Valaisimia

Valaisin · valaisimet · valaisimia

Hakuehdolla valaisimia löytyi yhteensä 351 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Tuote:Valaisimet
 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Yhteystiedot: Kaluste, (mm.säilytysjärjestelmät, kylpyhuonekalusteet, valaisimet)


 

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Toimialue:valaisimet
 

K-Rauta Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Tuote:valaisimet ja lamput
Yhteystiedot: Kodinkoneet, valaisimet, kodinkalusteet,, taloustavarat, kylpyhuonekalusteet sekä verhotarvikkeet
010 5377 093

 

Taitokeskus Oulu OULU

Lahjatavaroita, käsityömyymälä, käsityötarvikkeita

Käsityökeskus Oulu on nyt Taitokeskus Oulu. Meillä on paljon erilaisia loimia, joihin voit kutoa juuri sinua kiinnostavan tekstiilin.Varaa vain aika,ja tule kutomaan. Ohjaaja on paikalla arkisin, mutta kutoa voit myös viikonloppuina ja iltaisin. Taito Oulu on käsityönystävien kohtauspaikka rautatieaseman vieressä. Neuvontaa ja opastusta kankaan ja mattojen kudontaan. Laitamme loimia myös kotipuihin ja luomme loimia asiakkaille. Luomapuut ja osa käsityökeskuksen kalustosta on vuokratt

Tuote:Käsintehdyt valaisimet
 

Kallen Kaluste Oy OULU

Huonekaluliike, huonekaluja, kalusteita

Kallen Kaluste on 1971 perustettu kalustealan liike. Nykyisin yrityksellä on 2200 neliön myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä erilliset 1800 neliön varastotilat Oulun Taka-Lyötyn alueella. Kallen Kaluste Ky myy pääosaltaan kotimaisia huonekaluja. Valikoimaan kuuluu ruokailuryhmät, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja olohuoneen kalusteet. Meiltä tunnetut laatumerkit: Venla, Björkman, Etella, Hakola, HT-Collection, Laulumaa, Pinja, Sara, Unipuu, Aarnon, Anttiina, Lauritzon's, Finsoffa.

Hakusana:Design valaisin Oulu, valaisimet Oulu, Lokki valaisin Oulu
 

Katriina's Spa JOENSUU

Luontaisterapiaa, luontaishoitoja, vyöhyketerapiaa

Tule kokemaan kiireetön hoitoelämys luomukosmetiikalla! Katriina's Spassa hoidot tehdään sertifioiduilla luomutuotteilla. Hoitovalikoimissa ovat tällä hetkellä vyöhyketerapia, kuumakiviterapia, erilaiset LuomuSpa hoidot, eksoottinen kalapedikyyri, suklaahieronta, intialainen päänhieronta, galvaaniset kasvohoidot ja BEMER-terapia. Tutustu myös verkkokauppamme laajaan luomutuotevalikoimaan!

Tuote:Kristallisuolasta tehdyt lamput
 

Rautia Malmi HELSINKI

Sisustusmyymälä, rakennustarvikkeita, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rautia Malmi on joustava yhteistyökumppani monenlaisissa rakennus- ja remontointiprojekteissa – niin yrityksille kuin yksityisillekin rakentajille. Tarjoamme rakennusalan yrityksille taatusti luotettavan, nopean ja joustavan palvelun kaikilla projektin osa-alueilla. Olemme rakentamisen ammattilaiselle vahva yhteistyökumppani. Laaja tuotevalikoimamme on rakennettu ammatti- ja rakentaja-asiakkaiden tarpeita ja laatuvaatimuksia silmälläpitäen, joten tuotteemme koostuvat tunnetuista laatumerkeistä.

Palvelu:valaisimet
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Sisustustarvikkeita, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, rautakauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Tuote:valaisimet
 

Valomaailma-Valaisimien verkkokauppa KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Valaisinliike, verkkokauppa, sisustusliike

Valomaailma on valaisimien erikoisliike Kajaanissa Kauppapuiston yhteydessä Kehräämöntiellä. Liikkeestämme valaisimet,design valaisimet,design huonekalut ja sisustustuotteet. Valaisinmyynnin lisäksi meiltä saat kotiisi, toimistoosi ja yritykseesi valaistussuunnittelua.Sisustaminen valaistuksen avulla lisää viihtyisyyttä. Asiantuntijamme palvelee sinua valaistuksen suunnittelussa. Tilaa valaisimet verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen. Led-valaisimet luovat tunnelmaa kotona ja toimistossa.

Palvelu:Kodin valaisimia Kajaani, Kartell Valaisimia verkkokauppa, Lamppuja verkkokauppa
Aihepiiri:Sisustaminen valaisimilla
Tuote:Artek Sisustusvalaisimet Kajaani
 

PS-Design Finland Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuspuusepäntuotteita, huonekalujen valmistaja, huonekalujen kunnostusta, maalaamo

PS-Design on puutuotteita, desinghuonekaluja ja sisustusmateriaaleja valmistava yritys Oulunsalossa. Sisustamiseen keittiökaapistojen välitilan pintamateriaalit,keittiön valaisinlistat kaapistoihin,puusta valmistetut kukkalaudat ikkunoiden eteen, design hyllyt ja kaapistot. PsDesing valmistaa huonekalut; sängyt, pöydät ja kirjahyllyt,keittiönpöydät massiivipuusta. Maalamossamme maalaamme huonekalut, kaapistojen ovet sekä teemme puisten huonekalujen maalausta ja pintakäsittelyä.

Aihepiiri:Valaisimilla sisustaminen
 

PK-TYÖKALUT OY ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen maahantuontia, työsuojaimia, työkaluja

PK-TYÖKALUT - työkalujen ja tarvikkeiden MAAHANTUONTI JA JÄLLEENMYYNTI yrityksille ja yhteisöille. Kauttamme kattavasti käsi- ja sähkötyökalut, henkilösuojaimet, sähkö- ja automaatiotuotteet sekä hydrauliikka ja pneumatiikka. Tuotemerkkejä mm. KNIPEX, LOCTITE, 3M, BAHCO, BACHO, DORMER, MECLUBE, BOSCH sekä SIEVIN JALKINEET. Soita ja sovi tapaaminen esittelytiloihimme tai yritykseesi. Myös toimitusmyynti ja sovittujen tuotteiden hyllytys ja kaupintavarasto palvelut.

Tuote:valaisimet
 

Painosorvaamo Udelius Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Valmistamme ammattitaidolla kaikki metallialan erikoistyöt: kirkkovalaisimet, barokkikruunut, messinkirakenteet, erikoisvalaisimet, arkkitehtivalaisimet sekä yksilölliset metallialan taidekäsityöt. Valmistamme myös yksityiskoteihin mittatilaustyönä metallirakenteet, metallikaiteet, messinkikaiteet, porraskaiteet, porrasaskelmat, ovenvetimet ja valaisimet. Jos sinulla on suunnitelma, mutta ei tekijää, ota rohkeasti yhteyttä! Ulkovalaisimet ovat omaa mallistoa. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Hakusana:valaisimet mittatilaustyönä, erikoisvalaisimet, kirkon valaisimet
 

Sisustus- ja lahjatavaraliike Stellina TURKU

Verhoiluliike, sisustusliike, sisustusmyymälä

Stellina on sisustuskauppa ja lahjatavaraliike Turussa Humalistonkadulla. Meiltä verhojen ompelut, huonekalujen verhoilut. Suunnittelemme, asennamme, ja ompelemme asiakkaan toivomusten mukaan kaikkea kodin sisustamiseen. Meiltä lahjatavarat ja sisustustuotteet.Verhokankaat, huonekalukankaat, pöytälamput,kynttilänjalat, erinlaiset lyhdyt. Sisustuskankaat, sisustustuotteet,tyynyt, matot, ym. Lahjatavarat Turun keskustan liikkeestä: valaisimet, korut jne. Tervetuloa Stellinaan. www.stellina

Tuotemerkki:Watt & veke valaisimet
Tuote:Lamput Turku, Lene Bjerre valaisimet
 

Maskun Kalustetalo Oy YLÖJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin
 

Maskun Kalustetalo Oy MASKU

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin
 

Maskun Kalustetalo Oy ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin
 

Maskun Kalustetalo Oy EURA

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin
 

Maskun Kalustetalo Oy HARJAVALTA

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin
 

Maskun Kalustetalo Oy HÄMEENLINNA

Kauppakamarin jäsen

Huonekaluliike

Masku on Suomen suurimpia huonekalujen myyjiä. Keskitetyt ostomme takaavat Sinulle asiakkaana edullisen hintatason. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa henkilökohtaisissa kalusteratkaisuissa.

Hakusana:valaisin