Teekaupat

Teekauppa · teekaupat · teekauppoja

Hakuehdolla teekaupat löytyi yhteensä 5 yritystä.

Kuudes Maku TURKU

Terveyskauppa, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita ja puhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erinlaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, myslejä ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaasee

Tuote:Teekauppa Turku
 

Kuudes Maku - Oulu OULU

Luomutuotteita, luomuelintarvikkeita, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision Myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita japuhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erilaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaaseen.

Tuote:Teekauppa Oulu
 
 

Mama's Corner TAMPERE

Gourmet-kauppa, mausteita, teekauppa

Kaipaatko piristystä ruuanlaittoosi tai mietitkö, mistä löytäisit jotain erilaista ja hyvää? Haluaisitko kahvipöytääsi käsin tehtyjä konvehteja? Vai tekeekö mielesi juuri paahdettua tuoretta luomukahvia? Etsitkö yhä sitä parasta öljyä salaattiisi tai ruuanlaittoosi? Veisitkö lahjaksi korin täynnä gourmetherkkuaja kuten tryffeliöljyä, mustaa pastaa, ricottakastiketta ja savustettua paprikajuhetta? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa Mama´s Corneriin!

 

Muuta hakua

Teekaupat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.