Toimistosiivousta

Toimistosiivous · toimistosiivousta

Hakuehdolla toimistosiivousta löytyi yhteensä 83 yritystä. Tulokset 1—20:

Siivouspalvelu H & H YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille

Tuotamme laadukasta siivouspalvelua kaikkiin tarpeisiin. Hoidamme kaikki siivousalan työt sekä kotitalous- että yritysasiakkaillemme. Palvelumme perustuu huippulaadun synnyttämään asiakastyytyväisyyteen sekä äärimmäisen yksinkertaiseen ja läpinäkyvään hinnoitteluun. H&H-Laatuj;ärjestelmä on uusi ja tehokas työkalu asiakastarpeen parempaan ymmärtämiseen, sekä laadun varmistamiseen.

Palvelu:toimistosiivous
 
 

Turun Yrityssiivous Oy TURKU

Siivouspalveluita

Turun Yrityssiivous on v. 1992 perustettu, yli sata henkilöä työllistävä yritys. Sopimusluonteisena työnä siivoamme mm. toimistot, pankit, lääkäriasemat ja kuntosalit, teollisuustilat ja tehtaat, ravintolat, elintarvike- ja muut liikkeet sekä kiinteistöjen portaat/rappukäytävä. Siivoamme myös laivat ja majoitustilat. Kotisiivouksenkin saa kauttamme. Meiltä myös pesulapalvelut sekä vaihtomatot, saniteettipaperit ja käsihygieniatuotteet. Teemme myös graffitien poistoja.

Palvelu:toimistosiivous
 

Keradur Service Oy - Kotisiivous Helsinki HELSINKI

Kotisiivouksia, yrityssiivousta, ilmanvaihtolaitteiden nuohousta

Tarjoamme kokonaisvaltaista siivouspalvelua sekä kotitalouksille että yrityksille. Keradur - siivouspalvelu kattaa sekä pitkäaikaiseen sopimussiivoukseen sekä kertaluonteisen kohteen siivoukseen myös nopealla aikataululla! Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Riihimäki, Tampere ja Hämeenlinna. Tarjoamme ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelua alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Riihimäki, Kerava, Järvenpää ja Kirkkonummi.

Palvelu:toimistosiivous
 

Ai&Ri Siivouspalvelut Oy PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivousliike

Ai & Ri Siivouspalvelut Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut Porvoossa sekä pääkaupunkiseudulla toimiva siivousalan yritys. Tarjoamme kaikki siivousalan palvelut sopimussiivouksista erikoissiivouksiin laadukkaasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluu mm: yrityssiivous, toimitilasiivous, kotisiivous, erikoissiivous, hotellisiivous, toimistosiivous, ravintolasiivous, tehdassiivous, lentokonesiivous, kiinteistösiivous, rakennussiivous ja suursiivous.

 

H&A Team Oy VANTAA

Sopimussiivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita

H&A; Team Oy on vuonna 2002 perustettu siivousalan yritys, joka toimii pääasiassa koko Suomen Alueella. Yrityksemme tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille. Service also in English!

Palvelu:toimistosiivous
 

Clean Club Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, kotisiivouksia

Clean Club Oy hoitaa sopimus-siivoukset ja peruspuhdistukset siististi ja sopimuksen mukaisesta. Me Clean Club Oy:ssä kartoitamme tarpeesi sekä siivouksen että palvelun suhteen jo ennen tarjousta. Astu sisään puhtauden clubiin ja ole tyytyväinen, koska sinä olet meille ykkösclubilainen

Palvelu:toimistosiivous
 

Oy Nevotex Ab SAVONLINNA

Siivouspalveluita, yrityssiivousta

Nevotex on keskisuuri, yksityinen puhdistusalan yritys. Toimimme valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet suurempien kohteiden, kuten esim. markettien puhdistusratkaisuihin ja teollisuuden sopimussiivouksiin. Palvelutarjontamme kattaa siivouksen asiantuntemuksen kaikenlaisiin erikoispuhdistuksiin asti. Hyvä perehtyminen tehtäviin, keskinäinen luottamus ja joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan ovat tekijöitä, joihin toimintamme on aina rakentunut

Palvelu:toimistosiivous
 

Monipalvelu Poutapilvi OULU

Kotisiivouksia, siivouspalveluita kotitalouksille, kotiapua

Haaveiletko puhtaasta kodista? Kun kaipaat siivousapua kotiisi tai toimistoosi ja nurkissa lojuvat tavarat eivät löydä paikkaansa, on aika soittaa Anittalle. Siivouspalveluiihini kuuluu: siivous, kotisiivous, viikkosiivous, joulusiivous, sopimussiivous, suursiivous, ikkunoiden pesu, pesuhuoneen siivous, toimistosiivous, yrityssiivous sekä rakennusten ja loma-asuntojen loppusiivous ja stailaus. Toimialue: Oulu, Jääli, Kiiminki.

 

Unelmaworks Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille, siivouspalveluita

Haluaisitko sinäkin uskoa aikaa vievät ja kenties epämiellyttäviltä tuntuvat kotityösi ammattitaitoisten työntekijöidemme hoidettaviksi? Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Älä enää aikaile, vaan ota heti yhteyttä!

Palvelu:toimistosiivous
 

SIIVOUSPALVELU AMLA ESPOO

Siivousliike, siivouspalveluita yrityksille, siivoustarvikkeita

Olemme avanneet myymälän Espooseen, mistä löydät ammattikäyttöön sekä kotitalouksille tarkoitetut siivousvälineet ja aineet. Tana, Berner, Kiilto, Wetrok, Sini-tuotteet ym. Nyt myös pesulapalvelut kauttamme! Luotettavaa ja ammattitaitoista puhtaanapitoa pääkaupunkiseudun yrityksille. Myymälät, marketit, ravintolat, yökerhot, toimistot, teollisuushallit, rappukäytävät ja sosiaalitilat. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Valitse Siivouspalvelu AMLA ja tiedät kenelle avaimesi luovutat!

Palvelu:toimistosiivous
 

Riitun siivouspalvelu NAANTALI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Riitun siivouspalvelusta yrityssiivoukset, rappusiivoukset, kotisiivoukset sekä kukkien hoito Turun ja ympäryskuntien alueella. Teen peruspesut, ikkunanpesut, kristallilamppujen puhdistukset, liinavaatteiden sekä kodin tekstiilien pesut, silitykset sekä mankeloinnit. Omaan myös hygieniapassin joten valmistan myös maukkaat ruoat sekä leivonnaiset. Muista kotitalousvähennys !

Palvelu:toimistosiivous
 

Anna's Clean Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluyritys, kotisiivouksia, erikoissiivousta

Olemme keskikokoinen, iloinen ja tehokas siivous- ja palvelualanyritys Pirkanmaan alueelta. Palvelemme niin yrityksiä ja kuin kotitalouksiakin – yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Suurin asiakkaamme on Tampereen Holiday Club, jossa toimenkuvamme kuuluu muun muassa lomaosakehuoneistojen kokonaisvaltainen hoito ja ylläpito. Meiltä saat aina ystävällisen palvelun. Palvelemme mielellämme, oli sitten kyse suuresta tai pienestä kohteesta. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:toimistosiivous
 

Siivousliike Ilvonen S Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille, sopimussiivousta

Siivoustoimintamme keskittyy Uudellemaalle, lähinnä Suur-Helsingin alueelle. Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluja, esim. sopimussiivouksia, ylläpitosiivousta toimistoissa, teollisuustiloissa, kiinteistöissä, rakennussiivouksia, luovutus- ja saneeraussiivouksia sekä kiinteistösiivouksia ja porrashuoneiden siivouksia. Ota yhteyttä, kun haluat turvallisen yhteistyökumppanin ja siivouspalvelusi ajallaan!

Palvelu:toimistosiivoukset
 

ATON-Yhtiöt HELSINKI

Yrityssiivousta, siivouspalveluita

ATON-Yhtiöt on toiminut Suur-Helsingin alueella jo yli 25 vuotta. Vankka kokemuksemme antaa meille erinomaiset edellytykset hoitaa kaikkia toimistosiivouksen tehtäväalueita. Siivouspalvelumme pitää huolen siitä, että asiakkaan haluama laatutaso ylläpidetään. Kokemuksemme on osoittanut, että panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset toimia asiakkaiden parhaaksi. Pitkät työsuhteet ja asiakkaan ns. "omat siivoojat" luovat luottamuksellisuuden ja välittämisen ilmapiirin.

Palvelu:toimistosiivous
 

Putsblank Siivouspalvelu Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille

Kokemuksella ja AMMATTITAIDOLLA suurempien kohteiden siivoukset Helsingissä. Siivoamme kaupat, ravintolasalit, koulut, kaupungin laitoksia, teollisuushallit ym. Myös isännöitsijätoimistot ottakaa yhteyttä! Erikoisosaamistamme ovat myös rakennusten loppusiivoukset. UUSI laite liukuportaiden syvään puhdistukseen, ts. RULLAPORTAIDEN SIIVOUS tehokkaasti! Ikkunanpesut myös nosturilla. Toimimme kautta Suomen. Tutustu uusittuihin kotisivuihimme!!!

Palvelu:toimistosiivous
 

Keradur Service Oy - Kotisiivous Espoo

Kotisiivouspalveluja, yrityssiivousta, ilmanvaihtolaitteiden nuohousta

Tarjoamme kokonaisvaltaista siivouspalvelua sekä kotitalouksille että yrityksille. Keradur - siivouspalvelu kattaa sekä pitkäaikaiseen sopimussiivoukseen sekä kertaluonteisen kohteen siivoukseen myös nopealla aikataululla! Tarjoamme ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Riihimäki, Kerava, Järvenpää ja Kirkkonummi.

Palvelu:toimistosiivous
 

JAPE-TEAM OY ESPOO

Yrityssiivousta, siivouspalveluita

Ammattitaidolla ja luotettavasti KAIKKI siivoukseen liittyvät työt, palvelemme mielellämme teollisuutta ja yrityksiä ym. myös konsultointia. Meille on tärkeää noudattaa tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja. Yrityksemme tunnetaankin luotettavana siivouspalveluiden tuottajana. Palvelemme Uudenmaan alueella esim Helsinki - Espoo - Vantaa. Soita meille ja SILLÄ SIISTI!

Palvelu:toimistosiivous
 

Kotipalvelu Tuija Westlin KERAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille

Luotettavaa siivouspalvelua ja kodinhoitopalvelua alueella: Kerava - Tuusula - Järvenpää - Vantaa . Hoidan kodin viikkosiivouksen ja ikkunanpesun lisäksi kaupassa käynnit ja vaatehuollon. Kaikenkattavaa asiointipalvelua kotiapuna. Palveluihini kuuluu myös: muuttosiivous, toimistosiivous, yrityssiivous sekä tarjoilupalvelu juhliin ja tilaisuuksiin. Olen suorittanut Palveluja kotiin – passin vuonna 2008, Hygieniapassin vuonna 2009, jolloin suoritin myös Kotipalvelutyön ammattitutkinnon.

 

Siivousympyrä Kotipalvelut RUUTANA

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Olemme kotisiivoukseen ja kotipalveluihin erikoistunut yritys, jonka henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja 100 % luotettavaa joten voit huoletta jättää kotisi hoitoomme. Kattavista palveluistamme saadaan räätälöityä tarvittavat työt jokaiseen kotiin, jotka voivat sisältää mm. perussiivouksen , pyykinpesun, kaupassa käynnit sekä nurmikon leikkuun tarvittavalla suorituskierrolla viikottaisista töistä aina kerran kuukaudessa tehtäviin töihin. Ota yhteyttä niin räätälöidään palvelupaketti.

Palvelu:toimistosiivous
 
 

Jyväs-Seudun Siivouspalvelut JYVÄSKYLÄ

Siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita, siivouspalveluita yksityisille

Tarjoamme siivouspalveluja tarpeidenne mukaisesti Jyväskylän alueella ja lähikunnissa. Palvelemme yksityis-, yritys- ja taloyhtiöasiakkaita. Valttejamme ovat ammattitaito, luotettavuus ja tehokkuus. Olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen muun muassa vankan käytännönkokemuksemme, ahkeruutemme ja joustavuutemme vuoksi. Käytämme nykyaikaisia siivouskoneita sekä tehokkaita välineitä, työmenetelmiä ja siivousaineita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palvelu:toimistosiivous
 

Muuta hakua

Toimistosiivousta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.