Ulkomaalausta

Ulkomaalaus · ulkomaalausta · ulkomaalaukset · ulkomaalauksia

Hakuehdolla ulkomaalausta löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta, lattian päällystystä, korjausrakennusta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Toiminta-alue: Etelä-Suomi, Naantali, Raisio, Turku, Kaarina ja Paimio ympäristökuntineen. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme on yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:ulkomaalaukset
 

Finhaba T:mi TURKU

Maalaustöitä, lattiapinnoitusta

FinHaba on turkulainen lattiapinnoitus ja maalaustyö ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat kovan mekaanisen tai kemiallisen rasituksen alaiset lattiat, lattiakorjaukset, kaatojen korjaukset, epoksi , polyuretaani , akryyli, lattiapinnoitteet, kiinteistön maalaustyöt

Palvelu:ulkomaalaus
 

Rakennus & Saneeraus Palvelu T:mi Riihinen SALO

Talonrakennusta

Olemme erikoistuneet saneeraus-, maalaus- sekä tasoitetöihin Salon sekä Turun seudulla. Teemme suoraan kuluttajille sekä aliurakointina. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:ulkomaalaus
 

Värisilmä Kuusamo- A La Carte keittiöt KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusneuvontaa

Kuusamo Värisilmästä saat asiantuntijan palvelut laatoitusasioissa, laatoitusssuunnittelussa, maalausvinkit ja maalit ja puunsuoja-aineet sisä- ja ulkokäyttöön. Laaja valikoima tapettimalleja, sisustuslevyjä, lattianpäällysteitä kodin ja yrityksen sisustamiseen. Sisustusmateriaalien lisäksi saat meiltä ammattitaitoisen remonttimiehen kylpyhuoneremonttiin, maalarin ulkomaalaustöihin, tapetointiin opit, vinkit ja tarvittaessa työntekijän. Sisustusremontin rahoitus järjestyy myös meillä.

 

Maalausliike Pertti Paajanen Oy NURMIJÄRVI

Maalaustöitä

Teemme saneeraukset, uudisrakennukset, sisä- ja ulkomaalaukset, liike- ja huoneistoremontit, tasoitetyöt, laatoitustyöt, tapetoinnit, matto- ja lattiapinnoitetyöt, parkettiasennukset, kalusteasennukset, perustustyöt, kirvesmiestyöt, rakenteiden kosteusmittaukset. Kaikki tämä vuosien tuomalla kokemuksella. HUOM. Hyödynnä KOTITALOUSVÄHENNYS !

Palvelu:ulkomaalaus
 

Maalaus ja Saneeraus Kari Röyhkiö TALMA

Maalaustöitä

Yli 20 vuoden kokemuksella ja LAADUKKAALLA AMMATTITAIDOLLA suoritamme TAKUUTYÖNÄ 2v. mm. täydelliset huoneistoremontit, maalaustyöt, sisämaalaustyöt, ulkomaalaustyöt, tapetointityöt, kaakeloinnit, laatoitukset, kylpyhuoneremontit, VTT-sertifikaatti-työt, sokkelipinnoitukset, laatoitustyöt, tasoitustyöt, mattotyöt, puutyöt. Kauttamme myös putki-ja sähkötyöt. Toimialueemme: Sipoo, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Vantaa, Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Mäntsälä, Porvoo, Pornainen ja tarvittaessa muuallakin.

 

Hyvä Homma TAMPERE

Remontoija, rakennuspalveluja, siivouspalveluita kotitalouksille

Hyvä Homma on siivous-, remontointi- ja rakennuspalvelu. Teemme siivoustöitä, autamme arjen askareissa, remontoimme sisällä ja ulkona, rakennamme, leikkaamme nurmikoita, pesemme myös kattoja ja muita ulkopintoja jne. Saat hyödyntää 60% kotitalousvähennyksen työn osuudesta.

Palvelu:ulkomaalaus
 
 

Lentiiran Terwa Ky LENTIIRA

Suomen Yrittäjien jäsen

Postimyyntiä

Tervan jatkojalosteiden tuotanto ja myynti. Tuotteita mm. terva-aromit mm. ravintola ja alkoholituotantoon, hoitava tervasalva, eläimille hyttyskarkotteet, hevosen kavioterva. Lisäksi saunatuotteita löylyterva. Maaliterva ulkomaalaukseen, joita 13 eri värisävyä aidoista luonnontuotteista. Vuosittain tervanpolttotapahtumat Kuhmon Lentiirassa Lentiiran Lomakylän läheisyydessä. Lisätiedot ja kyselyt Lentiirassa Topi Heikkinen 0440 154 179. www.lentiira.com tai www.terva.fi

 
 

Maalaustyö Louhelainen Ky REIJOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä

Maalaustyö Louhelainen Ky:n toimenkuvaan kuuluvat tasoitetyöt ja sisä- ja ulkomaalaustyöt sekä julkisivupinnoitukset. Noudatamme työssämme rehtiä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa ja meillä työskentelee lujaa ammattitaitoa osavaa henkilöä. Palvelemme rakennusliikkeitä ja julkista sektoria Pohjois-Karjalan ja Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:ulkomaalaustyöt, ulkomaalaus
 
 

T.J Sähköasennus & Remontointi TORNIO

Sähkötöitä, remonttitöitä

T.J Sähköasennus & Remontointi on sähköasennuksia sekä remontteja tekevä Torniolainen yritys. Tarjoamme sähköalan palveluja: sähköasennus, sähkölaitteiden huolto, teollisuuden sähkökunnossapito, suurkeittiöiden huolto ja asennus, sähkösuunnittelu sekä pienkohteisiin sähkötarvikemyynti. Remonttipalvelut: huoneistoremontit, maalaus, ulkomaalaus, tasoitustyöt, tapetointi, purkutyöt, kattosaneeraus ja lattiasaneeraukset. Toimialue: Tornio, Kemi, Kittilä - Levi, Kolari - Ylläs, Rovaniemi, Oulu.

 
 

Maalauspalvelu MT Oy VAMPULA

Maalaustöitä

Uudis- ja saneerausmaalausta monen vuoden kokemuksella. Meiltä sisä, julkisivu- ja peltikattojen maalausurakat. Myös meiltä Virtain maalitehtaan maalienmyynti + sävytykset. Toimin 80 km säteellä.

Palvelu:ulkomaalaukset
 
 

TL Maalaus Oy SUHMURA

Maalaustöitä

Yrityksemme toimialaan kuuluu niin sisämaalaukset kuin ulkomaalaukset ja tapetoinnit. Sen lisäksi olemme erikoistuneet remontteihin niin kohteen sisä- kuin ulkopinnoille. Erikoisosaamisena kylpyhuoneremontit. SOITA, ME HALUAMME PALVELLA!

 
 

RM-Maalaus ja Rappaus Oy TAMPERE

Erikoisalarakennusta

Teemme uudis- ja saneerauskohteiden maalaustyöt (sisämaalaus, ulkomaalaus), saneeraustyöt, pintaremontit, tasoitetyöt, rakennustyöt, tapetointityöt ja rappaustyöt Pirkanmaan alueella yksityisille kuluttajille, taloyhtiöille ja alihankintana rakennusliikkeille. Soita ja kysy lisää!

 
 

Karis Plåt och Lift KARJAA

Maalausta, rakennuskonevuokrausta

Yrityksmemme suorittaa ulkomaalausta ja ulkopeltitöitä. Palveluitamme ovat maalaustyöt sekä kattotyöt. Vuokraamme nostolavat. Lisäksi on vuokralle tarjolla useita erilaisia koneita ja laitteita. Laajasti myös kaikki lumityöt. Toimimme Läntisellä Uudellamaalla.

 
 

Rakennuspalvelu P. Björkbacka Ky VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Rakennuspalvelu P.Björkbacka on monipuolinen rakennusalan-palveluita tarjoava yritys pääkaupunkiseudulla mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa. Toiminta kattaa uudisrakennustyöt, sekä saneeraukset laidasta laitaan laadulla ja kokemuksella. Rakennusliike P.Björkbacka palvelee. Ota yhteyttä ja kysy lisää ! Muista myös KOTITALOUSVÄHENNYS.

Palvelu:ulkomaalaus
 
 

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgård ESPOO

Maalaustöitä

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgårdista tasoitetyöt, rappaukset sekä maalaustyöt sisä- ja ulkopintoihin rakennusliikkeille ja kotitalouksille pääkaupunkiseudun alueella. Kauttani myös laadukkaat vedeneristykset, laatoitukset, tapetoinnit, laminaattiasennukset sekä erikoismaalaukset. Kysy vaikka tarjousta asuntosi pintaremontista ja muista kotitalousvähennysoikeus työnosuudesta.

Palvelu:ulkomaalaus
 
 

J & J Monialapalvelut Ky HELSINKI

Korjausrakentamista, siivouspalveluita

J & J Monialapalvelut Ky on Helsinkiläinen remontti- ja siivousalan yritys. Voit kääntyä Juhan puoleen remonttiasioissa, Juha kunnostaa pesuhuoneet, saunat, keittiöt, wc:t, tapetoinnit sekä sisä- ja ulkomaalaukset. Jaanalta saat apua kodin ja yrityksen kaikkiin siivoustarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä ym. Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää !

Palvelu:ulkomaalaus
 
 

Markon Remontti-ja Rakennuspalvelu HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja

Markom Remonttipalvelu toimii Hyrynsalmen ja Ylä- Kainuun alueella,meeiltä kattoremontit, julkisivuremontit, huoneistoremontit. Kauttamme talojen ulkomaalaukset.

 
 

Rakennuspalvelu Sinettä Ky LAUKAA AS

Maalaustöitä, tasoitetöitä

Rakennuspalvelu Sinettä Ky tekee laidasta laitaan keittiöremontteja, kylpyhuoneremontteja, huoneistoremontteja, tasoite- ja maalaustöitä 25-vuoden työkokemuksella. Kuulumme Jyväskylän maalarimestariyhdistykseen ja meille on myönnetty virallinen sertifikaatti vesieristystöille. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä meillä on tarjottavana teille!

Palvelu:ulkomaalaus
 
 

IV-MAALAUS LOHJA

Maalaustöitä

Iv-maalaus tekee sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit, laatoitustyöt sekä muut saneeraustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme työt huolellisesti ja ammattitaidolla.

Palvelu:ulkomaalaus
 

Muuta hakua

Ulkomaalausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.