Täytekakkuja

Täytekakku · täytekakut · täytekakkuja

Hakuehdolla täytekakkuja löytyi yhteensä 64 yritystä. Tulokset 1—20:

Rieskapaikka KOIVU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, leipomo, kahvila

Rieskapaikka on leipomo-ravintola ja majoitustoimintaa harjoittava yritys Tervolan Koivussa E75 tien varrella matkallasi Rovaniemelle. Ravintolassamme on A-oikeudet, ruokana reilua lapin rieskaa, graavi- ja savulohen kera, unohtamatta kylmäsavuporoa. Kotileipomon rieska, pullat, leivät ja kakut tuoreina mukaasi. Räihän Ohrarieska on kuitupitoinen, laktoositon, hiivaton ja maidoton. Matkamuistoja, olutta, tuliaisia. Mökkimme sijaitsevat aivan Kemijoen rannassa.

Tuote:Täytekakut
 

Lounaskahvila Melise KANGASALA

Lounaita, kakkuja, leipomotuotteita, pitopalveluyritys, lounaskahvila, lounasravintola, leipomo, kahvila

Kahvila Melise tarjoaa Kangasalla Nattarissa maukkaan lounaan sekä muut kahvila tuotteet nopeasti ja sujuvasti. Kahvilasta päivittäin tuoreet sämpylät, leivonnaiset, wienerit, kahvilatuotteet, lounas sekä erilaiset kakut. Herkullista pitopalvelutoimintaa jo monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Luomme juhliisi/tapahtumaan kaiken tarpeellisen aina henkilökunnasta tarjoiluihin asti. Teemme myös itse kaikki makeat sekä voileipäkakut. Catering tilaisuuksiin myös tilat ta

Palvelu:täytekakut kangasala, täytekakut
 

Konditoria-Kahvila St. Honoré LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, konditoria, kahvila

Konditoria-Kahvila St. Honoré - Tervetuloa nauttimaan konditoriamme tuoreista leivonnaisista kahvikupposen kera! Konditoriassamme valmistamme paljon ihania erilaisia leivoinnaisia. Täytekakuista löytyy yli 30 erilaista vaihtoehtoa. Täytekakkujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös leivokset, wienerit, pullat, kevyet mousséleivokset ja marjaleivokset, suolapalat, pasteijat, täytetyt sämpylät ja croissantit. Keitämme kahvimme itse jauhetuista pavuista. Valkoimassa myös erikoiskahveja!

Valmistaa:täytekakku
 
 

Katrin Portti LIMINKA

Kokoustilat, pitopalvelu, lounasbuffetit, kahvila

Katrin Portti on kahvila-ravintola Limingassa Rantatien varressa, lähellä Oulua. Lounas ja aamiainen noutopöydästä joka päivä, a la carte-ruokia ja Hesburger. Linja-autoryhmien ruokailut, tilausruokailut, kokoukset ja pitopalvelu.

Valmistaa:Täytekakut
 

Huovisen Leipomo OULU

Kauppakamarin jäsen

Leipomotuotteita, leipomo

Huovisen Leipomo on oululainen perinneleipomo, joka on kutkuttanut asiakkaidemme makuhermoja vuodesta 1939. Meillä leipurien ja kondiittorien kädentaitoja sekä tuotteiden ensiluokkaista makua ja laatua on pidetty korkeassa arvossa jo vuosikymmenten ajan. Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteiset leivät, maukkaat pullat, herkulliset kakut ja leivokset sekä pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteemme löytyvät Kastellin keltaisesta talosta ja Rautatien

Valmistaa:täytekakku
 

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Palvelu:täytekakku
 
 

Nya Wi-Box bageri TAMMISAARI

Leipomotuotteita

Nya Wi-Box bagerilla on 60-vuotiset perinteet leipomoalalta. Tuotteemme leivotaan käsin ajanmukaisissa tuotantotiloissa ja toimitetaan päivittäin kauppoihin sekä kahviloihin Länsi-Uudellamaalla. Jokaisessa tuotteessa näkyy leipurin kädenjälki sekä maussa että ulkomuodossa.

Hakusana:täytekakut
 
 

Ylöjärven Leipomo Oy YLÖJÄRVI

Leipomo

Ylöjärven leipomosta ammattitaidolla valmistetut, tuoreet ja maukkaat konditoria-tuotteet. Konditoriamestarimme leipoo kakut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Ylöjärven leipomo tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen leipomoalalta. Palveluihimme kuuluvat mm. täytekakut täytetyt patongit, sämpylät, kolmioleivät, piirakat ja pasteijat. Meiltä saat konditoria-tuotteet sekä juhlaan että arkeen! Olemme avoinna arkisin: 6.00 - 15.00, Tervetuloa!

Valmistaa:täytekakku
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:täytekakut
 
 

Jalavan kauppa TAIVALKOSKI

Nähtävyys, päivittäistavarakauppa, kahvila

Suomen vanhin kauppa,Jalavan Kauppa,Taivalkosken keskustassa on kauppakeskus ja pihapiiri,jossa kohtaat historiallisen tunnelman,löydät erikoisen kaupan laadukkaine tuotteineen,nautit kahvikupposen tai lounaan hirsipirtin tunnelmassa. Kaupan vaatevalikoimista löydät naisten muotivaatteiden lisäksi myös aitoja 30-50-luvun naistenvaatteita mekoista korsetteihin, isätämiehille jatsareita ja pussihousuja,erävaatteita,perinnevaatteita. Kalastustarvikkeet ja metsästystarvikkeet eränkävijöille.

Valmistaa:Täytekakku
 
 

Nymanin tilausleipomo Ky ALAVETELI

Leipomotuotteita

Pohjanmaalainen tilausleipomo Alavetelissä. Teemme tilauksesta leipomotuotteita makeista suolaisiin. Meiltä herkulliset täytekakut, hääkakut, hahmokakut, ruokaleivät, pikkuleivät, leivokset, voileipäkakut, kranssit, pullat, kuivakakut sekä paikallista erikoisuutta Alavetelin limppua. Valikoimassamme on myös gluteenittomat, laktoosittomat ja sokerittomat leipomotuotteet. Toimitamme Kruunupyy, Kokkola, Teerijärvi, Kaustinen, Pietarsaari. Tule sinäkin! Palvelemme seitsemänä päivänä viikossa!

Valmistaa:täytekakut
 
 

Jokivarren Leipomo Oy TORNIO

Leipomotuotteita

Jokivarren Leipomo Oy on torniolainen leipomo, jonka tuotteista pääosa menee jälleenmyyjille ja erilaisille laitoksille kuten kouluille, sairaaloille ja vanhainkodeille. Leivomme vaaleaa ja tummaa ruokaleipää, karjalanpiirakoita, kakkuja sekä kahvileipiä. Erikoisuutenamme on aito Torniojokivarren käsin kaulittu ohrarieska. Meiltä myös tilauksesta täytekakkuja ja muita leivonnaisia. Kahviomme palvelee arkisin 8.30 - 15.00.

Hakusana:täytekakkuja, täytekakku
 
 

T:mi Satu Katriinan Pitopalvelu ESPOO

Juhlapalveluja

Valmistan kotitekoisia juhlaruokia, kuten voileipäkakut, makeat kakut ja lämpimiä ruokia. Palveluihini kuuluu myös juhlatilojen vuokraus.

Valmistaa:täytekakku
 
 

Ämmän Leipä Oy SUOMUSSALMI

Leipomotuotteita

Ämmän Leipä Oy on Kainuussa Suomussalmella vuodesta 1977 toiminut perheyritysleipomo. Teemme herkulliset ruoka- ja kahvileivät ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita lounaskahvila-konditoria Herkkusuussa. Lounaskahvila-konditoria Herkkusuu avoinna ma-pe klo 9-17, la 9-16,su 11-16. Lounas klo 11-15. Tervetuloa!

Hakusana:Täytekakku
 
 

Liisan Leipomo Oy - Kauppahalli TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kauppahallissa on myös Liisan Leipomon myymälä ja kahvio. Myymälämme sijaitsee keskikäytävällä, myyntipaikkanumerot ovat 13, 14, 15, 112 ja 114. Toimipisteestä on saatavissa kaikkia Liisan Leipomon tuotteita. Tervetuloa!

Aihepiiri:Täytekakut
 
 

Sihla Oy HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Sihla Oy - Helka Tolonen. Pitopalvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyrynsalmella. Tilauksesta ruoat, leivonnaiset, täytekakut, hääkakut, voileipäkakut ja tarjoilut kaikkiin kodin ja yritysten juhliin. Syksyisin teen myös ruokaa ja siivuosta metsästäjille sekä hirvipeijaisiin. Ruokapalvelu ja tarjoulut myös mökeille. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:täytekakut
 
 

Makutuote - Kauppahalli TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita, leipomo

Makutuote tarjoaa laadukkaita makuelämyksiä arkeen ja juhlaan. Perheyrityksemme toiminta jatkuu jo neljännessä sukupolvessa, toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi palveltavaksi Kauppahallin tai Lielahden myymälöihimme. Makutuote leipoo pitkiä perinteitään kunnioittaen todellisia makuelämyksiä, jotka ovat lunastaneet paikkansa niin juhlapöydässä kuin arkenakin.

Valmistaa:Täytekakku
 
 

Vallarsvedja Lilla Hembageri - Pieni Kotileipomo KARJAA

Leipomo

Bakverk till både fest och vardag. Färskt hembakat bröd gjort på gamla recept med vanor från förr! Leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan. Tuoretta kotitekoista leipää. Leivät tehty perinteisiä vanhoja hyviä reseptejä käyttäen!

Hakusana:täytekakkuja
 
 

Kahvila - Konditoria Miorita KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Kahvila-Konditoria Miorita - Kemin vanhin kahvila-konditoria Kemin ydinkeskustassa. Viihtyisässä kahvilassa 28 asiakaspaikkaa. Konditoria ja leipomotuotteet valmistetaan omassa sokerileipomossa hyvistä raaka-aineista ammattitaidolla. Avustamme juhlien kahvitarjonnan suunittelussa. Tilaa täytekakut, hääkakut, syntymäpäiväkakut, fantasiakakut lastenjuhliin, voileipäkakut, pullakranssit sekä kuivakakut ja pikkuleivät juhliisi.Avoinna: ma-pe 8.00-16.30 ja la 09.30-15.00 Tervetuloa herkuttelemaan!!

Valmistaa:täytekakut Kemi
 
 

Cafe Herkkusuu KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, kahvila

Cafe Herkkusuusta leivonnaiset, suolaiset ja makeat arkeen ja juhlaan.Tilauksesta meiltä täytekakut , voileipäkakut ja muut tarjottavat perhejuhliin, illanistujaisiin.

Hakusana:Täytekakut
 

Muuta hakua

Täytekakkuja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.