Taloushallintoa

Taloushallinto · taloushallintoa

Hakuehdolla taloushallintoa löytyi yhteensä 558 yritystä. Tulokset 1—20:

Työväenmuseo Werstas TAMPERE

Museo, nähtävyys, juhlatilat, kokoustilat

Työväenmuseo Werstas on Tampereella Finlaysonin alueella toimiva koko perheen museo, josta Meirän kaupunki-päänäyttelyn lisäksi löydät myös Höyrykonemuseon ja Tekstiiliteollisuusmuseon. Museon tilossa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä. Museon juhla- ja kokoustilat ovat vuokrattavissa kokouksiin, perhejuhliin tai tapahtumien järjestämiseen. Werstaan näyttelyihin on AINA VAPAA PÄÄSY! Avoinna ti-su klo 11-18.

Yhteystiedot: Henkilöstö- ja taloushallinto, Toimistopäällikkö Hanna Vitikainen
010 420 9262, 050 440 1162

 

Mehi Oy - Mehi Tools SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen valmistaja, konepajateollisuutta

Mehi valmistaa avarrintyökalut ja lastuavat työkalut konepajoille. Mittatilaustyönä valmistetut erikoistyökalut ovat käyttövarmoja ja käyttäjäystävällisiä.Valmistamme avarrustyökalut, poraustyökalut, rouhinta avartimien teränpitimet,hienosäätöelementit, jyrsimet ja erikoistyökalut tarpeenne mukaan parhaista raaka-aineista.Olemme toimineet 40 vuotta ja erikoisosaamistamme hyödyntävät metallialan yritykset, jotka tarvitsevat laadukkaita avarrintyökaluja ja viimeistelytyökaluja toiminnassaan.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Laskutus,Asiakaspalvelu, , Ellen Kiljunen
0207 929 606

 

OLP-Tuotanto Oy VANTAA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintoja, metallitöitä, työkaluja, alihankintapalveluja, ohutlevytuotteiden valmistaja

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myös valmistettavien tuotteiden suunnitteluun. Meillä onnistuvat sekä puolivalmisteet että valmiit kokonaisuudet. Tuotannossa tarvittavat työkalut suunnittelemme, valmistamme ja huollamme itse. Valmistusmenetelminä käytämme mm. syvävetopuristusta, epäkeskopuristusta, laserleikkausta ja painosorvausta.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Juhani Sirviö
(09) 849 4240, 0400 640 600

 

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy on asiakaskohtaiseen palveluun keskittynyt yritys. Palvelemme asiakkaamme yksilöllisesti vuosien kokemuksella tehden oman henkilökohtaisen taloutenne sekä yrityksenne kirjanpito-, hallinto- ja muut tilitoimistotyöt. Palvelu sujuu myös ruotsiksi ja venäjäksi. Omistaja Maija Liisa Pukinkorva on aloittanut pitkän uransa Ruotsissa ensin Volvo konsernissa ja lopuksi Volvo Pentalla. Suomessa olemme aloittanneet 1984 ja asiakkuudet ovat kestäneet näihin päiviin asti.

Palvelu:taloushallintopalvelu
 

Taloushallintopalvelut Tili-Kankare KYRÖ

Koulutuspalveluita, kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Yrittäjän tukena arjen haasteissa vuosien kokemuksella. Tili-Kankare on monialainen taloushallintopalveluja tuottava toimisto, jonka palveluista on helppo rakentaa jokaiseen yritykseen sopiva kokonaisuus. Tili-Kankare on pienten- ja keskisuurten yritysten toimintaan keskittynyt taloushallintopalveluja tuottava yritys. Perinteisen kirjanpidon lisäksi esimerkiksi osto- ja myyntireskontran ulkoistaminen vapauttaa yrittäjän keskittymään oman työnsä tekemiseen. Soita rohkeasti ja kysy.

Palvelu:taloushallinnon konsultointi
 

PK-TYÖKALUT OY ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen maahantuontia, työsuojaimia, työkaluja

PK-TYÖKALUT - työkalujen ja tarvikkeiden MAAHANTUONTI JA JÄLLEENMYYNTI yrityksille ja yhteisöille. Kauttamme kattavasti käsi- ja sähkötyökalut, henkilösuojaimet, sähkö- ja automaatiotuotteet sekä hydrauliikka ja pneumatiikka. Tuotemerkkejä mm. KNIPEX, LOCTITE, 3M, BAHCO, BACHO, DORMER, MECLUBE, BOSCH sekä SIEVIN JALKINEET. Soita ja sovi tapaaminen esittelytiloihimme tai yritykseesi. Myös toimitusmyynti ja sovittujen tuotteiden hyllytys ja kaupintavarasto palvelut.

Yhteystiedot: Laskutus ja taloushallinto , Urszula Kainulainen
09 250 5670

 

Tilitoimisto Aarnio Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Luotettavaa palvelua jo 50 vuoden ajan! Tilitoimisto Aarnio Oy on Turun suurimpia tilitoimistoja ja perinteiset tilitoimistopalvelut ovat toimintamme sydän. Tilitoimistoa valitessasi sinun kannattaa selvittää, missä kaikessa toimistosi voi sinua palvella. Kysymys on sinun ajastasi,menestyksestäsi ja turvallisuudestasi. Tilitoimisto Aarnio takaa, että saat kaikki taloushallinnon palvelut samasta paikasta-20 työntekijän ammattitaitoisella panostuksella. Ota yhteyttä taloushallinnon asiantuntijaan.

Palvelu:sähköiset taloushallintopalvelut, taloushallinto, sähköinen taloushallinto
 

Tili - Seno Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, taloushallintoa

Yrittäjä, olemme tukenasi luotettavasti ja joustavasti, olipa yrityksesi pieni tai suuri - haluamme tarjota Sinulle turvallista, osaavaa ja monipuolista tilitoimistopalvelua. Hoidamme niin palkanlaskennan kuin kirjanpidonkin tai jopa laskujesi maksamisen. Voimme myös räätälöidä Sinulle sopivan sähköisen palvelupaketin, tutustu osoitteessa www.heeros.com. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja toimivat esim seuraavilla paikkakunnilla: Kaarina, Lieto, Piikkiö, Raisio, Rusko, Vahto, Masku.

Palvelu:taloushallintopalvelu
 

Apti Oy - Apteekkien Tilipalvelu LB HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilinpäätöksiä, kirjanpitoa

Apti Oy on apteekkien taloushallintoon erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apteekkien taloudenhoitoa ammattitaidolla jo vuodesta 1995. Palveluihimme kuuluvat mm. apteekkialan taloushallintopalvelut, ajan tasalla olevat konsultointipalvelut ja koulutuspalvelut. Yli 90 % asiakkaistamme on erikokoisia apteekkeja koko Suomen alueelta. Lisäksi asiakkainamme on apteekkien yhteydessä toimivia osake- ja henkilöyhtiöitä sekä yrityksiä muilta toimialoilta. Ota yhteyttä!

Palvelu:taloushallintopalvelut
 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, KVR-urakointia, kattojen saneerausta, erikoisalarakennusta

Paanurakenne on rakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Kaisa Liljamaa
(03) 3123 0300, 040 525 3757

 

Helsingin seudun kauppakamari HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Helsingin seudun kauppakamariin kuuluu 22 kunnan alueelta yli 6600 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä. Alueorganisaatio koostuu Espoon ja Vantaan toimistoista sekä Keski-Uudenmaan, Luoteis-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan kauppakamariyksiköistä, jotka toimivat alueidensa elinkeinoelämän edunvalvojina. Helsingin seudun kauppakamarin tehtävänä on Helsingin seudun kasvun turvaaminen sekä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän yhteistyön kehittäminen.

Palvelu:taloushallinnon kansiot
 

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy on perustettu vuonna 1957. Henkilökuntaamme kuuluu yli 40 talouden ja kirjanpidon ammattilaista. Käytössämme on alan viimeisin tietotekniikka. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Kangasalalla.

Hakusana:taloushallinnon konsultointi, sähköinen taloushallinto, taloushallinto, taloushallintopalvelut, ulkoistettu taloushallinto
 

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy PORI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Palkkapalveluita, perintäpalveluita, tilitoimisto, taloushallintoa, yritysneuvontaa

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on täydenpalvelun tilitoimisto, nykyaikainen ja tehokas ratkaisu taloushallinnon kysymyksiisi. Täysivaltainen palvelumme jättää Sinulle aikaa keskittyä olennaiseen - menestyksen luomiseen. Palvelemme Porin lisäksi koko Satakunnan alueen yrittäjiä Harjavallassa, Kokemäellä, Huittisissa, Kankaanpäässä ja Ulvilassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:sähköinen taloushallinto, taloushallinnon palvelut
 

Tilitoimisto Matti Savo Ky TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Autamme yritystänne menestymään. Hoidamme kirjanpidot tilinpäätöksineen, palkanlaskennat, veroasiat, yritysten perustamiset ja muutokset, annamme yritys- ja muutakin taloushallinnon neuvontaa ja pyrimme auttamaan kaikenlaisissa asioissa, mitä yrityksissä tai yrittäjille henkilökohtaisestikin eteen tulee, lähes 40 vuoden kokemuksella. Toimistomme sijainti on ihanteellinen, kaupungin keskustan läheisyydessä ja katutasolla, päivisin autopaikkoja hyvin saatavilla aivan toimistomme oven edestä.

Palvelu:taloushallinto
 

Keittiömaailma Espoo ESPOO

Kylpyhuonekalusteita, keittiökalusteita, keittiökalusteliike

Kalustesuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja käytettävästä tilasta. Alkukartoituksen jälkeen tiloista piirretään kolmiulotteiset suunnitelmat, joita muokataan tarvittaessa asiakkaan kanssa. Keittiömaailmassa on runsaasti sisustus- ja suunnitteluosaamista ja käytössä uusimmat suunnitteluohjelmat. Meille on helppo tulla Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja muualta Uudeltamaalta. Olemme avoinna Ma - Pe 10.00 - 18.00, La 10.00 - 15.00.

Yhteystiedot: Taloushallinnon assistentti, Sanna Rahkonen
(09) 8194 560, 044-781 2768
(09) 8194 5611 (fax)

Taloushallinnon assistentti, Heidi Perälä
(09) 8194 560, 044 781 2775
(09)8194 5611 (fax)

 

Tilitoimisto Kaikumäki Ky TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Luotettava ja pitkän kokemuksen omaava auktorisoitu tilitoimisto Turusta. Kauttamme hoituvat kaikki taloushallinnon palvelut ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme - olemme Teitä varten!

Palvelu:taloushallinto, taloushallintopalvelut
 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Saara Paavola


 

Lännen Tilitoimisto Oy HUITTINEN

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, konsultointia, tilinpäätöksiä

Lännen Tilitoimisto Oy on palvellut asiakkaitaan yli neljän vuosikymmenen ajan. Palveluihimme kuuluvat mm.: kirjanpidon hoito, yhtiön perustamiset ja muut yritysjärjestelyt, osto- ja myyntireskontran hoidot sekä palkanlaskenta. Käytössämme on Aditro Tikon kirjanpito, sekä Heeros Systems Oy:n ohjelmaratkaisut, jotka mahdollistavat verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton täysin sähköisesti. Olemme Suomen Yrittäjien & Kauppakamarin jäsen. Toimimme Satakunnan ja Porin talousalueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:sähköinen taloushallinto, taloushallintopalvelut
 

Mepco Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Asiakashallintaa, taloushallintoa, it-sovelluksia

Menesty energisen Mepcon kanssa! Mepco Oy toimittaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä henkilöstönohjaukseen. Turun Seudulla asiakasyrityksemme luottavat tehokkaaseen asiakkuudenhallintaohjelmaamme sekä palkkahallinnon ohjelmistoratkaisuihimme. Sovi tapaaminen niin etsimme yhdessä vastaukset yrityksesi tarpeisiin. Käytännönläheisiin esittelytilaisuuksiimme kannattaa osallistua. Aikataulut alla.

Palvelu:sähköinen taloushallinto, taloushallinnon ulkoistaminen, taloushallinnon ohjelmistot
 

Sähkö-Eagles Oy *SÄHKÖVIKA-PÄIVYSTYS 24h Puh. 0400- 812 899 HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköhuoltoa, sähköasennusta, televerkkoasennusta, sähköurakointia, sähkötöitä, hälytysjärjestelmiä

Sähkö-Eagles Oy palvelee jo yli 20 vuoden kokemuksella, täyden palvelun sähköalan yrityksenä. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudun alueella. Urakoimme S1-luokassa, jolloin voimme suorittaa asennukset niin pienistä pistorasian vaihdoista isoihin julkiskohteisiin. Toimintaamme kuuluu myös huolto ja sähkövika-päivystys 24h. Suoritamme myös teleurakointia ja hälytys- ja valvontajärjestelmien asennuksia.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Marjo Veitonmäki
020 757 9273, 0400 959 652
020 757 9271 (fax)

 

Muuta hakua

Taloushallintoa:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.