Suklaata

Suklaa · suklaata · suklaat

Hakuehdolla suklaata löytyi yhteensä 11 yritystä.

Darina HELSINKI

Kauneudenhoitoa, hierontaa, kauneushoitola

Darinasta hemmotteluhoidot itsellesi tai lahjaksi. Puhdistavat-, kosteuttavat- ja kiinteyttävät kasvohoidot esim suosittu timanttikuorinta. Beautytek-menetelmä kehon ja kasvojen muokkaamiseen. Vartalohoidot, jalkahoidot ja sokerointi. Lämmin suklaa-, yrtti- ja hot stone hieronta lämmittää, rentouttaa ja vähentää stressiä. Meillä myös Shiatsu-, klassista-, urheilu-, suola- ja hermoratahierontaa . Hoitoja teemme myös iltaisin ja viikonloppuna!

Palvelu:suklaa kasvohoito
 
 

Mama's Corner TAMPERE

Gourmet-kauppa, mausteita, teekauppa

Kaipaatko piristystä ruuanlaittoosi tai mietitkö, mistä löytäisit jotain erilaista ja hyvää? Haluaisitko kahvipöytääsi käsin tehtyjä konvehteja? Vai tekeekö mielesi juuri paahdettua tuoretta luomukahvia? Etsitkö yhä sitä parasta öljyä salaattiisi tai ruuanlaittoosi? Veisitkö lahjaksi korin täynnä gourmetherkkuaja kuten tryffeliöljyä, mustaa pastaa, ricottakastiketta ja savustettua paprikajuhetta? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa Mama´s Corneriin!

Tuote:Käsintehdyt suklaat
 
 

Anna-Riitan Aitta OULU

Käsityömyymälä

Suomalaisiin käsintehtyihin tuotteisiin erikoistunut liike. Anna-Riitan Aitasta löytyy hyvä valikoima suomalaisten käsityöyrittäjien laadukkaita tuotteita. Meiltä piristystä niin itselle kuin myös uniikit lahjat eri juhliin. Uutuutena valikoimissa myös erikoiskahvit ja -teet sekä suklaat mm shampanja suklaata.

Hakusana:kahvit, teet ja suklaat
 
 
 

Muuta hakua

Suklaata:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.