Teollisuusmaalausta

Teollisuusmaalaus · teollisuusmaalausta

Hakuehdolla teollisuusmaalausta löytyi yhteensä 40 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä, teollisuusmaalausta

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:teollisuusmaalaukset
 

Kotka Coatings Oy KOTKA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, hiekkapuhallusta, teollisuusmaalausta

Kotka Coatings Oy on perustettu vuonna 1993. Yrityksemme tekee pitkäaikaisella ja vankalla ammattitaidolla hiekkapuhallustyöt ja korkeapainemaalaukset omissa maalaamoissaan (2kpl) sekä siirrettävällä kalustolla lasikuulapuhallusta ja keraamisia pinnoitteita. Meillä myös hinta ja laatu kohtaavat toisensa.

Palvelu:teollisuusmaalaus
Aihepiiri:teollisuusmaalaamo
 

PH Pinnoite Oy PARKANO

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin pintakäsittelyä

Teemme vetorumpujen kumitustyöt ja maalaustyöt. Palveluihimme kuuluvat edellisten lisäksi metallin maalaus, lämpömaalaus, raepuhallus ja pintakäsittely myös alihankintana. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Palvelu:teollisuusmaalaus
 
 

Seinäjoen Pintakäsittely Oy SEINÄJOKI

Metallin pintakäsittelyä

Seinäjoen Pintakäsittely Oy - Teemme alihankintana yrityksille ja yksityisille teräksen märkämaalaukset sekä hiekkapuhallukset eli raepuhallukset. Olemme erikoistuneet suuriin rakenteisiin - Teräksen ja teräsrakenteiden pintakäsittelyyn.

Palvelu:teollisuusmaalaus Seinäjoki
 
 

Teollisuusmaalaamo Tematek Oy KAARINA

Teollisuusmaalausta

Erikoisosaamistamme ovat säiliöiden pintakäsittelyt sisä- ja ulkopuolelta, palosuojamaalaukset, laivojen huoltomaalaukset, sekä teräsrakenteiden pintakäsittelyt. Työskentelemme tarvittaessa asiakkaiden tiloissa ja työkohteissa, esimerkiksi telakalla tai teollisuuslaitoksissa. Siirrettävällä, tehokkaalla kalustolla pintakäsittelemme säiliöt, sillat ja muut teräsrakenteet. Suosiomme perustuu edullisuuteen, joustavuuteen ja nopeaan toimitukseen.

 
 

Kemin Teollisuusmaalaus Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pintakäsittelyitä

Kemin Teollisuusmaalaus Ky on 1988 perustettu yritys, joka on tehnyt korroosionestomaalauksia enimmäkseen teollisuuslaitoksissa. Erityisosaamisemme on paikan päällä asennuskohteissa tehtävät työt.

Palvelu:teollisuusmaalaukset
 
 

FinHaba TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, lattiapinnoitusta

FinHaba on turkulainen lattiapinnoitus ja maalaustyön ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat kovan mekaanisen tai kemiallisen rasituksen alaiset lattiat, pinnoitteet eri kohteisiin ja käyttötarpeisiin: ( Epoksi, polyuretaani, akryyli) sekä kiinteistöjen maalaustyöt. Palveluihin kuuluu: sisämaalaus, ulkomaalaus, efektimaalaus, design pinnoitus, teollisuusmaalaus, lattiapinnoitus, epoksipinnoitus, hygieniapinnoitus, laivankansipinnoitus, rakennuskorjaustyöt sekä homeenpoistot eri rakenteista.

Palvelu:teollisuusmaalaus
 
 

Maalauscenter Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä

Teemme metalli-, muovi- ja puutuotteiden pintakäsittelyä. Ruiskumaalaukset, kalustemaalaukset, messukalusteiden maalaukset, keittiökalusteiden maalaukset sekä teollisuusmaalaukset vankalla ammattitaidolla.

Hakusana:teollisuusmaalaukset
 
 

NP Blästring YTTERESSE

Metallin työstöä, metallialan töitä, maalauspalveluja

NP Blästring suorittaa ammattitaidolla julkisivumaalaukset, vanhojen puutalojen julkisivujen kunnostukset, hiekkapuhallustyöt sekä teollisuuden maalaustyöt. Toimintaamme kuuluu myös metallialan alihankintatyöt, maalaamme esimerkiksi kuorma-autojen peräkärryjä, kontteja sekä sky-lift laitteita. Irrotamme ja poistamme myös julkisivumaalin, maalaamme kirkkojen julkisivut, puurakennukset ja talot sekä maalaamme kirkkoja. Liikkuvalla hiekkapuhalluskalustolla palvelemme asiakkaita koko maassa.

Palvelu:teollisuusmaalaus
 
 

Tikkapinta Oy TIKKAKOSKI

Teollisuusmaalausta

 
 

Lainisalo Oy HELSINKI

Teollisuusmaalausta

 
 

Mesera Coatings Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teollisuusmaalausta

 
 
 

Muuta hakua

Teollisuusmaalausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.