittelua löytyi yhteensä 357 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Palvelu:Sisustussuunnittelu
Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu, Milla Lehtisalo
044 788 0223

 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Palvelu:sisustussuunnittelu
Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu, Jaana Kakko
044 7500 902

Sisustussuunnittelu, Kai Kanniainen
044 7500 882

 

K-Rauta Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Yhteystiedot: SISUSTUSSUUNNITTELU, Johanna Kortesaari
050 4071 112

 

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Rakennustarvikkeita, rautakauppa, sisustuskauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu, puutarha- ja sisustusmyynti, Sari Jämsen
014 5495428

 

Tavararemontti HELSINKI

Siivouspalveluita, ammattijärjestäjä

Tavararemontti - Professional Organizer Helsinki. Olemme järjestämisen ammattilaisia. Tarjoamme luottamuksella apua kodin ja toimiston järjestämiseen. Mietimme yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Epäjärjestyksen ei tarvitse olla pysyvä tilanne, vaan kaikkeen voidaan vaikuttaa. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin sekä tilaa ja vapautta sinulle!

Aihepiiri:sisustussuunnittelu
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Palvelu:sisustussuunnittelu
 

A La Carte keittiöt Kuusamo- Värisilmä Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteliike, sisustusliike, väriliike

Kuusamon Värisilmä on sisustusliike Kuusamon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme Koillismaan alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennuspalveluyritykset, julkinen sektori ja kuluttaja-asiakkaat. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja remonttialan yritysten kanssa, ja kauttamme voi tilata vaikkapa täyden remontin kotiisi, asuntoosi, tai esimerkiksi sisustus- tai kylpyhuoneremontit. Liikkeemme yhteydessä on myös A La Carte keittiöt, joka laatii sinulle keittiö- ja kalustussuunnitelmat.

Hakusana:Sisustussuunnittelua
 

Valomaailma-Valaisimien verkkokauppa KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Valaisinliike, verkkokauppa, sisustusliike

Valomaailma on valaisimien erikoisliike Kajaanissa Kauppapuiston yhteydessä Kehräämöntiellä. Liikkeestämme valaisimet,design valaisimet,design huonekalut ja sisustustuotteet. Valaisinmyynnin lisäksi meiltä saat kotiisi, toimistoosi ja yritykseesi valaistussuunnittelua.Sisustaminen valaistuksen avulla lisää viihtyisyyttä. Asiantuntijamme palvelee sinua valaistuksen suunnittelussa. Tilaa valaisimet verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen. Led-valaisimet luovat tunnelmaa kotona ja toimistossa.

Palvelu:Sisustussuunnittelu
 

Tmi Maarit Lyytikäinen Design Gardin OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusneuvontaa, verhopalveluita, sisustusompelua, sisustustekstiilejä, kaihdinliike

Design Gardin - kokonaisvaltainen verhojen suunnittelu, ompelu ja asennus kotiin ja julkisiin tiloihin 20 vuoden kokemuksella. Kauttamme verhokankaat, sisustuskankaat, tilauskankaat, kaihtimet, verhotangot, akustiikkalevyt, erikoisverhot ja -tuotteet. Valmistamme mm.verhot, kattaustekstiilit, sisustustyynyt ja päiväpeitteet kotiin ja yrityksille. Mittauspalvelu, kangas- ja värivalinnat kohteessa. Laadukkaat kangastoimittajat. Oulu - Oulunsalo - Haukipudas - Ii- Kiiminki - Raahe - Kempele Suomi.

Palvelu:sisustussuunnittelua
 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Palvelu:sisustussuunnittelu Oulu
 

Nooran verhoomo ja sisustus TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusompelua, sisustussuunnittelua, verhoilua, verhoomo, sisustusmyymälä

Virttyneet verhot? Muhkurainen sohva? Ei hätää Noora auttaa! Teen perinteiset ja nykyaikaiset verhoilutyöt sekä kaikenlaiset kodintekstiilit: verhot, tyynyt ja päiväpeitot. Tulen kotiisi katsastamaan suunnittelutarpeen, arvioimaan kunnostamista kaipaavat huonekalut sekä ottamaan mitat tekstiilejä varten. Tarjouksen huonekaluista voit pyytää myös kuvan perusteella. Soita ja kysy lisää! Tai poikkea myymäläämme Valjashuoneen Puotiin. Nooran Verhoomo ja Sisustus laittaa kodin!

 

Sisustus- ja lahjatavaraliike Stellina TURKU

Verhoiluliike, sisustusliike, sisustusmyymälä

Stellina on sisustuskauppa ja lahjatavaraliike Turussa Humalistonkadulla. Meiltä verhojen ompelut, huonekalujen verhoilut. Suunnittelemme, asennamme, ja ompelemme asiakkaan toivomusten mukaan kaikkea kodin sisustamiseen. Meiltä lahjatavarat ja sisustustuotteet.Verhokankaat, huonekalukankaat, pöytälamput,kynttilänjalat, erinlaiset lyhdyt. Sisustuskankaat, sisustustuotteet,tyynyt, matot, ym. Lahjatavarat Turun keskustan liikkeestä: valaisimet, korut jne. Tervetuloa Stellinaan. www.stellina

Palvelu:Sisustussuunnittelu Turku
 

Värisilmä Sysmä - Sysmän Väri ja Tapetti Ky SYSMÄ

Sisustusliike, maalikauppa

Haluamme tarjota sinulle parasta palvelua ja ratkaisuja helpottamaan remonttiasi ja sisustamistasi. Myymälässämme on laaja valikoima ja sen, mitä ei ole hyllyssä, tilaamme nopeasti. Henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa kysymyksissäsi! Sysmän liikkeestä löytyy muun muassa: Isku-keittiöt, Kirena -liukuovet, keittiö- ja säilytysjärjestelmäsuunnittelu, sisustussuunnittelu, kaikki kodin pintaratkaisut ja kaikki perinnemaalaamisesta nykypäivään, sälekaihtimet, rullaverhot ja verhotangot.

Hakusana:sisustussuunnittelu
Yhteystiedot: Myyjä - Sisustussuunnittelu - Sisustussuunnittelija, Mia Paju
(03) 875 1412

 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, sisustussuunnittelua, rautakauppa, puutarhamyymälä

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu
044 521 5706, 044 521 5751

 

Sisustustalo Oulun Sisustajat OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, sisustusmyymälä

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu, mattoasennus, parkettiasennus sekä laatoitus ja vedeneristys.

Palvelu:sisustussuunnittelu Oulu
 

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab UUSIKAARLEPYY

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusalan yritys

Mångårig erfarenhet av planeringsverksamhet och konsultverksamhet, samt tidsenliga hjälpmedel garanterar ett gott slutresultat på utförda uppdrag. Vi står även till tjänst under byggnadsskedet som samordnare eller ansvarig arbetsledare. Via oss kartläggning, undersökning och reparation av fuktskador samt projektplanering. _________________________________________________________

Työtapa:inredningsplanering/sisustussuunnittelu
 

JES Saneeraus Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä, kylpyhuoneremontteja

JES Saneeraus Ky:n erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit sekä pesuhuoneremontit. Voit tilata meiltä maksuttoman remonttikartoituksen; teemme asiakaskäynnit sinulle sopivaan aikaan. Remontti / saneeraus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja voidaan toteuttaa myös ulkopuolisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa kauttamme myös saneerauksen rahoitus / remonttirahoitus. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Palvelu:sisustussuunnittelu
 

Sisustustoimisto Bellava RAISIO

Sisustusta, sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija, verkkokauppa

Bellava on sisustussuunnitteluun ja -konsultointiin erikoistunut yritys, jonka toimialueeseen kuuluvat Turku ja Turun seutu. Pieni ja idyllinen showroom sijaitsee Raisiossa ja on auki sopimuksen mukaan. Yksilölliset sisustustuotteet löydät verkkokaupasta 24h/vrk. Kun olet vailla vinkkejä tai suunnitelmaa kotisi sisustamiseen, varaa aika ja tule tutustumaan! Oli tarve pieni tai suuri.

Palvelu:sisustussuunnittelua
 
 

Remontti ja sisustus Tuulia Oy OULU

Remontteja, saneerausta

Remontti & sisustus Tuulia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia kodinuudistuspalveluita. Olipa kyseessä pieni pintaremontti, keittiön tai kylpyhuoneen muutostyöt tai vaikka koko kodin sisustaminen yrityksemme työntekijät toteuttavat toiveittesi kodin ammattitaidolla. Keittiö: Suunnittelu ja keittiökalusteiden asennus, kaakelointi, lattiat. WC, kylpyhuone ja sauna: Kaakelointi, vesikalusteet. Muut huoneet: Maalaus, tapetointi, lattiaremontit, sisustussuunnittelu.

Palvelu:sisustussuunnittelu
 

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, uudisrakentamista, talonrakennusta

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Hakusana:sisustussuunnittelua
 

Muuta hakua

Sisustussuunnittelua:

Ammattilaiset:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.