Työkoneet

Työkoneet

Hakuehdolla työkoneet löytyi yhteensä 85 yritystä. Tulokset 1—20:

Lapin Kumi Oy - Rengasmyynti - Point-S Keminmaa KEMINMAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan ajoneuvokaluston palveluja, renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Hakusana:Työkoneiden renkaat
Tuote:Työkoneiden renkaita
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Tornio TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat,talvirenkaat, pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Hakusana:Työkoneiden renkaat
Tuote:Työkoneiden renkaita
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Tuote:työkoneet
 

Puolangan Rauta PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, maatalousliike, eräkauppa

Puolangan Rauta on täyden palvelun rautakauppa, sisustuskauppa ja erätarvikeliike Puolangan keskustassa. Valikoimissamme kaikki rakentamiseen remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tuotteet, työkalut ja välineet. Meiltä löytyvät erätarvikkeet, kalastusvälineet ja -luvat, vieheet, vavat, reput, aseet ja patruunat. Rakentamiseen rakennuspuutavara, rakennuslevyt, laatat, pihakivet, eristeet, rakennusraudat ja jätevesijärjestelmät.

Palvelu:Työkoneiden vuokrausta
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Sisustustarvikkeita, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, rautakauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Tuote:työkoneet
Yhteystiedot: Maatalousmyynti, työkoneet, Juha Lehtonen
044 085 1182

 

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Lasiliike, lasitusliike, ikkunaliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Hakusana:työkoneiden lasit Oulu
 

Heinon Pesu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopesu, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, autopesula, vahausta, autonhoitotuotteita, autojen fiksausta, autojen ehostuksia

Heinon Pesu Oy on Pirkanmaalainen perheyritys. Autonpesualan kokemusta meillä on jo yli 30 vuoden ajalta! Olemme erikoistuneet henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaankaluston pesuihin ja fixeihin. Toimenkuvaamme kuuluvat myös maansiirtokoneiden ja erilaisten työkoneiden pesut sekä fixaukset. Teemme niitä asiakkaiden toimipaikoissa liikkuvalla kalustollamme. Toimitilamme sijaitsevat Tampereella Sarankulman kaupunginosassa.

Hakusana:työkoneiden pesu pirkanmaa tampere
 
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Sodankylä, ST1 Sodankylä SODANKYLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Sodankyl toimipisteemme palvelee Pohjois-Lapin alueella.Rengasmyyntimme sijaitsee ST1 huoltoaseman yhteydessä. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat, pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Hakusana:Työkoneiden renkaat
Tuote:Työkoneiden renkaita
 
 

Lapin Kumi Oy - Renkaiden Asennus Ja Korjaus - Point-S Pello PELLO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Hakusana:Työkoneiden renkaat
Tuote:Työkoneiden renkaita
 

Mikkelin Lasiasennus Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lasiliike, lasitusta, terassilaseja, lasitusliike

Mikkelin Lasiasennus Ky on lasialan erikoisliike. Vuonna 1979 perustetun yrityksen päätoimialana on rakennuslasitukset, autojen ja työkoneiden lasitukset sekä kiinteistöjen lasikorjaukset. Toimimme yhteistyössä maahantuojien sekä kotimaisten valmistajien kanssa ja valmistamme eristyslaseja myös itse. Käytössämme on nykyaikaiset ja uudet koneet. Olemme Suomen Tasolasiyhdistyksen jäsenliike. Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Seloy, Nikai, Timgrei & Koillismaan Lasi. Ota yhteyttä!

Palvelu:työkoneiden lasitus
 

Dynaset Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusautomaatiota, hydrauliikkajärjestelmiä

Dynaset Oy tuottaa hydrauliikan voimalla sähköä, korkeapainevettä ja paineilmaa. Vuodesta 1986 jatkuneen ennakkoluulottoman suunnittelu- ja kehitysprosessin myötä on kehitetty uudenlaisia toimintatapoja, jotka mahdollistavat hydraulisten laitteiden käyttäjille korkeamman työtehon sekä tuottavuuden nostamisen vaivattomasti ja helposti. Ympäristöystävälliset laitteet tehostavat myös työturvallisuutta aikaa ja rahaa säästäen. Ammattilaiset ympäri maailman luottavat Dynaset Oy:n hydraulilaitteisiin.

Iskulause: TYÖKONEEN HYDRAULIIKAN MONIPUOLISEN HYÖTYKÄYTÖN SUUNNANNÄYTTÄJÄ
 
 

Kone ja Tarvike Liminka LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkonehuolto, pienkoneita

Limingan Kone ja Tarvike on paikallinen rautakauppa Limingan ABC:n kupeessa. Rautakauppamme valikoimissa ovat mm. moottorisahat, raivaussahat ja ruohonleikkurit. Meiltä varaosat moottorisahoihin, ruohonleikkureihin, puutarhakoneisiin. Myymälästämme rakentajalle ja remontoijalle sekä puutarhatöihin työkalut ja tarvikkeet. Meiltä myös Husqvarnan ajoleikkurit, trimmerit, sahat, työasut ja turvavarusteet. Huollamme pienkoneesi ja meiltä voit vuokrata työkoneita ja peräkärryjä tuntiveloituksella.

Tuotemerkki:Husqvarna työkoneet, Husqvarna moottorisahat
 
 

Finnmetko Oy HELSINKI

Aikakauslehtien kustantaja, messupalveluita, kongressipalveluja

FinnMetko Oy päätuotteita ovat Koneyrittäjien-lehti ja -julkaisut sekä Metko-messut, www-sivuilta saat lisää tietoa palveluistamme tai soittamalla meille.

Palvelu:työkone
 
 

LH Lift Oy KUUSA

Maatalouskoneiden valmistaja, konepajateollisuutta

LH Lift Oy sijaitsee Laukaan kunnassa, Keski-Suomessa. Alkujaan yhden miehen yrityksestä on kehittynyt merkittävä nykyaikainen konepaja. Yrityksen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on noin 50. LH Lift Oy tuntee hyvin traktorin varusteet. Traktorien ja työkoneiden kiinnityslaitteet ovat LH Lift:n päätuotteet, joiden osaamista on kartutettu jo 30 vuoden ajan.

Valmistaa:työkoneen kytkentälaitteet
 
 

Konehuolto Oikarinen Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneiden huoltoja, maarakennuskoneiden myyntiä, maarakennuskoneiden korjausta, maansiirtokoneita, varaosia

Konehuolto Oikarinen on erikoistunut maansiirtokoneiden, traktoreiden, trukkien, kaivinkoneiden ja pienkoneiden myyntiin ja huoltoon sekä tarvikemyyntiin ja varaosamyyntiin Kajaanissa. Merkkihuolto seuraavien valmistajien koneille: Komatsu/Lännen, Cace IH, New Holland-traktorit, Doosan-maarakennuskoneet, Clark Heli-trukit, Sunward-maansiirtokoneet, Hyundai-, Deutz-moottorihuolto, JCB-teletrukit ja -maansiirtokoneet, Wille-kiinteistökoneet.

Tuote:Norcar -työkoneet
 
 

MAANRAKENNUS KERÄNEN Oy OULU

Maarakennusta

Maanrakennus Keränen oy on kokenut ja monipuolinen maanrakennusalan yritys jonka toimialueena on pääasiassa Oulun lähi-ympäristö, mutta yritys on toiminut myös erilaisissa urakkakohteissa mm.pääkaupunkiseudulla. Luotettavuus, joustavuus ja toimintavarmuus kuvaavat yritystoimintaamme parhaiten ja näiden seikkojen siivittäminä olemme pitäneet toimintamme käynnissä jo yli 35 vuotta. Palveluihimme kuuluvat lähes kaikki maan-, vesi- ja verkostorakentamisen osa-alueet.

Palvelu:Työkone palvelut
 
 

Kainuun Autotex T. Mähönen KAJAANI

Verhoilua, tekstiilituotteiden valmistaja

Kajaanissa sijaitseva Kainuun Autotex on valmistanut autonistuinsuojia tilaustyönä jo vuodesta 1982 lähtien Yrityksellä löytyy istuinsuojien kaavoja sadoille automerkeille ja malleille. Valikoimiimme kuuluvat myös autonistuinten yleissuojat, joita on saatavana myös sivuturvatyynyllisiin istuimiin. Verhoilemme moottorikelkkojen, mopojen ja moottoripyörien penkit. Aukioloajat: MA-PE klo 9.00-17.00

Palvelu:työkoneiden suojat
 
 

Kallion Konemaalaus Oy KOURA

Hiekkapuhallusta, maalaustöitä

Yrityksen omistajalla Marko Kalliolla on 15 vuoden kokemus alalta. Hän on pitänyt omaa yritystä vuodesta 2006. Hiekkapuhallusta siirettävällä kalustolla kautta Suomen, hallitilat Seinäjoen lähistöllä. Teemme rakennus- työkone- metallipintojen, betonipintojen ja raskaan kaluston hiekkapuhallusta ja korkeapaineruiskumaalauksia monen vuoden kokemuksella. Erikoismaalaustyöt koko Suomen alueella. Asiakkaalle räätälöidysti ja laadukkaalla ammattitaidolla. Toimialueena Pohjanmaa ja koko Suomi.

Kohderyhmä:työkone
 
 

JK-Hitsi Kari Reinikka YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita, hitsaustöitä

JK Hitsi on palvellut asiakkaitaan Ylöjärvellä vuodesta 1987 lähtien. Meiltä monipuoliset hitsauspalvelut vankalla ammattitaidolla. Teemme laitekorjaukset, korjaushitsaukset sekä erilaiset mittatilaustyöt mustasta raudasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös metallin hitsaustöitä alihankintana kone- ja laitevalmistajille. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:työkoneiden kauhojen korjaus
 
 

RautaRasti Oy - Rautanet SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutavaran vähittäismyyntiä, rakennustarvikkeita, rautakauppa

Rautanet - Tietää mitä tarvitset Rautanet-ketju on vuonna 1998 perustettu suomalainen rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rauta-, rakennustarvike-, rauta-maatalous- tai puutavarakauppaa harjoittavista liikkeistä. Kanta-asiakkaan asiakaskortilla saat monenlaisia lisäetuja ympäri vuoden. Palvelemme: MA-PE 7-18 LA 9-14

Palvelu: työkoneita
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.