Työvaatteita

Työvaate · työvaatteet · työvaatteita

Hakuehdolla työvaatteita löytyi yhteensä 177 yritystä. Tulokset 1—20:

IKH Oulu OULU

Työkaluja, työasuja, traktorin varaosia

IKH-Oulu palvelee kattavasti ammattilaisia ja harrastajia kaikissa työkalutarpeissaan. Valikoimissa on mm. käsi- ja sähkötyökalut, paineilmalaitteet, kompressorit, painepesurit, hitsauslaitteet. Toimintaamme kuuluu luotettavat merkit, laatu ja asiantunteva palvelu. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Hitachi, Milwaukee ja Mega. Kone- ja traktorimiehille tarjoamme kattavan varaosa– ja tarvikevalikoiman. Traktorin varaosia on yli 2000 traktorimalliin. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia.

Tuote:työasut
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Rautakauppa, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, sisustustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Yhteystiedot: KOTIPIHA-myymälä, työvaatteet, Ritva Vuori
044 761 4566

 

Leijona Group Oy SAVONLINNA

Työvaatteiden valmistaja, työvaatteita

Leijona Group Oy tarjoaa kattavan ja monipuolisen työvaate-malliston lisäksi henkilönsuojaimet sekä turvajalkineet eri toimialoille. Leijona on valmistanut työ- ja ammattiasuja jo yli 50 vuoden ajan. Leijona ammattiasujen vahva tuotekehitys sekä jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin takaa työasujen toimivuuden eri ammattien jatkuvasti muuttuvissa tarpeissa. Hyvin puettu työntekijä viestii menestyksellisestä ja vetovoimaisesta yrityksestä sekä hyvästä työnantajasta.

Tuote:työvaatetus, työvaatteet, työasut, hoiva-alan työvaatteet
 

Rauman Varaosahalli Oy - AD Rauma RAUMA

Moottoriajoneuvojen varaosaliike

Rauman Varaosahalli on Rauman talousalueella toimiva autovaraosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut vähittäis- ja tukkuliike. Harjoitamme lisäksi laajamittaista työkalujen, kemikaalien ja kiinnikkeiden toimittamista suoraan varastostamme niin teollisuuden, rakennuslaan kuin yksityistenkin tarpeisiin. Henkilökohtaiset suojaimet ovat meille kunnia-asia, jolla pyrimme omalta osaltamme parantamaan asiakkaidemme työturvallisuutta. Katso lisää kotisivuiltamme ja tule käymään !

Tuote:työvaatteet
 

TOOLS Finland Oy

Teollisuustarvikkeita

TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja teollisuuskomponenttien toimittaja. TOOLS tarjoaa laajan valikoiman palveluja ja tuotteita, jotka auttavat teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosessejaan (lyhennettynä MRO: Maintenance, Repair and Operations). Saat meiltä ammattitaitoisia neuvoja työkalujen, varusteiden ja komponenttien valintaan, ainutlaatuisen kattavan tuotetarjonnan, nopeat toimitusajat ja toimintaasi tehostavia palveluja. Tervetuloa!

Tuote:Työvaatteet
 

Ylöjärven Pienkone Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkonehuolto, ruohonleikkureita, pienkoneiden korjausta, moottorisahoja, puutarhakoneita, työvaatteita

Meiltä laadukkaat koneet ja tarvikkeet sekä harraste- että ammattikäyttöön. Koneet luovutamme aina koottuina ja käyttövalmiina. Meiltä myös varaosat ja huoltopalvelut. Tuotevalikoimassamme mm: moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, ruohonleikkurit, ajoleikkurit, pensasleikkurit, oksasilppurit, puutarhajyrsimet, lumilingot, agrekaatit, vesipumput, Automower, turva-asut ja varusteet.

Palvelu:husqvarna työvaatteet
 

Tamrex Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Työkaluja, työturvallisuuskoulutusta, työvaatteita

Tamrex on turvallisuustavaratalo, jonka tuotevalikoimaan kuuluu palo- ja työturvallisuustuotteet sekä niihin liittyvät huolto- ja koulutuspalvelut. Maahantuomme ja myymme laadukkaita työvaatteita, -suojaimia, -käsineitä ja -jalkineita. Meiltä löytyvät myös alkusammutusvälineet, ensiaputarvikeet sekä palo- ja pelastuskalustoa. Toteutamme myös mm. tulityö- ja alkusammutuskursseja. Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme palvelee niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin julkista sektori

 

Lindström Oy HELSINKI

Pesula, työvaatteiden valmistaja, työvaatteiden valmistusta, ergonomiatuotteita, mattoja, turvavarusteita, suojavarusteita, turvavaljaita, putoamissuojaimia, turvakenkiä, työsuojaimia, tekstiilipalveluja, tekstiilien vuokrausta, mattopalveluja, ravintolatekstiilejä, työvaatteita, työasuja, vaihtomattopalveluita

Tekstiilipalveluyritys Lindström vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa tekstiilien ja puhtauden keinoin. Olemme alan markkinajohtaja ja yksi Euroopan ja Aasian johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Palveluitamme ovat työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hygienia-, ravintolatekstiili- ja teollisuuspyyhepalvelu sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotelli- ja terveydenhuoltoalan tekstiilit.

Palvelu:Työvaatevuokraus
Tuote:Työvaate, Työasu
 

Rautia Tornio TORNIO

Sisustusliike, rautakauppa

Rautia Tornio on selkeä ja nykyaikainen rautakauppa, joka palvelee Kemi-Tornio seudun sekä lähialueen rakentajia. Asiointi liikkeessä on helppoa ja sujuvaa. Kattava valikoima ammattilaisille, rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Vaativakin asiakas löytää laajasta valikoimastamme tuotteet ja ratkaisut kaikkiin rakentamisen palveluihin. Tarvittaessa saat myös kuljetuspalvelun rakennuskohteeseesi. Olemme mukana talosi rakentamisessa montusta piharakentamiseen. Tervetuloa Rautiaan.

Hakusana:työvaatteet
 

MASSATALO - Palokatkotuotteet ja rakennuskemikaalit Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, saumausmassoja, paloturvallisuustuotteita

Massatalo Oulu, Limingantulli. Laadukkaat saumausmassat, tiivistysaineet sekä palokatkotuotteet. Massatalo on myös maalikauppa josta saatte kotimaiset Fintex -rakennusmaalit. Myymme rakennus-, saneeraus- ja maalausalan työvälineet, työkalut, sähkötyökalut, työasut sekä palosuojatuotteet ja palokatkot. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja neuvomme tuotteiden oikeaoppisessa käytössä. Kauttamme kosteusmittauksia.

Tuote:työasut
 

Mittatilausompelimo Tyyki TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausompelua, vaatetusala

Tyyki on täyden palvelun mittatilausompelimo Turussa Humalistonkadulla. Valmistamme naisten vaatteet, miesten vaatteet, lasten vaatteet ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu myös nahkavaatteiden valmistus, juhlavaatteet, sisustuskankaat ja huonekalujen päällystäminen, muodistukset ym. Vaatesuutarit toimii samoissa tiloissa kanssamme ja tekee kaikki vaatekorjaukset, lyhennykset, vetoketjujen vaihdot, ym. vaikeatkin vaatteisiin liittyvät korjaukset. Lisää www.tyyki.fi

Kohderyhmä:Työvaatteet
 

Berendsen Textile Service Oy TUUSULA

Tekstiilien vuokrausta

Berendsen on Euroopan johtavia tekstiilipalveluyrityksiä ja toimimme tällä hetkellä kahdessatoista eri maassa. Aloitimme Suomessa v. 2005 ja olemme keskittyneet vuokravaatteisiin sekä vuokramattoihin. Tavoitteenamme on tuottaa mukavuutta, puhtautta ja turvallisuutta asiakkaillemme. Antamalla Berendsenille vastuun tekstiiliensä hoidosta asiakas vapauttaa itseltään aikaa, tilaa, henkilöresursseja ja pääomaa varsinaisen ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

Palvelu:työvaatevuokraus, työvaatteet
 

HC workwear RAISIO

Työvaatteita

HC workwear myy johtavia työvaate- ja henkilösuojainmerkkejä ja pystymme toimittamaan luotettavasti asiakkaalle heidän tarpeisiinsa kohdistuvat tuotteet. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä, niin katsomme mitä yrityksellämme on teille tarjottavana.

Palvelu:työvaatteiden korjausompelu, työvaatteet
 

Kemin Autopalvelu Oy - Ojanperä Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkaluliike, varaosaliike, traktorin varaosia

Ojanperä Kemi - Palveleva ja monipuolinen varaosaliike lähellä keskustaa ja moottoritietä. FixusLiikken autotarvikkeet, autovaraosat ja lisävarusteet laajasta valikoimasta henkilö-, pakettiautoihin ja raskaaseen kalustoon. Olemme IKH-työkalu ja tarvike jälleenmyyjä sekä Kemi-Tornio alueen traktorivaraosa myyjä. Meiltä saat helposti ja nopeasti työkalut, sähkötyökalut, rakennustyökalut unohtamatta työasuja ja suojaimia. Myös Exide akut ja akkulaturit. Tervetuloa!

Tuotemerkki:Mascot työasut , Patron työvaatteet
 
 

Oy PD-Service Ltd KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteiden valmistaja, työvaatteita

Tyylikästä näkyvyyttä työvaatetukseen! Asiakaspalvelumme sekä työvaatteiden suunnittelu-, kaavoitus-, logistiikka- ja varastointitoiminnot ovat Kokkolassa. Oman brodeeraamon kautta pystymme nopeasti lisäämään vaatteisiin yrityslogot ja henkilönimikoinnit tai valmistamaan irralliset merkit. Palvelemme kaikissa työvaatetuksen tarpeissa.

Tuote:työvaatteet, työasut
 
 

Varpuke Oy VARPAISJÄRVI

Työvaatteiden valmistusta

Varpuke Oy on merkittävä kotimainen työasuvalmistaja. Olemme erikoistuneet yksilöllisten asiakasmallistojen suunnitteluun ja valmistukseen. Värit ja logot ovat tätä päivää ja niillä voidaan tuoda yrityksenne näkyvyys ja tunnettavuus erinomaisesti esille. Tehtaamme sijaitsee Varpaisjärvellä, Pohjois-Savossa, jossa valmistamme kaikki työasut. Ammattitaitoa, laatua ja kotimaisuutta arvostavalle Varpuke on oikea valinta työasujen hankinnassa. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Valmistaa:työvaatetus, työvaate, työasu
 
 

JK-Brossi Oy HUITTINEN

Tekstiilituotteiden valmistaja, mainoslahjoja, liikelahjoja

JK-Brossi Oy on erikoistunut liikelahjatekstiilien myyntiin ja brodeeraukseen. Yrityksen tuotevalikoiman kaksi suurinta tuotemerkkiä ovat James Harvest Sportswear ja Printer Active Wear, joiden valtuutetuksi jälleenmyyjäksi yritys valittiin keväällä 2000. Näiden laadukkaiden tuotemerkkien ja ammattitaitoisen brodeerauksen ansiota pystymme tarjoamaan asiakkailleen erittäin laadukkaita asukokonaisuuksia, perinteisestä business-pukeutumisesta aina muodikkaaseen vapaa-ajan pukeutumiseen asti.

Tuote:työvaatteet
 
 

E. Laiho Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteiden valmistaja

Kotimainen työvaate – aina oikeanlainen Haluatko työvaatteen, joka istuu, kestää ja näyttää hyvältä? Suunnittelemme korkealaatuisia työvaatteita ja valmistamme ne kaikki Suomessa. Mallistomme syntyvät yhteistyössä tunnettujen kotimaisten suunnittelijoiden kanssa.

Palvelu:työvaate, kotimainen työvaate, työvaatteet, työvaate valmistaja
 
 

Rauta Ketonen ILMAJOKI

Rakennustarvikkeita

Monipuolinen rakennustarvike- ja rautakauppa Ilmajoella. Olitpa sitten korjaamassa vanhaa tai rakentamassa uutta, Ketoselta löydät aina tarvittavat materiaalit sekä asiantuntevan henkilökunnan, joka auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat tuotteet. Puutarhamyymälästämme löydät uudet pihan kaunottaret sekä erilaisia puutarhatyövälineitä, joiden avulla pihasi kukoistaa pidempään. Meiltä myös sisustustarvikkeet, maalit, tapetit ja kaakelit!

Hakusana:työasut
 
 

Savon Pultti Oy SAVONLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa

Meiltä löydät rauta- ja rakennustarvikkeet, kiinnikkeet ja työkalut ammattilaiskäyttöön ja pienempiinkin remontteihin. Tukku- ja vähittäiskauppaa. Tervetuloa ruuvi- ja kiinnitysalan erikoisliikkeeseen.

Tuote:työasut
 

Muuta hakua

Työvaatteita:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.