Ulkomaaleja

Ulkomaali · ulkomaalia · ulkomaalit · ulkomaaleja

Hakuehdolla ulkomaaleja löytyi yhteensä 13 yritystä.

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Tuote:ulkomaalit
 

MASSATALO - Palokatkotuotteet ja rakennuskemikaalit Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, paloturvallisuustuotteita, saumausmassoja

Massatalo Oulu, Limingantulli. Laadukkaat saumausmassat, tiivistysaineet sekä palokatkotuotteet. Massatalo on myös maalikauppa josta saatte kotimaiset Fintex -rakennusmaalit. Myymme rakennus-, saneeraus- ja maalausalan työvälineet, työkalut, sähkötyökalut, työasut sekä palosuojatuotteet ja palokatkot. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja neuvomme tuotteiden oikeaoppisessa käytössä. Kauttamme kosteusmittauksia.

Tuote:ulkomaalit
 
 

Kivira Oy ESPOO

Rakennustarvikkeiden tukkumyyntiä

Kivira Oy on julkisivutuotteiden maahantuontiyritys. Meiltä kaikki julkisivurakennusmateriaalit, tasoitepumput ja käsityökalut. Myös sisäpuolen rappauslaastit ja lattiatasoitteet. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Tuote:ulkomaalit
 
 

Voltin Väri Ky HÄRMÄ

Maalikauppa, maalaustöitä

Valikoimiimme kuuluu kaikki pintamateriaalit ja niihin liittyvät tarvikkeet ja työkalut. Kauttamme myös sisaryhtiömme Maalausliike K.Salo Ky:n palvelut.

Tuote:ulkomaalit
 
 

Ylivieskan Tapetti ja Väri Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalikauppa, sisustusliike

Ylivieskan Tapetti ja Väri on täyden palvelun sisustusliike. Palvelemme asiakkaitamme eteläisen Oulun läänin alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennusyritykset, julkinen sektori ja yksityisasiakkaat. Tarjoamme kattavan valikoiman sisustustuotteita koko kotisi sisustamiseen. Saat meiltä mm. maalit, tapetit, lattianpäällysteet (esim. parketit, laminaatit, matot), listat, katot yms. Rakenna kotiisi uusi ilme! Soita ja kysy lisää!

Palvelu:ulkomaalit
 
 

LV Coatings - Lakkavalmiste Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maaleja, värejä

 

Muuta hakua

Ulkomaaleja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.